תגובות לביקורת: הפנינה מכה שנית - מקרן סוני VPL-VW40
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
הפנינה מכה שנית - מקרן סוני VPL-VW40
הפנינה מכה שנית - מקרן סוני VPL-VW40
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
לא התקבל עד לתאריך פרסום הביקורת.
אנחנו מקווים לקבל את המחיר במהרה ואז הדבר יעודכן.
אנחנו מקווים לקבל את המחיר במהרה ואז הדבר יעודכן.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נשמע בסה"כ טוב
אבל אם אני זוכר את תוצאות הSHOOTOUT האחרון - היו שם מקרנים שנראו טוב יותר - לפחות לפי התיאורים המילוליים - ובמיוחד בכל הנוגע לסוגיית השחורים וההחלקה של הפנים וכד'.
ולמי שהיה בערב הקונסולות - זה המקרן אליו חובר הPS3 הראשון.
אחלה ביקורת כרגיל!
אבל אם אני זוכר את תוצאות הSHOOTOUT האחרון - היו שם מקרנים שנראו טוב יותר - לפחות לפי התיאורים המילוליים - ובמיוחד בכל הנוגע לסוגיית השחורים וההחלקה של הפנים וכד'.
ולמי שהיה בערב הקונסולות - זה המקרן אליו חובר הPS3 הראשון.
אחלה ביקורת כרגיל!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
lawpower,
איך הם נראו טוב יותר אם הוא לא היה לידם?
זיכרון ויזואלי זה דבר מטעה. בגלל זה אם משהו אינו מוצג צד לצד עם משהו אחר אז אי אפשר להתייחס לעומק ההתפלספויות בתור האומדן אם משהו עדיף על משהו אחר...
זיכרון ויזואלי זה דבר מטעה. בגלל זה אם משהו אינו מוצג צד לצד עם משהו אחר אז אי אפשר להתייחס לעומק ההתפלספויות בתור האומדן אם משהו עדיף על משהו אחר...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אבל הם דווקא התייחסו לעובדה שחסרים פרטים שהם ראו במקרנים אחרים (האלמנט החמישי - קטע הבריחה המפורסם) או גם הפנים של האיש - דברים שהם כן זכרו שהם ראו במקרנים אחרים (מן הסתם גם אתה היית שם כשאני חושב על זה)oferlaor כתב:lawpower,
זיכרון ויזואלי זה דבר מטעה. בגלל זה אם משהו אינו מוצג צד לצד עם משהו אחר אז אי אפשר להתייחס לעומק ההתפלספויות בתור האומדן אם משהו עדיף על משהו אחר......
אז אמנם - ברור שאי אפשר להשוות בלי לראות אחד ליד השני - אבל אני חושב שדווקא הקטעים שבחרתם - שראיתם שוב ושוב - יש דווקא נקודות ייחודיות - שאם לא מתקיימות - אז גם אם המקרנים האחרים לא ליד - אתם כבר יודעים להגדיר מה לא תואם
- oferlaor
- מנהל

lawpower,
ברור, ולכן גם ציינו את זה, אבל חשוב להבין שמדובר בנקודות שבהן מרבית האנשים לא ידעו שיש תוכן - כלומר, זה נראה טבעי לחלוטין והדרך היחידה לדעת שחסר פרטים הוא בכך שאתה מכיר את הקטע כמו את כף היד שלך...
ברור, ולכן גם ציינו את זה, אבל חשוב להבין שמדובר בנקודות שבהן מרבית האנשים לא ידעו שיש תוכן - כלומר, זה נראה טבעי לחלוטין והדרך היחידה לדעת שחסר פרטים הוא בכך שאתה מכיר את הקטע כמו את כף היד שלך...
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
אני חייב להוסיף שלפחות בהשוואה למקרני ה LCD שבחנו בשנה הקודמת, אני אישית יותר אוהב את התמונה של ה SXRD. היא יותר קולנועית ונעימה לעין, וכמו שעפר אמר - לאדם מהשורה שאינו מכיר את הקטעים שאנחנו בודקים לעומק, אין סיכוי להבחין בפרטים החסרים...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

בשביל זה האתר קייםride כתב:אני חייב להוסיף שלפחות בהשוואה למקרני ה LCD שבחנו בשנה הקודמת, אני אישית יותר אוהב את התמונה של ה SXRD. היא יותר קולנועית ונעימה לעין, וכמו שעפר אמר - לאדם מהשורה שאינו מכיר את הקטעים שאנחנו בודקים לעומק, אין סיכוי להבחין בפרטים החסרים......
בשביל ללמוד ובשביל שתעזרו לנו לבחור
תכלס המשפט שפה אמרת - שזה נראה יותר קולנועי - אולי יותר חשוב מרוב הדברים
מה שמצחיק זה - ששמתי לב - שרק כשאני רואה סרט פעם שנייה ויותר - אני מצליח בכלל להתמקד בוידאו וכד' - אלא אם כמובן יש משהו שנוטה מאוד לטובה/לרעה
- oferlaor
- מנהל

אזרה,
אולי לא, אבל יש הרבה ששמים על מסך 50" כזה סכום בלי למצמץ ויש לך כאן 100" בקלות...
אולי לא, אבל יש הרבה ששמים על מסך 50" כזה סכום בלי למצמץ ויש לך כאן 100" בקלות...
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
חשוב לזכור שמדובר במקרן entry level של סוני לעולם ה 1080. ככזה הוא עושה עבודה מצויינת. כמובן שוידאופיל בעל תקציב לא מוגבל ילך על מקרני MID או HIGH - והיום יש לו המון אופציות מעניינותסקירה מעניינת וטובה , אבל האם קראתי בין השורות שהמקרן הזה לא כאן ולא שם?...
- oferlaor
- מנהל

odedee,
השם המקורי הוא ZEISS, כאשר ההיגוי בשוויצרית (כלומר, גרמנית) הוא משהו בין האות Z שלנו ל-TS (צ).
יש הכותבים זייס ויש הכותבים צייס. בישראל יש נטיה ללכת יותר על צייס, אבל שניהם בעצם בסדר...
השם המקורי הוא ZEISS, כאשר ההיגוי בשוויצרית (כלומר, גרמנית) הוא משהו בין האות Z שלנו ל-TS (צ).
יש הכותבים זייס ויש הכותבים צייס. בישראל יש נטיה ללכת יותר על צייס, אבל שניהם בעצם בסדר...