אהלן... אני מחפש לקנות מסך LCD ליחידה למרחק צפייה של כ3 מ'. השימוש יהיה כך:
45% PS3
45% חיבור למחשב - בעיקר תכני HD
10% הנותרים זניחים והם צפייה בעיקר בשידורי ספורט בטלויזיה(אני יתחבר לשידורי HD כשהחבילה תהיה יותר מלאה ומשתלמת)
התקציב הוא כ5500.
הגודל הרצוי(לאחר התייעצות פה באתר) בהתחשב שעיקר השימוש שלי יהיה HD הוא 42" אבל מכיוון שהתקציב לוחץ גם 40" טובה תספק אותי... השאלה מה אתם ממליצים? אני ראיתי את ה40" מסדרת הA450 של סמסונג אצל חבר והיא מדהימה וכרגע היא נראית לי כמו הבחירה העדיפה...
ממה שראיתי בתקציב שלי בגדלים של 42" מדובר רק בדגמים ישנים יחסית של טושיבה או LG... האם קיימת 42" איכותית בתקציב שלי??
אשמח להצעות נוספות\חיזוקים! תודה רבה!
יוגב.
התייעצות לפני קניית מסך 40\42 LCD! תודה!
-
Hzur
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 48
- guy11
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2430
בתקציב הזה נראה לי שהסמסנוג הזו היא אכן הבחירה עדיפה לצרכים שלך.תבדוק בכמה אפשר להשיג את ה A550
שהיא FHD.למרות שבמרחק הזה זה כבר לא משנה,אני מניח שיש לך אפשרות להתקרב למסך בזמן השימוש ב PS3.וגם זה עדיף לשימוש מחשב...
שהיא FHD.למרות שבמרחק הזה זה כבר לא משנה,אני מניח שיש לך אפשרות להתקרב למסך בזמן השימוש ב PS3.וגם זה עדיף לשימוש מחשב...
- shldenon
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 299
אני הייתי בוחן גם את הטושיבה 40XF350PG שגם היא FHD
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי
-
Hzur
-
- חבר שרק התחיל

חבר'ה באמת תודה על העזרה אבל חבל לזרוק סתם שמות של טלוויזיות איכותיות שאולי יתאימו לי מבחינת שימוש ומרחק אבל אפילו לא קרובות לתקציב שלי... הA550 בגודל 40 עולה הכי זול 7500 והטושיבה שהוצעה מתחילה מ1100 שזה בדיוק פי 2 מהתקציב שלי
(מחירים מזאפ)...
שוב, באמת תודה שאתם מנסים לעזור אבל אתם לא עונים לשאלה שאני שאלתי...
בתקציב שלי, שהוא כ5500 ש"ח... מה האפשרות הטובה ביותר שלי?? 40 אינצ' מסדרת A450 של סמסונג או כל דגם אחר? או שקיים דגם 42 אינצ' איכותי אחר שנכנס בתקציב??
תודה רבה!
יוגב.
(מחירים מזאפ)...
שוב, באמת תודה שאתם מנסים לעזור אבל אתם לא עונים לשאלה שאני שאלתי...
בתקציב שלי, שהוא כ5500 ש"ח... מה האפשרות הטובה ביותר שלי?? 40 אינצ' מסדרת A450 של סמסונג או כל דגם אחר? או שקיים דגם 42 אינצ' איכותי אחר שנכנס בתקציב??
תודה רבה!
יוגב.
- guy11
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2430
עזוב את זאפ,תעשה ברור בחנויות ותקבל הצעות מחיר.בכל אופן ה A450 לא רעה בכלל על פי החברים פה בפורום.
-
Hzur
-
- חבר שרק התחיל

הבדיקת מחירים בזאפ היא רק לשם התרשמות לגבי הטווח מחירים שלה ובטח לא כדי לקנות משם. טלוויזיה שהמחיר הכי זול הוא 7500 בזאפ קשה לי להאמין שאני ימצא אותה ב2000 שקל פחות בחנויות אמיתיות... שלא נדבר על הטושיבה שעולה 11000 בזאפ...guy11 כתב:עזוב את זאפ,תעשה ברור בחנויות ותקבל הצעות מחיר.בכל אופן ה A450 לא רעה בכלל על פי החברים פה בפורום....
לכן 2 הדגמים שהוצעו נפסלו בגין המחיר שלהם...
ההתלבטות עדיין בעינה ולכן אני ישמח לעוד הצעות או חיזוקים!!!
המון תודה!
יוגב.