עזרה בחיבור מחשב לסמסונג 450
שלום כולם,
התחברתי כמשתמש חדש אחרי שקראתי המון בפורום הזה כאורח,
התחדשתי לי בסמסונג 32 דגם 450,
אחד השימושים העיקריים שעבורם רכשתי את הטלוויזיה המרשימה הזאת הוא על מנת לחבר את המחשב הנייד שלי, כרטיס מסך של Geforce 8600GS 512MB כולל יציאת VGA ו HDMI..
רכשתי כבל שבקצהו האחד VGA ובקצהו השני HDMI,
וכאן נתקלתי בבעיה שלה אצתרך עזרה, כאשר אני מחבר את הHDMI למחשב ואת ה VGA למסך אני לא מצליח לעבור למצב של מחשב במסך כמה שלא ניסיתי..
כאשר אני מחבר את ה VGA למחשב ואת ה HDMI למסך אני כן מצליח לגשת לפונקציית צפייה אך אני מקבל מסך שחור בהתחלה ומיד אחרי 30 שנית מקבל הודעה שאין אות..
אני כבר אובד עצות.. ישבתי שעות בנסיון למצוא את הנוסחא על מנת לקבל את המחשב על המסך שלי..
אשמח לקבל עזרה בנושא. מה לחבר למה, ומה לעשות על מנת לקבל את מבוקשי..
תודה רבה מראש!
התחברתי כמשתמש חדש אחרי שקראתי המון בפורום הזה כאורח,
התחדשתי לי בסמסונג 32 דגם 450,
אחד השימושים העיקריים שעבורם רכשתי את הטלוויזיה המרשימה הזאת הוא על מנת לחבר את המחשב הנייד שלי, כרטיס מסך של Geforce 8600GS 512MB כולל יציאת VGA ו HDMI..
רכשתי כבל שבקצהו האחד VGA ובקצהו השני HDMI,
וכאן נתקלתי בבעיה שלה אצתרך עזרה, כאשר אני מחבר את הHDMI למחשב ואת ה VGA למסך אני לא מצליח לעבור למצב של מחשב במסך כמה שלא ניסיתי..
כאשר אני מחבר את ה VGA למחשב ואת ה HDMI למסך אני כן מצליח לגשת לפונקציית צפייה אך אני מקבל מסך שחור בהתחלה ומיד אחרי 30 שנית מקבל הודעה שאין אות..
אני כבר אובד עצות.. ישבתי שעות בנסיון למצוא את הנוסחא על מנת לקבל את המחשב על המסך שלי..
אשמח לקבל עזרה בנושא. מה לחבר למה, ומה לעשות על מנת לקבל את מבוקשי..
תודה רבה מראש!
קצת סדר..
בקצרה אומר לך שמחבר HDMI מעביר אות דיגיטלי, ומחבר VGA מעביר אות אנלוגי, כך שמצד אחד אתה משדר ב"שפה" אחת ומצד שני המסך מצפה לשפה אחרת, אתה צריך כבל HDMI HDMI או כבל VGA VGA
מקווה שעזרתי קצת.
קישור למאמר באתר :
http://www.hometheater.co.il/article008 ... 7%90%D7%95
מקווה שעזרתי קצת.
קישור למאמר באתר :
http://www.hometheater.co.il/article008 ... 7%90%D7%95
- yanivgal123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
למה אתה לא משתמש בכבל HDMI לHDMI?
במקום להעביר כבל לאודיו וכבל לוידאו אתה יכול להעביר רק כבל אחד, HDMI.
במקום להעביר כבל לאודיו וכבל לוידאו אתה יכול להעביר רק כבל אחד, HDMI.
את כל הכבלים שאני קונה אני מזמין דרך eBay; לדוגמא כבל HDMI ל HDMI עלה לי 4.5 דולר כולל משלוח.. איכות אדירה..
ולגבי השאלה למה אני לא מעביר HDMI ל HDMI כי א' עוד לא קיבלתי את הכבל, ב' אני עובד עם משדר לסאונד שמתחבר למערכת שלי בחדר.. ככה שזה לא משנה..
ולגבי השאלה למה אני לא מעביר HDMI ל HDMI כי א' עוד לא קיבלתי את הכבל, ב' אני עובד עם משדר לסאונד שמתחבר למערכת שלי בחדר.. ככה שזה לא משנה..
ידוע לך איפה מוכרים כבל כזה בארץ (במרכז)?liav12 כתב:את כל הכבלים שאני קונה אני מזמין דרך eBay; לדוגמא כבל HDMI ל HDMI עלה לי 4.5 דולר כולל משלוח.. איכות אדירה..
ולגבי השאלה למה אני לא מעביר HDMI ל HDMI כי א' עוד לא קיבלתי את הכבל, ב' אני עובד עם משדר לסאונד שמתחבר למערכת שלי בחדר.. ככה שזה לא משנה.....