התלבטות - מה לקנות

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #1 

חבר מגיע בקרוב מאנגליה, שם מוכרים כרגע את ביושוק במחיר מצחיק (22 פאונד באמזון). אני רוצה להוסיף עליו משחק ישן אחד, ומתלבט בין Oblivion ו F.E.A.R. מישהו יכול לתת נקודות בעד ונגד כל אחד מהשניים?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #2 

רגע, לא הבנתי, איך אתה משווה FPS/אימה ל RPG?!

ואם אתה חובב RPG ועדיין לא שיחקת באובליביון - התשובה ממש ממש חד משמעית. הבעייה שאובליביון לקונסולה זו גירסה מסורסת, לא תוכל להתקין את כל ההרחבות והשיפורים (MODS) המדהימים שנוצרו למשחק ע"י קהילת הגיימרים. אוביליביון "נקי" ואובליביון אחרי המודים הטובים זה שני משחקים שונים לגמרי. בקיצור - אוביליביון זה משחק שצריך לשחק במחשב, וצריך לשחק נקודה אם אתה חובב RPG.

לגבי FEAR, אני אישית לא לגמרי אהבתי אבל זה עיניין של טעם אישי.

sierra13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #3 

לא מכיר את FEAR על הקונסולות אבל על ה- PC היה מדובר במשחק מפחיד מצד אחד - ואני מתכוון מפחיד על באמת, לא מפחיד בסגנון doom אלא יצירה של מתח, ציפייה דברים כאלו, ומצד שני shooter איכותי עם אחת ה- AI הטובות שראיתי.

Oblivion... זה Oblivion. הוא חדש יותר מ- FEAR, מציע גרפיקה מעולה ומשחק ארוך מאוד שממש נותן לך עולם לטייל בו עם עלילה מרכזית מרשימה ואין סוף עלילות משנה, אזורים לחקור וכו'.
הוא גם עלול להיות מעצבן ומייגע לפעמים. ה- AI טיפשה שבא לבכות, מערכת הקרב נכה, מנגנון העלייה ברמות מפוקפק ועוד כמה...

אם אתה מתכנן לשחק את Fallout 3 אז אין לך טעם לדעתי ללכת על Oblivion אלא אם אתה מעדיף באופן מוחלט RPG ביקום D&D "קלאסי".

Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

מצד אחד, אני מתכנן על fallout בעתיד, אבל אני עדיין רוצה לשחק באובליוויון (אני ממש לא נעול על דיאנדי, גם במשחקי התפקידים השולחניים שבהם אני משחק). יש לחבר את מהדורת משחק השנה (עם שתי ההרחבות הרשמיות), אבל אני לא יודע כמה זה ריאלי לקחת משחק כזה מחבר.
F.E.A.R נראה לי מאוד מעניין, ומה שהסברת, שהוא יצירת מתח, הוא מה שגרם לי להתעניין בו. מצד שני, אם אני כבר מזמין את ביושוק, זה לא יהיה פעמיים מאותו הדבר, כשF.E.A.R גם יהיה מאכזב אחרי ביושוק?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #5 

שוב - אם אתה חובב משחקי RPG, אתה לא יכול הרשות לעצמך להפסיד את אובליביון, גם ככה יש מעט מאוד משחקי RPG טובים בשוק ואובליביון הוא בהחלט אחד מהם. אין קשר ישיר בין FALLOUT לאובליביון. אם שיחקת באחד זה לא אומר שלא תוכל להינות מהשני. שניהם על אותו מנוע (עם שיפורים ב FALLOUT 3) ושניהם RPG, אבל חווית המשחק שונה בשניהם, לפחות כך היה אצלי.

מצאתי לך את הפיתרון! תביא את שניהם וזהו! :lol:

Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

Huber כתב:מצאתי לך את הפיתרון! תביא את שניהם וזהו! :lol:
...
קל להגיד, קשה לשכנע את אשתי :P

sierra13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

לא יודע לגבי מאכזב, אבל אני לא שופט אותם כדומים.
FEAR הוא לא Bioshock.
FEAR הוא קודם כל shooter עם אלמנטים עלילתיים ופיזור נרחב של הפחדות איכותיות.
Bioshock הוא סיפור שמוגש דרך FPS.

תבדוק עם החבר שלך אם הוא משחק כרגע ב- Oblivion ואם אתה יכול לשאול אותו.
רוב הסיכויים הם שהוא שיחק בו שעות ארוכות ואז שם אותו בצד לרגע בשביל לבדוק משחק אחר כי כמה ש- Oblivion מדהים, בן אדם צריך גיוון בחיים, ומאז המשחק מחכה...

Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

הוא רק קנה אותו לא מזמן, אבל אני מאמין שאני יכול לחכות כמה שבועות/חודשים, אם כבר חיכיתי את כל השנים האלה.
אני יותר ויותר נוטה לכיוון FEAR. אני אראה ביקורות וידאו עליו כשאחזור הביתה.

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #9 

לא FEAR זה על בטוח.
הדבר הזה נראה פשוט זוועה על PS3.
יש מלא FRAME DROPS ו-GLITCHES.

sierra13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

אם ככה אז תשקול את גרסת ה- PC ל- FEAR.
הוא יחסית ישן כך שהדרישות חומרה שלו לא רצחניות, יצאו לו איזה שתיים או שלוש תוספות וכרגע הוא והתוספות שלו נמכרים במחיר שווה לגמרי.

בעצם oblivion ל- PC גם עונה לאותם תנאים בדיוק .... ועל ה- PC הוא באמת משחק אחר...
קיצר תעבור ל- PC וקנה משהו אחר ל- PS3 ותקווה שאישתך לא תזרוק אותך מהבית.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”