האם הגיע הזמן לבלוריי (פנסוניק BD35 אולי)?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
shurvitz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 755
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #1 

עם black friday הבא עלינו לטובה, המחירים יורדים ויורדים ומגיעים לרמות שפויות. מאוד מדגדג לי להביא מארה"ב פנסוניק BD35, שראיתי שקיבל ביקורות טובות למדי ונמכר כרגע ב-$230 ולדעתי יכול לרדת בשבועות הקרובים מתחת ל-$200.
אבל יש לי מספר שאלות:
1. האם הדגם האמריקאי עובד ב-220V (מולטי וולטאג')?
2. האם יש לו חסרונות מול מתחריו בתחום המחירים הזה - סוני BDP-S350, סמסונג BD-P1500 ואחרים?
3. שאלה אחרונה (ואולי קצת טפשית) - אני מניח שאין בעיה לראות כתוביות בעברית בדיסקים אירופאיים A+B או ללא אזור, אני טועה? אין פה ענין של פונטים או משהו כזה
תודה :)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78860
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #2 

המכשיר נחשב לטוב. לגבי 110V לא הייתי מתרגש מדי כי טרנספורמטור למכשיר כזה זה לא סיפור גדול.

שים לב לגבי נושא ה-ZONES. כרגע אין בעיה עם דיסקי בלוריי (למרות שאירופה זה איזור B וארה"ב A, מרבית הדיסקים שיוצאים הם A+B). עם זאת דיסקי DVD שתרצה לרכוש בארץ יהיו בעייתיים ולא יעבדו.

לגבי תרגום אין בעיה, זה תמונה שמוצגת ON TOP ולכן אין מניעה בשל כך.

shurvitz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 755
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #3 

oferlaor כתב:המכשיר נחשב לטוב. לגבי 110V לא הייתי מתרגש מדי כי טרנספורמטור למכשיר כזה זה לא סיפור גדול.

שים לב לגבי נושא ה-ZONES. כרגע אין בעיה עם דיסקי בלוריי (למרות שאירופה זה איזור B וארה"ב A, מרבית הדיסקים שיוצאים הם A+B). עם זאת דיסקי DVD שתרצה לרכוש בארץ יהיו בעייתיים ולא יעבדו.

לגבי תרגום אין בעיה, זה תמונה שמוצגת ON TOP ולכן אין מניעה בשל כך.
...
תודה! טרנספורמטור זו תמיד אופציה, אבל היה נחמד לוותר על עוד גוש שתקוע מאחורי המערכת... לגבי DVD, אני משאיר בינתיים את ה-DVD של פיוניר עם המולטיזון, לא שזה מאוד משנה כי אני לא באמת רואה DVD, הכל עבר ל-TVIX :)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”