אני עובד במהירות 3 מגה דרך תשתית של הוט ובזקבינלאומי כספק.
כאחד שמוריד תכנים רבים (ככל שזהמן המועט מאפשר לי ) אני מתלבט רבות האם כדאי לעבור למהירות 5 מגה.
האם ארגיש בשיפור משמעותי ?
האם העלות באמת = את זה ?
האם ישנן הצעות טובות היום או שכדאי להמתין....?
תמתין.
ישנם בעיות רבות בנושא רוחב הפס ורוב הגולשים גם כך לא מקבלים את מה ששילמו בשבילו.
כאשר יש ברשותך 3 מגה אתה מגיע למהירות של עד 400 ק הורדה אבל ברוב הזמן ההורדות אטיות בהרבה אז למה לשדרג?
הכל שאלה איך מורידים...
לדעתי - פשוט תעבור לניוז... זה בהחלט משנה עולמות - כשאתה מוריד על מקסימום מהירות כל הזמן - גם 3 מגה זה מספיק - ומהר מאוד תגיע למצב של חוסר מקום בHD.
בהוט יש פחות בעייתיות של התנגשות בין קצב עולה לקצב יורד (קרי, אם אתה משתף, זה משתק לך את ההורדה ב-ADSL), אבל אם יש לך הרבה שכנים פעילים אז בשעות העומס עלול לרדת הקצב שלך.
אם מדובר ב-BT, אז המגבלה של ההורדה היא לא שלך אלא מוגבל בכמות האנשים שיש להם את התוכן שאתה מעוניין בו וקצב ההעלאה שלהם...
אם אתה כרגע מוריד ב-100% CAPACITY אז ככל הנראה זה יעזור לך.
תשמע - השאלה העיקרית (לדעתי) - האם אתה מספיק לראות ביותר קצב ממה שאתה מוריד.
נראה לי שגם מי שמוריד ריפים של בלוריי - רק אם הוא רואה סרט ליום זה מצב גבולי...
כמה באמת רואים בקצב כזה? מאז שעברתי לניוז אני לא מצליח להדביק את הקצב של ההורדות - לא בקירוב אפילו.
עכשיו אני לא מאמין - אני לא מוריד כלום
lawpower כתב:תשמע - השאלה העיקרית (לדעתי) - האם אתה מספיק לראות ביותר קצב ממה שאתה מוריד.
נראה לי שגם מי שמוריד ריפים של בלוריי - רק אם הוא רואה סרט ליום זה מצב גבולי...
כמה באמת רואים בקצב כזה? מאז שעברתי לניוז אני לא מצליח להדביק את הקצב של ההורדות - לא בקירוב אפילו.
עכשיו אני לא מאמין - אני לא מוריד כלום
...
מסכים עם כל מילה
אני מוריד עם 2.5 מגה רוחב פס על קצב של 320 kb לשנייה דרך NEWS ולא מצליח להדביק את הקצב של ההורדות