סוללות אנרגיזר-שאלה
מישהו יודע כמה אמפר יש בסוללות AAA של אנרגיזר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
סוללה היא מקור מתח, כלומר, הזרם שהיא יכולה להוציא תלויה בעומס.
תיאורתית, הזרם המקסימלי הוא כשתחבר קצר (והוא יוגבל בגלל ההתנגדות הפנימית שלה שמשתנה לאורך חייה).
לסוללה מודדים אמפר/שעה, כלומר, לכמה זמן היא תוכל לספק את הזרם הזה.
מה המטרה של השאלה?
תיאורתית, הזרם המקסימלי הוא כשתחבר קצר (והוא יוגבל בגלל ההתנגדות הפנימית שלה שמשתנה לאורך חייה).
לסוללה מודדים אמפר/שעה, כלומר, לכמה זמן היא תוכל לספק את הזרם הזה.
מה המטרה של השאלה?
אוקי..
אני רוצה לקנות סוללות AAA נטענות של GP. יש 850- 900 ו1000 אמפר.
אני רוצה להשוות אותם לסוללות של אנרגיזר כי עד עכשיו עבדתי איתם.
הסוללות מיועדות לשלט לומד של הרסיבר..מכוון שאני משתמש איתו ל5 מוצרים, אני רוצה לדעת אילו סוללות אני צריך.
אני רוצה לקנות סוללות AAA נטענות של GP. יש 850- 900 ו1000 אמפר.
אני רוצה להשוות אותם לסוללות של אנרגיזר כי עד עכשיו עבדתי איתם.
הסוללות מיועדות לשלט לומד של הרסיבר..מכוון שאני משתמש איתו ל5 מוצרים, אני רוצה לדעת אילו סוללות אני צריך.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אההה, אז למה אתה לא מונחה בעיה?
כמו שאמרתי, האמפראג' מציין למעשה כמה זמן הן תחזקנה.
בסוללות נטענות כמה שיותר זה יותר טוב, כי זה אומר שהן תחזקנה יותר זמן בין טעינה לטעינה או לחליפין, ייתנו מספיק זרם לצרכן רעב (מנועים...).
אין עניין של "התאמה" במקרה שלך. כמה שיותר עדיף.
כמו שאמרתי, האמפראג' מציין למעשה כמה זמן הן תחזקנה.
בסוללות נטענות כמה שיותר זה יותר טוב, כי זה אומר שהן תחזקנה יותר זמן בין טעינה לטעינה או לחליפין, ייתנו מספיק זרם לצרכן רעב (מנועים...).
אין עניין של "התאמה" במקרה שלך. כמה שיותר עדיף.
ובשביל ההשוואה...
אתה יודע כמה אמפר יש באנרגיזר?
אתה יודע כמה אמפר יש באנרגיזר?
תודה רבה.. מה שהייתי צריך.....
מה שכן אני מאוד ממליץ לא לרכוש סוללות NIMH לשלט אלה ריסייקו של GP או אנלופ של סניו. הסיבה היא התרוקנות עצמית של הסוללה.
שלט אוניברסלי אינו שותה אנרגיה כמו מצלמה דיגיטלית ולכן NIMH פחות מומלצת לשימוש בשלטים בגלל שהיא תיגמר מפריקה עצמית ולא משימוש.
אני מייחס את דבריי לשלט אוניברסלי ללא צג ציבעוני (שלט לומד שמגיע עם רסיבר ימהה עם צג נקודות קטן)
שלט אוניברסלי אינו שותה אנרגיה כמו מצלמה דיגיטלית ולכן NIMH פחות מומלצת לשימוש בשלטים בגלל שהיא תיגמר מפריקה עצמית ולא משימוש.
אני מייחס את דבריי לשלט אוניברסלי ללא צג ציבעוני (שלט לומד שמגיע עם רסיבר ימהה עם צג נקודות קטן)
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 204 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
ידוע לך אם אפשר להשתמש בסוללות של ריסייקו במטען מהיר של GP?singera כתב:מה שכן אני מאוד ממליץ לא לרכוש סוללות NIMH לשלט אלה ריסייקו של GP או אנלופ של סניו. הסיבה היא התרוקנות עצמית של הסוללה.
אני מייחס את דבריי לשלט אוניברסלי ללא צג ציבעוני (שלט לומד שמגיע עם רסיבר ימהה עם צג נקודות קטן)...
יש לי GP 1000 שהם NIMH. פשוט אין מצב שהשלט לא עובד 5 ד'..singera כתב:מה שכן אני מאוד ממליץ לא לרכוש סוללות NIMH לשלט אלה ריסייקו של GP או אנלופ של סניו. הסיבה היא התרוקנות עצמית של הסוללה.
אני מייחס את דבריי לשלט אוניברסלי ללא צג ציבעוני (שלט לומד שמגיע עם רסיבר ימהה עם צג נקודות קטן)...
השלט עובד תמיד..
וכן זה השלט עם הצג הקטן
אפשרyaronkle כתב:ידוע לך אם אפשר להשתמש בסוללות של ריסייקו במטען מהיר של GP?singera כתב:מה שכן אני מאוד ממליץ לא לרכוש סוללות NIMH לשלט אלה ריסייקו של GP או אנלופ של סניו. הסיבה היא התרוקנות עצמית של הסוללה.
אני מייחס את דבריי לשלט אוניברסלי ללא צג ציבעוני (שלט לומד שמגיע עם רסיבר ימהה עם צג נקודות קטן)......
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אפשר – אם כי ככל שהמטען איטי יותר, כך נשמר אורך חיים גבוה יותר של הסוללות.yaronkle כתב:ידוע לך אם אפשר להשתמש בסוללות של ריסייקו במטען מהיר של GP?singera כתב:מה שכן אני מאוד ממליץ לא לרכוש סוללות NIMH לשלט אלה ריסייקו של GP או אנלופ של סניו. הסיבה היא התרוקנות עצמית של הסוללה.
אני מייחס את דבריי לשלט אוניברסלי ללא צג ציבעוני (שלט לומד שמגיע עם רסיבר ימהה עם צג נקודות קטן)......
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא