שבלול של רמקול
התרשמתי מאוד מהרמקולים של B&W דגם NAUTILUS
לכן החלטתי לבנות את הצורה הזו עם האלמנטים של SCAN SPEAK
אני משתמש בפרויקט של EKTA כמנחה בנושא אלמנטים וכן קרוס
הפרוייקט אמור להיגמר בעוד כמה חודשים 01/02/2009
ישנה עוד דרך ארוכה לעשות, נכון לעכשיו, אני מחליט על חיווט וסגירה של נפח
מפני שלאחר הסגירה של השבלול לא תהיה לי אפשרות לעשות שינויים.
לכן החלטתי לבנות את הצורה הזו עם האלמנטים של SCAN SPEAK
אני משתמש בפרויקט של EKTA כמנחה בנושא אלמנטים וכן קרוס
הפרוייקט אמור להיגמר בעוד כמה חודשים 01/02/2009
ישנה עוד דרך ארוכה לעשות, נכון לעכשיו, אני מחליט על חיווט וסגירה של נפח
מפני שלאחר הסגירה של השבלול לא תהיה לי אפשרות לעשות שינויים.
-
- אלו שני חציים שהנחתי אחד על השני כדי להמחיש את הצורה הכללית של השבלול
דרייבר של SCAN SPEAK
18W/8531G
הצורה תוכננה בעזרת תוכנת 3D
כך שאת הנפח אני יודע, כמו כן אני בוחר את הנפח הרצוי לי
הדיפון יהיה "יציקה" של פוליאסטר עם יריעות סיבי זכוכית
הסגירה תעשה באופן הדרגתי מהצלעות הקטנות אל הגדולות
מקווה שהצלחתי לענות
אה, תודה
18W/8531G
הצורה תוכננה בעזרת תוכנת 3D
כך שאת הנפח אני יודע, כמו כן אני בוחר את הנפח הרצוי לי
הדיפון יהיה "יציקה" של פוליאסטר עם יריעות סיבי זכוכית
הסגירה תעשה באופן הדרגתי מהצלעות הקטנות אל הגדולות
מקווה שהצלחתי לענות
אה, תודה
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
קודם כל בהצלחה. זה נראה פרויקט מעניין. יהיה גם מעניין להאזין לתוצאה הסופית.
האם השלד שרואים בתמונה עשוי מעץ? אם כן איזה סוג? האם השלד נשאר חלק אינטגרלי מהרמקול הסופי או משמש כתבנית רק ליציקת הפוליאסטר וסיבי הזכוכית?
האם השלד שרואים בתמונה עשוי מעץ? אם כן איזה סוג? האם השלד נשאר חלק אינטגרלי מהרמקול הסופי או משמש כתבנית רק ליציקת הפוליאסטר וסיבי הזכוכית?
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
מעניין מאוד,אין ספק שלקחת על עצמך אתגר לא קטן...
האם תוכל לפרט היכן אתה מתכוון לשים את הקרוס למשל?
או שאתה שוקל קרוס חיצוני...כי לפי תיאור העבודה עם הפוליאסטר אין דרך חזרה,
כמו כן לדעתי בשבלול המקורי - היקף השבלול הלך וגדל (עד למיקום הרמקול) כאן זה נראה אחיד,האם יש לכך סיבה ?
http://agaudi.files.wordpress.com/2007/ ... ilus-3.jpg
מאחל לך המון בהצלחה ,אני יכול לשלוח לך מדריך עבודה עם פוליאסטר אם זה מעניין אותך.
(עיצוב פודים לרכב).
אל תשכח לעבוד עם מסיכה:)
האם תוכל לפרט היכן אתה מתכוון לשים את הקרוס למשל?
או שאתה שוקל קרוס חיצוני...כי לפי תיאור העבודה עם הפוליאסטר אין דרך חזרה,
כמו כן לדעתי בשבלול המקורי - היקף השבלול הלך וגדל (עד למיקום הרמקול) כאן זה נראה אחיד,האם יש לכך סיבה ?
http://agaudi.files.wordpress.com/2007/ ... ilus-3.jpg
מאחל לך המון בהצלחה ,אני יכול לשלוח לך מדריך עבודה עם פוליאסטר אם זה מעניין אותך.
(עיצוב פודים לרכב).
אל תשכח לעבוד עם מסיכה:)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
זה יכול להיות מדהים וזה יכול להיות מאוד בעייתי (בעיות הדהוד), האם זה מבוסס על תוכניות קיימות או משהו שתכננת לבד?
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
נראה מדהים...
Silence speaks louder than words
לגבי בעיות הדהוד, אני שומר על נפח רצוי לפי צרכי האלמנט, המעטפת היינה יציקה של סיבי זכוכית עם פוליאסטר, בעלת עובי של 2 סנטימטר, אני יודע שהיה ספרדי (אם אני לא טועה) שעשה משהוא דומה בעבר.
הקרוס יהיה בתיבה שתמצא מתחת לשבלול, תיבה זו תשמש כרגל, במקור אני מתכנן לעשות קרוס אקטיבי, אבל נכון לעכשיו זה מעבר למסגרת התקציב שלי, לגבי אחידות היקף השבלול, הסיבה לכך, היא מפני שהדוגמה שלי היא NAUTILUS ושם ההיקף הוא אחיד פחות או יותר.
העץ אינו חלק אינטגרלי מהמבנה הסופי, - דבר אשר עמדתי על טיבו היום - מסגרת העץ תשמש אותי להכנת התבנית חיצונית ופנימית כך שאוכל ליצור את החלקים מפוליאסטר וסיבי זכוכית.
הקרוס יהיה בתיבה שתמצא מתחת לשבלול, תיבה זו תשמש כרגל, במקור אני מתכנן לעשות קרוס אקטיבי, אבל נכון לעכשיו זה מעבר למסגרת התקציב שלי, לגבי אחידות היקף השבלול, הסיבה לכך, היא מפני שהדוגמה שלי היא NAUTILUS ושם ההיקף הוא אחיד פחות או יותר.
העץ אינו חלק אינטגרלי מהמבנה הסופי, - דבר אשר עמדתי על טיבו היום - מסגרת העץ תשמש אותי להכנת התבנית חיצונית ופנימית כך שאוכל ליצור את החלקים מפוליאסטר וסיבי זכוכית.
-
- הכנות לקראת הדבקה
- avnerbel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 314
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
האם אתה מתכונן להשתמש בפיברגלס ולהספיג אותו באיפוקסי?
אתה מתכונן להשתמש במשאבת ואקום?
מה תפקיד הפוליאסטר? ליצור את התבנית?
בתחום אחר שאני מכיר ראשית יוצרים את גולם שזה הצורה של הרמקול
לדוגמה תמלא את צידי "התבנית" שלך בקלקר בעל צפיפות גבוהה (אידאלי עץ) ותחליק את זה שתהיה צורה אחידה נדרשת
לאחר מכן מורחים וקס דבורים שלא ידבק ואז עם פיברגלס ואיפוקסי מניחים יריעות עד שנוצר משטח שישמש תבנית לרמקול
לאחר שיש לך תבנית חלקה העבודה יחסית קלה
יריעות פיבר או קרבון עם איפוקסי דליל ואז בעזרת משאבת ואקום ותוך 24 שעות יש לך צורה מושלמת
אם תעשה קצת חיפושים בתחום של טיסנים או תשאל בפורומים של טיסנים
תבין למה אני מתכוון
יכול לשלוח לך כמה דוגמאות למאמרים איך שביצעו תיבנות ויצור מהתבנית התוצר הסופי מדהים
אתה מתכונן להשתמש במשאבת ואקום?
מה תפקיד הפוליאסטר? ליצור את התבנית?
בתחום אחר שאני מכיר ראשית יוצרים את גולם שזה הצורה של הרמקול
לדוגמה תמלא את צידי "התבנית" שלך בקלקר בעל צפיפות גבוהה (אידאלי עץ) ותחליק את זה שתהיה צורה אחידה נדרשת
לאחר מכן מורחים וקס דבורים שלא ידבק ואז עם פיברגלס ואיפוקסי מניחים יריעות עד שנוצר משטח שישמש תבנית לרמקול
לאחר שיש לך תבנית חלקה העבודה יחסית קלה
יריעות פיבר או קרבון עם איפוקסי דליל ואז בעזרת משאבת ואקום ותוך 24 שעות יש לך צורה מושלמת
אם תעשה קצת חיפושים בתחום של טיסנים או תשאל בפורומים של טיסנים
תבין למה אני מתכוון
יכול לשלוח לך כמה דוגמאות למאמרים איך שביצעו תיבנות ויצור מהתבנית התוצר הסופי מדהים
כמו שבלול זז לאט ...
נכון להיום אני לא בטוח לגבי הדרייברים, הייבוא של SCAN SPEAK יקר וכן ממלא אותי חששות (הובלה), שמעתי את הדרייברים של MOREL, הם נשמעו טוב מאוד אך אין בי דעה מוצקה שיכולה להוביל להחלטה, כמו כן ישנה אפשרות נוספת והיא HYBRID AUDIO, שעליה קבלתי המלצות טובות.
כמו שזה ניראה עכשיו, אני לא מגיע להחלטה, מה שמעכב את ההתקדמות, שכן כול חברה יש לה את המימדים שלה וכדומה.
על הפרויקט
תחילה עבדתי כך ש -2- השידרות שבניתי יהפכו למוצרים המוגמרים, לאחר לבטים ארוכים שונתה התוכנית ועל כן אני בונה גולם אחד של הרמקול ומימנו את התבנית ולאחר מכן את המוצר המוגמר.
לכן הרסתי את שעשיתי ו "חזרתי בזמן" חודשיים אחורה, היום המצב נראה מתקדם לכיוון רצוי ואפילו מעל שציפיתי.
אודה לתגובתכם הכנה
כמו שזה ניראה עכשיו, אני לא מגיע להחלטה, מה שמעכב את ההתקדמות, שכן כול חברה יש לה את המימדים שלה וכדומה.
על הפרויקט
תחילה עבדתי כך ש -2- השידרות שבניתי יהפכו למוצרים המוגמרים, לאחר לבטים ארוכים שונתה התוכנית ועל כן אני בונה גולם אחד של הרמקול ומימנו את התבנית ולאחר מכן את המוצר המוגמר.
לכן הרסתי את שעשיתי ו "חזרתי בזמן" חודשיים אחורה, היום המצב נראה מתקדם לכיוון רצוי ואפילו מעל שציפיתי.
אודה לתגובתכם הכנה
-
- לאחר מילוי התחילת שיוף
-
- מבט שני