העברת תכנים בין המחשב לבין ה-HDX 1000
איך הדיסק הפנימי במזרימדיה מפורמט?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
פעולות עריכה על קבצים במזרימדיה יכולות להתבצע מהמזרימדיה עצמו רק כאשר הכונן הקשיח בפורמט EXT2/3.
תעבור על המדריך בדביק, הוא מסביר את ההרשאות הנחוצות.
תעבור על המדריך בדביק, הוא מסביר את ההרשאות הנחוצות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

נא וודא כי והקבצים שאתה מעוניין למחוק נמצאים על Partition ה EXT.
אני לא יכול לראות את המזרימדיה (HDX) דרך המחשב וגם לא ההפך. אני מנסה כבר 4 ימים ולא מצליח .zivelik כתב:המצב הוא כזה שהמחשב והמרימדיה רואים אחד את השני דרך כבל רשת אני יכול להעביר תכנים מהמזרימדיה למחשב אבל כשאני מנסה ההפך אני מקבל הודעה במחשב שאין לי הרשאה לכך.
איפו ני מוצא את הפיתרון...
האופציה היחידה שיש לי זה לראות את הקבצים של המחשב במזרים דרך MYIHOME.
יש לציין שיש לי דיסק חיצוני 1000GB בפורמט NTFS
*האם זה הבעיה ואם כן איך אני יכול לפרמט את הדיסק כ- EXT2/3.
איך אני יכול לגרום למחשב לראות את המזרים עם הדיסק החיצוני כדי שאוכל להעביר עליו תכנים דרך הרשת ולא בדרך הקלאסית... לחבר ב USB כל פעם !!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

mwafak,
אתה מתאר בעיה שונה מפותח השרשור. אני לא חושב שניתן לבצע את מה שאתה מבקש.
אתה מתאר בעיה שונה מפותח השרשור. אני לא חושב שניתן לבצע את מה שאתה מבקש.
כל הקבצים של הסרטים תמונות ומוסיקה נמצאים על החלק המפורמט ב-NTFS (החלק הגדול ביותר של הדיסק)
אני מחובר עם המזרימדיה למחשב דרך כבל תקשורת המזרימדיה ןהמחשב רואים האחד את השני אבל אני יכול רק להעביר קבצים מהמזרימדיה למחשב אבל לא ההפך כי הוא אומר לי שאין לך הרשאה (permission).
מה צריך כאן לתקן.
האם ה-ntfs הוא הבעיה (אם יהיה רק ext2\3 המחשב לא יראה את המזרימדיה.
אני מחובר עם המזרימדיה למחשב דרך כבל תקשורת המזרימדיה ןהמחשב רואים האחד את השני אבל אני יכול רק להעביר קבצים מהמזרימדיה למחשב אבל לא ההפך כי הוא אומר לי שאין לך הרשאה (permission).
מה צריך כאן לתקן.
האם ה-ntfs הוא הבעיה (אם יהיה רק ext2\3 המחשב לא יראה את המזרימדיה.
נערך לאחרונה על ידי zivelik ב 20/11/2008 16:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אין למכשירי ה NMT אפשרות לבצע פעולות עריכה על NTFS, רק על EXT, הדבר מוזכר גם בביקורת.
העבר את הקבצים ל Partition המתאים ואז תוכל לבצע פעולות עריכה עליהם.
העבר את הקבצים ל Partition המתאים ואז תוכל לבצע פעולות עריכה עליהם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תקרא שוב את ההודעה הקודמת שלי וגם את הפרק על USB Slave בביקורת.
אם עדיין לא תבין, תחזור.
אם עדיין לא תבין, תחזור.
אני אוסיף עוד משהו:
1.אני חושב שמקור הבעיה הוא באיזה רעיון שנתקלתי בו באיזה מקום שאמר שבדרך הרגילה של עידכון קושחה גם מתבצע פירמוט שמחלק את הדיסק הפנימי ל-3 חלקים שאחד מהם הוא ext (השני אני לא כל כך זוכר איך הוא ניקרא) והשלישי הוא הגדול יהיה ניתן לשנות אותו ל-NTFS וכך עשיתי כלומר לפיהרעיון שלך אז אני לא יכול להעביר ל-ext שום תוכן כי הוא קטן מדי
השאלה האם יש אפשרות לשנות שוב את ההגדרה של החלק של ה-ntfs ל-ext
2 מקריאה שלך אני מבין שהעברה ומחיקת קבצים מהפנימי לחיצוני וההפך תוכל להיתבצע רק במקרה והפירמוט הוא מסוג ext
3. בסקירה שלך ראיתי גם תצוגה מקדימה של התמונות לפני שאתה מתחיל להציג את התמונות על כל המסך,האם דבר זה מתאפשר הודות ל-plugin של ה- jukbox ?
השאלה האם יש אפשרות לשנות שוב את ההגדרה של החלק של ה-ntfs ל-ext .
תודה
1.אני חושב שמקור הבעיה הוא באיזה רעיון שנתקלתי בו באיזה מקום שאמר שבדרך הרגילה של עידכון קושחה גם מתבצע פירמוט שמחלק את הדיסק הפנימי ל-3 חלקים שאחד מהם הוא ext (השני אני לא כל כך זוכר איך הוא ניקרא) והשלישי הוא הגדול יהיה ניתן לשנות אותו ל-NTFS וכך עשיתי כלומר לפיהרעיון שלך אז אני לא יכול להעביר ל-ext שום תוכן כי הוא קטן מדי
השאלה האם יש אפשרות לשנות שוב את ההגדרה של החלק של ה-ntfs ל-ext
2 מקריאה שלך אני מבין שהעברה ומחיקת קבצים מהפנימי לחיצוני וההפך תוכל להיתבצע רק במקרה והפירמוט הוא מסוג ext
3. בסקירה שלך ראיתי גם תצוגה מקדימה של התמונות לפני שאתה מתחיל להציג את התמונות על כל המסך,האם דבר זה מתאפשר הודות ל-plugin של ה- jukbox ?
השאלה האם יש אפשרות לשנות שוב את ההגדרה של החלק של ה-ntfs ל-ext .
תודה
1+2. אין אפשרות ל-NMT לכתוב/להעתיק על גבי מחיצה של NTFS. לכן תצטרך להמיר את המחיצה מ- NTFS ל- EXT3.
אתה יכול לעשות זאת ע"י פרמוט הכונן מחדש או יתכן ותוכנת partition תוכל המיר את מערכת הקבצים ללא פירמוט (למשל Acronis Disk Director Suite - לא ניסיתי לא יודע אם עובד).
3. לא הודות ל- MYIHOME. הפלאגאין MOVIEJUKEBOX הוא עבור סרטים.
אתה יכול לעשות זאת ע"י פרמוט הכונן מחדש או יתכן ותוכנת partition תוכל המיר את מערכת הקבצים ללא פירמוט (למשל Acronis Disk Director Suite - לא ניסיתי לא יודע אם עובד).
3. לא הודות ל- MYIHOME. הפלאגאין MOVIEJUKEBOX הוא עבור סרטים.