בוא נעזור להוט ויס למלא את לוח המשדרים
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הגעתי למסקנה שבהיותי אדם רע אני תמיד חושד בכשרים. כך שחשדתי שיס והוט ממלאות לי את לוח המשדרים בשידורים חוזרים, ערוצים שמעניינים את הת@ת ותוכניות ריאליטי כי הן נהנות לראות אותי סובל.
אבל זה לא חייב להיות כך, יכול להיות ששתי החברות פשוט לא יודעות מה יש בחוץ ומה אנחנו באמת רוצים, הרי אי אפשר לבקש מהם שיריצו את Reaper בשידור חוזר אינסופי. אז בוא ניתן להם כאן כמה רעיונות:
1. Bones. בארה"ב כבר מקרינים עונה 3, בטוח שאפשר לקבל דיל לא רע על עונה 1 ו 2
2. Life עונה 2
3. Fringe.
עוד רעיונות?
אבל זה לא חייב להיות כך, יכול להיות ששתי החברות פשוט לא יודעות מה יש בחוץ ומה אנחנו באמת רוצים, הרי אי אפשר לבקש מהם שיריצו את Reaper בשידור חוזר אינסופי. אז בוא ניתן להם כאן כמה רעיונות:
1. Bones. בארה"ב כבר מקרינים עונה 3, בטוח שאפשר לקבל דיל לא רע על עונה 1 ו 2
2. Life עונה 2
3. Fringe.
עוד רעיונות?
Life כבר של yes וBones כבר של HOT, נראה כי החברות ידעו מה היה בחוץ הרבה לפניך. אויש.
אל חשש. הנה ההיצע החדש של yes שיגיע כבר בדצמבר עם המיתוג החדש (שימו לב לשמות הערוצים החדשים).
14/12 - ראשון
21:00 הממלכה הקטנה באמריקה - yes stars Comedy
21:30 סאמר הייטס היי - yes stars Comedy
סדרה קומית אוסטרלית שנרכשה על ידי HBO (המשדרת אותה בימים אלו)
15/12 - שני
21:15 האנטומיה של גריי 5 - yes stars Drama
העונה תפתח בפרק כפול שישודר במלואו באותו ערב
16/12 -שלישי
21:00 קוראים לי ארל 3 - yes stars Comedy
21:45 גיבורים 3 - yes stars Action
17/12 - רביעי
22:30 דקסטר 3 - yes stars Action
18/12 - חמישי
21:00 עד המוות 2 - yes stars Comedy
21:30 איש משפחה 6 - yes stars Comedy
21:45 פשע מן העב ר 5 - yes stars Action
22:30 המפענחת 4 - yes stars Action
21/12 - ראשון
21:15 עקרות בית נואשות 5 - yes stars Drama
22/12 - שני
22:00 וידוייה הסודיים של זונת צמרת 2 - yes stars Drama
24/12 - רביעי
21:00 משפחה למופת - טקסס yes stars Comedy
21:15 בנוגע ללב - yes stars Drama
21:30 גווין וסטייסי 2 - yes stars Comedy
31/12 - רביעי
22:00 ניפ/טאק 3 - yes stars Drama
22:50 ישנן בנות 5 - yes stars Drama
ובתחילת ינואר - דם אמיתי (True Blood)
מרוצה?
אל חשש. הנה ההיצע החדש של yes שיגיע כבר בדצמבר עם המיתוג החדש (שימו לב לשמות הערוצים החדשים).
14/12 - ראשון
21:00 הממלכה הקטנה באמריקה - yes stars Comedy
21:30 סאמר הייטס היי - yes stars Comedy
סדרה קומית אוסטרלית שנרכשה על ידי HBO (המשדרת אותה בימים אלו)
15/12 - שני
21:15 האנטומיה של גריי 5 - yes stars Drama
העונה תפתח בפרק כפול שישודר במלואו באותו ערב
16/12 -שלישי
21:00 קוראים לי ארל 3 - yes stars Comedy
21:45 גיבורים 3 - yes stars Action
17/12 - רביעי
22:30 דקסטר 3 - yes stars Action
18/12 - חמישי
21:00 עד המוות 2 - yes stars Comedy
21:30 איש משפחה 6 - yes stars Comedy
21:45 פשע מן העב ר 5 - yes stars Action
22:30 המפענחת 4 - yes stars Action
21/12 - ראשון
21:15 עקרות בית נואשות 5 - yes stars Drama
22/12 - שני
22:00 וידוייה הסודיים של זונת צמרת 2 - yes stars Drama
24/12 - רביעי
21:00 משפחה למופת - טקסס yes stars Comedy
21:15 בנוגע ללב - yes stars Drama
21:30 גווין וסטייסי 2 - yes stars Comedy
31/12 - רביעי
22:00 ניפ/טאק 3 - yes stars Drama
22:50 ישנן בנות 5 - yes stars Drama
ובתחילת ינואר - דם אמיתי (True Blood)
מרוצה?
עובד בחברת יס
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

לא ידעתי ש bones מוקרן בהוט. סליחה ונכון שעכשיו יש עונה 4, אני באמת צריך לעשות אצלי סדר בספריית המדיה ושתי החברות לא כל כך ידעו מה טוב לפני במקרה זה.
בקשר ל Life - מצחיק מאוד. יס משדרת כבר שידור חוזר וממחזרת את העונה הראשונה. אני התכוונתי לעונה השניה.
ואם כבר מדברים על שידורים חוזרים, אפשר אולי להוריד את להציל את גרייס עונה 1 ולהעלות את העונה השנייה בבקשה?
בקשר ל Life - מצחיק מאוד. יס משדרת כבר שידור חוזר וממחזרת את העונה הראשונה. אני התכוונתי לעונה השניה.
ואם כבר מדברים על שידורים חוזרים, אפשר אולי להוריד את להציל את גרייס עונה 1 ולהעלות את העונה השנייה בבקשה?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

זה לא תינוק שבקושי נולד, זה עלה התאנה המצדיק את יס כל פעם שמדברים על מי בחזית הטכנולוגיה: "השקענו, בנינו תשתית ותראו - אפילו יש לנו HD!"איינשטיין כתב:שום דבר![]()
YES HD הוא תינוק שבקושי נולד...
קצת מזכיר את הבדיחה על סוחר הנרות שמסביר לחברו שהנרות שהוא מוכר הן בלי פתיל כי זה נרות "רק לביזנס", אף אחד לא מתכונן ממילא להשתמש בהן.
אני יודע בוודאות רק על "עקרות בית נואשות" ו"האנטומיה של גריי". אלו יצטרפו ל"העשב של השכן", "דור מזויין", "שומרת סוד", "איליי סטון", "ריפר", "מגרש ביתי", "מחשבות פליליות", "צדק פלילי" שעונותיהן תמשיכנה כרגיל במהלך דצמבר בערוץ. אני רוצה להאמין שככל שנתקרב למועד נוכל לאשר על דבר סדרות נוספת שיצטרפו.ride כתב:עידו_F
מי מהסדרות תשודר ביס HD, האם סוף סוף בדולבי דיגיטאל?...
עובד בחברת יס
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

במילים אחרות: יס הופכת את ערוץ ה HD לאחוזת הגימלאים של הערוצים הרגילים. יוצגו שם כל הסדרות שהקרנתן כבר הסתיימה בערוצי הבית הרגילים שבעצמם מוקרנים בהשהייה לא קטנה לעומת ארה"ב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Catskinner כתב:במילים אחרות: יס הופכת את ערוץ ה HD לאחוזת הגימלאים של הערוצים הרגילים. יוצגו שם כל הסדרות שהקרנתן כבר הסתיימה בערוצי הבית הרגילים שבעצמם מוקרנים בהשהייה לא קטנה לעומת ארה"ב....
כל הסדרות שאני ציינתי בתגובתי האחרונה הינן סדרות אשר שידורן מתבצע במקביל לזה של ערוצי הStar הרגילים.
ובנימה אחרת, אני לא יכול שלא לתהות על איזה שיחת טלפון או תקלה טכנית בממיר נפלת היום שהובילה לפרץ השנאה הזה נגד yes בכל השרשורים השונים בפורום. אתה צריך אוזן קשבת? שאני אארגן לך טכנאי או משהו?
עובד בחברת יס
מכיוון שאתה הרמת את הכפפה, אני ארשה לעצמי להגיב.עידו_F כתב:Catskinner כתב:במילים אחרות: יס הופכת את ערוץ ה HD לאחוזת הגימלאים של הערוצים הרגילים. יוצגו שם כל הסדרות שהקרנתן כבר הסתיימה בערוצי הבית הרגילים שבעצמם מוקרנים בהשהייה לא קטנה לעומת ארה"ב....
כל הסדרות שאני ציינתי בתגובתי האחרונה הינן סדרות אשר שידורן מתבצע במקביל לזה של ערוצי הStar הרגילים.
ובנימה אחרת, אני לא יכול שלא לתהות על איזה שיחת טלפון או תקלה טכנית בממיר נפלת היום שהובילה לפרץ השנאה הזה נגד yes בכל השרשורים השונים בפורום. אתה צריך אוזן קשבת? שאני אארגן לך טכנאי או משהו?...
ה"מבצע" שיש לי ביס עומד להיגמר. היום צלצלה אלי (ואל אישתי) מישהי מהשירות לקוחות ופשוט הצליחה לשכנע אותי לעזוב את החברה. זה פשוט אבסורד, כל מה שאני רציתי היה להמשיך עם התנאים שיש לי.
זה התחיל בזה שהיא צלצלה לאישתי אשר הפנתה אותה אלי. "חבל" אמרה הנציגה, "את נשמעת כמו אחת שתסכים לכל דבר". זה המשיך בשיחה אלי, שאני מצטער שלא הקלטתי כי היא היתה יכולה להיות אחלה מייל ויראלי ("יש לך חבילת XYZ המחיר החדש יהיה 280 שקלים לחודש", "כמה???", "סתם - צחקתי". ).
You are never fully dressed without a smile
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תקנו אותי אם אני טועה, אבל ניפ/טאק 4 לא שודר כבר בערוץ 2 לפני שנה?
http://www.tv.com/nip-tuck/show/17095/e ... 3Bdropdown
http://www.tv.com/nip-tuck/show/17095/e ... 3Bdropdown
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
pixies כתב:תקנו אותי אם אני טועה, אבל ניפ/טאק 4 לא שודר כבר בערוץ 2 לפני שנה?
http://www.tv.com/nip-tuck/show/17095/e ... 3Bdropdown...
yes רכשו את כל העונות של הסדרה. גם את הארבע ששודרו בערוץ 2 וגם את עונות 5 ו-6 שישודרו קודם לכן בyes ואז בערוץ 2. דבר דומה נעשה בעבר גם עם 'סקראבס', זאת בעקבות בקשות רבות שהגיעו ממעריצי סדרות אלו אל yes.
עובד בחברת יס
- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 144
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
catskinner
אני קורא את השערשורים שלך בפורום הזה ועיניי דומעות .. רק תלונות יש באמתחתך הא ??
היי, לפרגן זו מעלה אלוהית .. עשה בה שימוש לעיתים שכיחות. אל תתן למירמור לשלוט בציפור נפשך.
זה פשוט חורה לי לדעת שיש לקוח בחברה שלי שכל כך סובל .. ואני לא דרמטי - פשוט נשמע שרע לך.
כן כן אני זוכר את השירשור שטענת שאם היה מתחרה נורמלי היית עובר .. אבל אתה לא. אתה איתנו. אז אנא, הדק חגורה והשתדל להינות .. כי החורף יס מעבירה הילוך. (עופר, אני מקווה שהכל תקין פה..)
עידו, תודה על העידכון. מדבריי אתה מבין שאני פחות במגע עם הרכש והתוכן שבידיי החברה. טוב להתעדכן מה צפוי.
המשך שבוע טוב,
אני קורא את השערשורים שלך בפורום הזה ועיניי דומעות .. רק תלונות יש באמתחתך הא ??
היי, לפרגן זו מעלה אלוהית .. עשה בה שימוש לעיתים שכיחות. אל תתן למירמור לשלוט בציפור נפשך.
זה פשוט חורה לי לדעת שיש לקוח בחברה שלי שכל כך סובל .. ואני לא דרמטי - פשוט נשמע שרע לך.
כן כן אני זוכר את השירשור שטענת שאם היה מתחרה נורמלי היית עובר .. אבל אתה לא. אתה איתנו. אז אנא, הדק חגורה והשתדל להינות .. כי החורף יס מעבירה הילוך. (עופר, אני מקווה שהכל תקין פה..)
עידו, תודה על העידכון. מדבריי אתה מבין שאני פחות במגע עם הרכש והתוכן שבידיי החברה. טוב להתעדכן מה צפוי.
המשך שבוע טוב,
עובד חברת YES
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
עידו_F - יש סיכוי ש YES תקנה סדרות ישנות מהוט - כדוגמת הסמויה ?
כי אני רואה שההפך כן קורה, לדוגמא האהבה גדולה, הפאמליה.
ועוד רעיון לסדרה - חשיפה לצפון , רצח מאדום לשחור.
אני לא מתלונן על סדרות ישנות , יש כאלה שפיספסתי.
כי אני רואה שההפך כן קורה, לדוגמא האהבה גדולה, הפאמליה.
ועוד רעיון לסדרה - חשיפה לצפון , רצח מאדום לשחור.
אני לא מתלונן על סדרות ישנות , יש כאלה שפיספסתי.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני סקרן מאוד...בולט כתב: כן כן אני זוכר את השירשור שטענת שאם היה מתחרה נורמלי היית עובר .. אבל אתה לא. אתה איתנו. אז אנא, הדק חגורה והשתדל להינות .. כי החורף יס מעבירה הילוך. (עופר, אני מקווה שהכל תקין פה..)...