באיזה מזרים מדיה אתם משתמשים?
-
compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
באיזה מזרים מדיה אתם משתמשים?
ולמה בחרתם בו? + חוות דעת אישית.
בקרוב אפרסם את חוות דעתי על המכשיר שברשותי, והמכשיר שבדרך.
ולמה בחרתם בו? + חוות דעת אישית.
בקרוב אפרסם את חוות דעתי על המכשיר שברשותי, והמכשיר שבדרך.
הזמנתי את הHDX1000 ביום ההשקה שלו ממש לאחר שקראתי הודעה על כך באתר שלנו.
הייתי בבחינת early adopter ואני לא מצטער על כך. המכשיר מעולה.
התלבטתי אם לרכוש את הפופקורן, שכבר היתה ביקורת חיובית מאוד של זיו לגביו, אבל בחרתי בכל זאת ב HDX בגלל שחיצונית הוא נראה לי יותר יפה וגם בגלל החיבורים הנוספים שיש לו. לא התאכזבתי.
בעסה קטנה שיש לי (בשוליים, אני חייב להודות) - לפופקורן יש תמיד ראשון עדכוני קושחה ויש לו גם קושחות ביטא, מה שאין לHDX, אבל זה בקטנה...
הייתי בבחינת early adopter ואני לא מצטער על כך. המכשיר מעולה.
התלבטתי אם לרכוש את הפופקורן, שכבר היתה ביקורת חיובית מאוד של זיו לגביו, אבל בחרתי בכל זאת ב HDX בגלל שחיצונית הוא נראה לי יותר יפה וגם בגלל החיבורים הנוספים שיש לו. לא התאכזבתי.
בעסה קטנה שיש לי (בשוליים, אני חייב להודות) - לפופקורן יש תמיד ראשון עדכוני קושחה ויש לו גם קושחות ביטא, מה שאין לHDX, אבל זה בקטנה...
התלבטתי לא מעט בין HTPC למזרימדיה. מה שהכריע זה העובדה שנהייתי מאוד עסוק וכבר אין לי ערבים שלמים לשבת לשחק עם הגדרות, קודקים, נגנים, plug-ins וכו'.
את ה PCH A-110 רכשתי בעקבות הביקורת המצויינת של זיו,
בסך הכל אני מרוצה מאוד (היו כמה בעיות קטנות אבל עדכון קושחה פתר אותן). לא ראיתי צורך בדיסק פנימי. אני מריץ myihome על מחשב לינוקס שמכיל את כל המדיה, ומזרים דרכו (בעיקר קבצי mkv ב-x264 AC3). רואים מצויין, שומעים מצויין. אני גם אוהב את העובדה שהוא קומפקטי ונכנס לכל מקום. אנשים שבאים לבקר לא מבינים איך דבר כזה קטן יכול להציג ולהשמיע איכות כזו
יש כמה דברים קטנים שיכולים להציק, כנראה אפשר לפתור אותם אבל לא ממש ניסיתי עדיין:
- אם הרשת לא זמינה, או המחשב כבוי, או ה-myihome לא רץ, לוקח לו המון זמן להבין את זה (כמה דקות)
- לפעמים ה-web portal לא עובד, לא ברור למה.
- צריך לרסט פעם בשבוע בערך (הוא פתאום מודיע שהוא לא מסוגל לנגן קובץ, כאשר קודם לכן הוא ניגן אותו בלי בעיות, reset פותר את זה). טוב שהכפתור מקדימה
את ה PCH A-110 רכשתי בעקבות הביקורת המצויינת של זיו,
בסך הכל אני מרוצה מאוד (היו כמה בעיות קטנות אבל עדכון קושחה פתר אותן). לא ראיתי צורך בדיסק פנימי. אני מריץ myihome על מחשב לינוקס שמכיל את כל המדיה, ומזרים דרכו (בעיקר קבצי mkv ב-x264 AC3). רואים מצויין, שומעים מצויין. אני גם אוהב את העובדה שהוא קומפקטי ונכנס לכל מקום. אנשים שבאים לבקר לא מבינים איך דבר כזה קטן יכול להציג ולהשמיע איכות כזו
יש כמה דברים קטנים שיכולים להציק, כנראה אפשר לפתור אותם אבל לא ממש ניסיתי עדיין:
- אם הרשת לא זמינה, או המחשב כבוי, או ה-myihome לא רץ, לוקח לו המון זמן להבין את זה (כמה דקות)
- לפעמים ה-web portal לא עובד, לא ברור למה.
- צריך לרסט פעם בשבוע בערך (הוא פתאום מודיע שהוא לא מסוגל לנגן קובץ, כאשר קודם לכן הוא ניגן אותו בלי בעיות, reset פותר את זה). טוב שהכפתור מקדימה
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
בחרתי ב POPCORN HOUR A-110
מפני
1) ראיתי שחברת SYABAS באה עם פניה לקהל, אם זה היה זיו מכאן או ההוא מ MPCCLUB.
רוב בקשות הלקוחות ( או בוא נציג אחרת, אנחנו הישראלים ) נפתרו או שעלו "למעלה" לסידור.
2) ראיתי שהמון זמן חברת DVICO לא עושה כלום, וזה עיצבן אותי, מחיר עצום וללא תמורה.
כמו גם שהנגן שלה "סגור" מבחינה תוכנתית. רוצה לאמר שאי אפשר להכניס לו שינויים אי אלו ואחרים כי מה שהוא עושה זה אך ורק פליי סטופ קדימה אחורה
שלא תבינו לא נכון!!! הוא עושה זאת בצורה מדהימה!!!
3) ראיתי שכל מי שמבין קצת לינוקסית, יכול לפתח מוצרים עבור הפופקורן, משמע, מישהו רשם תוכנה להוריד יוזנט ( בסוף שילבו אותה בקוד הפנימי ), מישהו אחר רשם פלאגין לתמונות ( גם זה שולב בגרסא החדשה ) ועוד ועוד.
4) המחיר של הפופקורן = 200 דולר, 6500=350~400 דולר
5) פופקורן מפגיזים בעדכונים!!! , נכון אפשר לזקוף זאת לטובה ורעה: טובה, ישנם הרבה שיפורים רעה: ישנם סוגי קבצים מסויימים שלא מתנגנים וה6500 אוכל אותם בלי מלח, ובשביל זה יוצאים עדכונים! לפתרון בעיות!
6) הלצה לסיום: מתי אוכל לראות את ONG BAG ואת FELLON ??? ( בעיות פריסה בפופקורן )
מפני
1) ראיתי שחברת SYABAS באה עם פניה לקהל, אם זה היה זיו מכאן או ההוא מ MPCCLUB.
רוב בקשות הלקוחות ( או בוא נציג אחרת, אנחנו הישראלים ) נפתרו או שעלו "למעלה" לסידור.
2) ראיתי שהמון זמן חברת DVICO לא עושה כלום, וזה עיצבן אותי, מחיר עצום וללא תמורה.
כמו גם שהנגן שלה "סגור" מבחינה תוכנתית. רוצה לאמר שאי אפשר להכניס לו שינויים אי אלו ואחרים כי מה שהוא עושה זה אך ורק פליי סטופ קדימה אחורה
שלא תבינו לא נכון!!! הוא עושה זאת בצורה מדהימה!!!
3) ראיתי שכל מי שמבין קצת לינוקסית, יכול לפתח מוצרים עבור הפופקורן, משמע, מישהו רשם תוכנה להוריד יוזנט ( בסוף שילבו אותה בקוד הפנימי ), מישהו אחר רשם פלאגין לתמונות ( גם זה שולב בגרסא החדשה ) ועוד ועוד.
4) המחיר של הפופקורן = 200 דולר, 6500=350~400 דולר
5) פופקורן מפגיזים בעדכונים!!! , נכון אפשר לזקוף זאת לטובה ורעה: טובה, ישנם הרבה שיפורים רעה: ישנם סוגי קבצים מסויימים שלא מתנגנים וה6500 אוכל אותם בלי מלח, ובשביל זה יוצאים עדכונים! לפתרון בעיות!
6) הלצה לסיום: מתי אוכל לראות את ONG BAG ואת FELLON ??? ( בעיות פריסה בפופקורן )
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
למה לא לשהתמש בשלט: PWR TGGL + EJECTQuellious כתב:- צריך לרסט פעם בשבוע בערך (הוא פתאום מודיע שהוא לא מסוגל לנגן קובץ, כאשר קודם לכן הוא ניגן אותו בלי בעיות, reset פותר את זה). טוב שהכפתור מקדימה...
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
MOD + DVICO 6500 שעשיתי למכשיר (התקנת מאוורר 80 מ"מ)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0