BinTube - תוכנה להורדות מהניוז עם צפייה מידיית של התכנים

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
dizingof פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #1 

לאחרונה אני משתמש במנוע ניוז חדש הנקרא www.bintube.com
המנוע מהיר, נקי, ברור מאד ועם אפשרויות חיפוש שהורגלנו אליהם במנועי ניוז ותיקים אחרים.
אלא מה, מנוע-חיפוש זה נולד סביב תוכנת-הורדות ניוז חדשה שהאתר מציע לניסיון :

http://www.bintube.com/player/

התוכנה: BINTUBE PLAYER - היא קליינט הורדות ניוזגרופס לכל דבר ועניין
אלא שהיחוד שבה היא שדקות בודדות אחרי תחילת ההורדה של התוכן שבחרת, התוכנה מיד תחל לנגן את התוכן עם נגן VLC הפנימי.

אין צורך יותר לחפש SAMPLE של סרט מסוים על מנת לבדוק אם האיכות או פס הקול מתאימים לך...פשוט העלה את ה NZB שלו ו2-3 דקות אחרי כן תתחיל מיד לצפות בסרט על מסך המחשב.
התוכנה מסדרת אוטומטית את החלקים של התוכן לפי הסדר , מתקנת אם צריך ,פורסת את הסרט ומיד מנגנת אותו - מעין STREAMING מיידי ותוך שניות/דקות בודדות בלבד.

התוכן שינוגן במיידי יכול להיות כל קובץ מדיה שנגן VLC הפופלארי יודע לנגן כמו גם קבצי IMG/ISO של DVD, CD תמונות וכדומה.

אני חייב לומר שזו תוכנה כייפית ושימושית מאד - אתה רואה במידי תוך דקות בודדות מה אתה מוריד ומחליט אם בא לך להמשיך את ההורדה עד הסוף או לוותר עליה.

דוגמא נפוצה - ישנם הרבה תכני ניוז עם כותרת עלומה .. לך תבין מה יש בתוך הורדה של 8 גי'גה מסתורי .. אולי זה סרט חדש שחיפשת ופורסם רק לקבוצת פורום מסויימת אי שם בטימבקטו...
אז במצב רגיל הסקרנות שלך תחייב אותך להוריד את כל ה8 ג'יגה לראות מה לעזאזל יש שם...
היום עם BINTUBE PLAYER תוך דקות תדע מה מסתתר בתוכן הלא ידוע וכו וכו..

התוכנה היא לניסיון ולאחר מכן בתשלום חד פעמי של $34.

שווה לבדוק (Y)

shemsha
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1170
נתן תודות: 93 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #2 

תודה על המידע. המחשב של לא מצליח לנגן תכני HD ככה שהיא לא רלוונטית אבל אולי בעתיד.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78907
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #3 

מעניין, אולי ננסה.

השאלה היא איך הוא מתמודד עם תכנים טיפה מתוחכמים (MKV, או קבצים מבוססי RAR או בלוריי).

gelibter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

לפחות החיפוש שם מוצלח יותר ממה שהשתמשתי

dizingof פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

oferlaor כתב:מעניין, אולי ננסה.

השאלה היא איך הוא מתמודד עם תכנים טיפה מתוחכמים (MKV, או קבצים מבוססי RAR או בלוריי).
...
תוכנת ההורדה הזו מנגנת כל תוכן מדיה כבר בדקות הראשונות של ההורדה... גם MKV וגם בלוריי.

כמו שהזכרתי התוכנה מטפלת בקבצי RAR במיידי , מסדרת לפי סדר הורדה נכון , מורידה , פורסת, מתקנת עם (PAR) ומיד מנגנת את הסרט שבחרת להוריד.

STREAMING של תכני ניוז במיידי.

dizingof פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

shemsha כתב:תודה על המידע. המחשב של לא מצליח לנגן תכני HD ככה שהיא לא רלוונטית אבל אולי בעתיד.
...
לא הייתה לי כוונה שנשב מול המחשב לראות HD :)
הרעיון הוא לבחון את התוכן שבחרנו להוריד כבר אחרי 2-3 דקות מתחילת ההורדה - כדי לדעת אם התוכן הזה שווה הורדה בכלל.

קרה לי כמה פעמים שהורדתי קובץ עם כותרת ברורה וקבוצת שיחרור ידועה אבל אחרי 8 ג'יגה של הורדה התברר לי שהפס קול בדיבוב גרמני...

יש המון תכנים ניוז, גם לא HD , עם שמות מוזרים ולא ברורים שכדאי לבדוק בתוכנה הזו ולא לחכות עד סוף ההורדה כדי לדעת מהם.

אני רואה בתוכנה הזו כעוד TOOL שימושי מאד לחובבי HD כמונו.
בטח לא כתחליף לNEWLEECHER ואחרים.

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #7 

נחמד מאוד, אבל לא חידוש (עבורי לפחות)
מה שאני עושה זה מתחיל להוריד, ברגע שה rar הראשון ירד אני פותח אותו ומתחיל לנגן אותו עם ה vlc, אפילו שהקובץ לא שלם
ה vlc יודעת לנגן אותו, כל כמה דקות שירדו קבצים נוספים אני ממשיך לפתוח אותם.

היתרון פה שהכל נעשה אוטמטית.
כמובן שלפי ה"שיטה" שלי אם יש צורך להשתמש ב quickpar אז אי אפשר לראות, מה שבתוכנה ש dizingof הביא
היא אמורה לסדר את הקבצים תוך כדי, (צריך לבדוק את זה כי בד"כ ה quick par צריך לראות את כל הקבצים כדי לסדר אותם).
שחר

shemsha
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1170
נתן תודות: 93 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #8 

הבנתי, אבל התכוונת שהתוכנה תנגן את הקצת שהורד על המחשב לא?

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

כן
במידה ומהירות הקו שלך מספיק מהירה תוכל לראות בזמן אמת.
למשל לי עם 5 מגה לוקח להוריד סרט dvd5 בערך בשעתיים במידה והסרט קצר יותר משעתיים אני לא אוכל לראות אותו בזמן אמת כי הקו שלי לא מספיק מהיר,
אבל אם אני מוריד פרק של סדרה באורך של 40דקות ששוקל 1200מגה +- אני אוכל לראות אותו בזמן אמת...
שחר

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #10 

נראה כמו אחלה פיתרון!
תודה על הטיפ
Need more cowbell

dizingof פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

spacedude כתב:כן
במידה ומהירות הקו שלך מספיק מהירה תוכל לראות בזמן אמת.
למשל לי עם 5 מגה לוקח להוריד סרט dvd5 בערך בשעתיים במידה והסרט קצר יותר משעתיים אני לא אוכל לראות אותו בזמן אמת כי הקו שלי לא מספיק מהיר,
אבל אם אני מוריד פרק של סדרה באורך של 40דקות ששוקל 1200מגה +- אני אוכל לראות אותו בזמן אמת...
...
לא בדקתי ובטח לא אשב מול המחשב לראות סרט שלם בצורה כזו..
8) רק את ה 5-10 דקות הראשונות שלו.
זה מבחינתי כלי מעולה רק לבדוק/לראות את הדקות הראשונות או יותר של הסרט ולהחליט מהו הסרט הזה, רזולוציה, פס קול ואם הוא בכלל מעניין אותי להורדה.

התוכנה מורידה , מתקנת , פורסת ועושה BUFFERING ואז מנגנת.. והכל תוך דקות מתחילת ההורדה - כך שהיא טובה לשימוש בכל מהירות פס של האינטרנט שלך, מהיר או איטי.

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

dizingof כתב:כן

לא בדקתי ובטח לא אשב מול המחשב לראות סרט שלם בצורה כזו..
8) רק את ה 5-10 דקות הראשונות שלו.
זה מבחינתי כלי מעולה רק לבדוק/לראות את הדקות הראשונות או יותר של הסרט ולהחליט מהו הסרט הזה, רזולוציה, פס קול ואם הוא בכלל מעניין אותי להורדה.
...
למה שלא תראה סרט בצורה כזאת?
זה דווקא אחלה פיתרון שהמחשב מחובר לפלזמה/LCD/מקרן ובאים אורחים שרוצים לראות סרט ספציפי, במקום לחכות עד שירד, רואים במיידי.

כמעט כמו VOD

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”