סוני - 14 מיליון משתמשים ברשת PSN

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73310
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3163 פעמים

שליחה #1 

http://www.shacknews.com/onearticle.x/55974

השאלה שלי היא כזו, 14 מיליון משתמשים, 17 מיליון קונסולות נמכרו, 3 מיליון איש ללא אינטרנט?!

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

הרבה יותר מ3 מיליון, למעשה.
הרבה אנשים קונים קונסולה ואף פעם לא מחברים אותה לאינטרנט. תחשוב שהרבה מאוד אנשים פתחו מספר חשבונות מהקונסולה שלהם. בקונסולה שלי למשל, יש ארבעה חשבונות - שלי ושל אשתי עם כתובות אמריקאיות, ועוד שניים, אחד עם כתובת בריטית ואחד עם כתובת אסיאתית, בשביל שתי חנויות PSN נוספות.
אני מניח שברוב הקונסולות יש פחות משתמשים, ובטח שפחות משתמשים שמחוברים לרשת, אבל עדיין, הייתי אומר שממוצע המשתמשים לקונסולה גבוה מאחד, ואולי אפילו משתיים.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

רב האנשים שגרים במדינות שפויות (ז"א לא ישראל) לא זקוקים ליותר ממשתמש אחד- לא? אני לא רואה סיבה לפתוח יותר ממשתמש אחד ללקוח רגיל, אפילו לי בישראל יש רק אחד.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #4 

Huber כתב:רב האנשים שגרים במדינות שפויות (ז"א לא ישראל) לא זקוקים ליותר ממשתמש אחד- לא? אני לא רואה סיבה לפתוח יותר ממשתמש אחד ללקוח רגיל, אפילו לי בישראל יש רק אחד.
...
לא קשור לשפיות.
לפעמים יש דמואים שמגיעים קודם לחנות האירופאית או לאחרות. ואז זה די שווה להחזיק בחשבון נוסף.
Need more cowbell

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

סיבה מעניינת, אני אישית לא הרגשתי אף פעם לחוץ מספיק על דמו זה או אחר בשביל לפתוח עוד חשבון :wink:

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”