פיליפס מעבירה ייצור של מוצרי וידאו מסויימים ל-FUNAI

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78862
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: עפר לאור
מיקום: מודיעין, ישראל
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #1 

פיליפס חתמה על עסקה שבה חברת FUNAI תייצר עבורה נגנים שונים, כגון נגני DVD, מקליטי DVD ונגני בלוריי עבור השוק האמריקאי עבור המותג של פיליפס "מגנווקס".

המותג מוכר ומאוד פופולרי בארה"ב ו-FUNAI כבר מייצרת טלויזיות (בעיקר CRT) עבור פיליפס במותג זה.

לפי הדיווח, ככל הנראה מדובר בייצור ש-FUNAI גם ככה מייצרת, כך שבעצם פיליפס תמכור תחת המותג שלה מוצרים של FUNAI על פני המוצרים שלה. יתכן מאוד שפיליפס הגיעה למסקנה שאין הרבה טעם לנסות ולהתאמץ בשוק הזה, שבו לכל הדעות הרווחיות יורדת באופן דרמטי (מחירים של נגן בלוריי ירדו מכ-300 דולר רק מלפני כמה שבועות לבין 100 ל-200 דולר בעונת החגים הקרובה).

עם זאת, מדובר רק על שת"פ לשוק האמריקאי ולא למקומות אחרים. FUNAI היא חברה יפנית במקור שכיום מצליחה מאוד בייצור עבור WALLMART וחברות אחרות במותגים שונים, כאשר מרבית תהליך הייצור כיום נעשה בסין (שמהווה לחברה גם שוק גדול למכירת המוצרים שלה).

מהלך מעניין ומאוד מעניין לראות האם יש לזה השפעה על המודלים של פיליפס גם מחוץ לארה"ב.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”