מהם מקורות קבצי ה LOSSLESS שלכם?
ההנהלה לא מעודדת העברת מידע על דרכים להשגת תכנים לא חוקיים אבל אני אומר לך שיש הרבה תכנים באיכות FLAC ברשת. למעשה קורה לעתים רחוקות שאני לא מצליח למצוא קובץ FLAC. רמז אל תחפש אצל החמורים...
כל יום לומדים משהו חדש
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
עד כמה שידוע לי שיטת השיתוף (P2P) עדיין לא בלתי חוקית אבל תקנו אותי אם אני טועה...gover כתב:ההנהלה לא מעודדת העברת מידע על דרכים להשגת תכנים לא חוקיים אבל אני אומר לך שיש הרבה תכנים באיכות FLAC ברשת. למעשה קורה לעתים רחוקות שאני לא מצליח למצוא קובץ FLAC. רמז אל תחפש אצל החמורים......
לצערי אני לא מכיר שיטות טובות יותר מהן,מלבד דרך אותם NG's (קבצי NZB) שאינם פשוטות ליישום,הן מבחינה תפעולית והן מבחינת הפופולריות שלהם
השיטה חוקית למהדרין, השאלה היא מהו התוכן שעובר בה...amit145 כתב:עד כמה שידוע לי שיטת השיתוף (P2P) עדיין לא בלתי חוקית אבל תקנו אותי אם אני טועה...gover כתב:ההנהלה לא מעודדת העברת מידע על דרכים להשגת תכנים לא חוקיים אבל אני אומר לך שיש הרבה תכנים באיכות FLAC ברשת. למעשה קורה לעתים רחוקות שאני לא מצליח למצוא קובץ FLAC. רמז אל תחפש אצל החמורים......
לצערי אני לא מכיר שיטות טובות יותר מהן,מלבד דרך אותם NG's (קבצי NZB) שאינם פשוטות ליישום,הן מבחינה תפעולית והן מבחינת הפופולריות שלהם...
ולשאלתך הראשונה,המקור הכי טוב הוא הדיסק שתקנה.
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
שיתוף קבצים זה דבר נכון !!! לא כל האנשים מסוגלים לרכוש את זה בחנות !!!
אני, אישית, לעתים דווקא כן קונה דיסקים, אם אני מוודא לפני כן, שההקלטה מאוד איכותית (וכמובן אני אוהב את האלבום) - אבל זה ניתן לבדוק אך ורק אחרי האזנה לקטע (שיר) מתוך האלבום באיכות ה - CD, וזה , לצערי ניתן לעשות או אצל מישהו שקנה אותו או ע"י הורדת קטע (שיר) בפורמט Lossless כלשהו.
אני, אישית, לעתים דווקא כן קונה דיסקים, אם אני מוודא לפני כן, שההקלטה מאוד איכותית (וכמובן אני אוהב את האלבום) - אבל זה ניתן לבדוק אך ורק אחרי האזנה לקטע (שיר) מתוך האלבום באיכות ה - CD, וזה , לצערי ניתן לעשות או אצל מישהו שקנה אותו או ע"י הורדת קטע (שיר) בפורמט Lossless כלשהו.
אני לא יודע מתי הפעם האחרונה שקנית CD... אבל אני יודע שבפעם האחרונה שאני קניתי, לא היתה שום בעיה למוכר "לקרוע" את הניילון של ה CD ולנגן לי אותו בחופשיותvaler_valer כתב:שיתוף קבצים זה דבר נכון !!! לא כל האנשים מסוגלים לרכוש את זה בחנות !!!
אני, אישית, לעתים דווקא כן קונה דיסקים, אם אני מוודא לפני כן, שההקלטה מאוד איכותית (וכמובן אני אוהב את האלבום) - אבל זה ניתן לבדוק אך ורק אחרי האזנה לקטע (שיר) מתוך האלבום באיכות ה - CD, וזה , לצערי ניתן לעשות או אצל מישהו שקנה אותו או ע"י הורדת קטע (שיר) בפורמט Lossless כלשהו....
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
הבעיה שאם אתה עושה ההיפך ומגלה שהדיסק לא לטעמך...אין סיכוי שתחזיר.Mash כתב:אני לא יודע מתי הפעם האחרונה שקנית CD... אבל אני יודע שבפעם האחרונה שאני קניתי, לא היתה שום בעיה למוכר "לקרוע" את הניילון של ה CD ולנגן לי אותו בחופשיותvaler_valer כתב:שיתוף קבצים זה דבר נכון !!! לא כל האנשים מסוגלים לרכוש את זה בחנות !!!
אני, אישית, לעתים דווקא כן קונה דיסקים, אם אני מוודא לפני כן, שההקלטה מאוד איכותית (וכמובן אני אוהב את האלבום) - אבל זה ניתן לבדוק אך ורק אחרי האזנה לקטע (שיר) מתוך האלבום באיכות ה - CD, וזה , לצערי ניתן לעשות או אצל מישהו שקנה אותו או ע"י הורדת קטע (שיר) בפורמט Lossless כלשהו.......
בTOWER RECORDS אין מצב שהם פותחים לך דיסק.
- valer_valer
- חבר ותיק

Mash
כשקונים דרך האינטרנט - המכר לא קורע ... ואתה יכול לשמוע רק MP3 באיכות איך נאמר ...
להרבה מאיתנו אין כל כך זמן להסתובב בחנויות ולחכות שהמוכר יתפנה לקרוע ...
נקודה נוספת - מעניין באיזה חנות יש ציוד מספק להחלטה האם ההקלטה איכותית ? רוב החנויות מצוידות ב - Junk מיד שנייה או איזה רמקולי מחשב.
כשקונים דרך האינטרנט - המכר לא קורע ... ואתה יכול לשמוע רק MP3 באיכות איך נאמר ...
להרבה מאיתנו אין כל כך זמן להסתובב בחנויות ולחכות שהמוכר יתפנה לקרוע ...
נקודה נוספת - מעניין באיזה חנות יש ציוד מספק להחלטה האם ההקלטה איכותית ? רוב החנויות מצוידות ב - Junk מיד שנייה או איזה רמקולי מחשב.
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
ה-LOSSLESS אצלי הם דיסקים שאני קונה ובעיקר "מייצר" אותם בעצמי ולעצמי ע"י המרת אוסף התקליטים שפורמט דיגיטלי. אלבומים שקיימים אצלי על תקליטי ויניל לא נרכשים שוב בפורמט של דיסק משתי סיבות. על אף שאני לא שונא להאזין לדיסקים, הצליל של התקליט אהוב עלי יותר. כשאני ממיר את התקליט לפורמט הדיגיטלי אני דואג לשמר אותו ברזולוציה רחבה יותר של 24 ביט 96 קה"ץ ולבצע פילטור של רעשי התקליט תוך שמירה קפדנית על גוון הצליל של התקליט בפורמט הדיגיטלי.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
valer_valer,
ראיתי היום פורשה מדהימה ליד הבית שלי
אני לא יכול להרשות לעצמי
מה דעתך שניקח אותה ונשתף את האחרים?
אני לא טלית שכולה תכלת
גם אני חוטא לעיתים
אבל לתת לזה לגיטימציה פומבית זה לא לעניין
אני לא יכול להרשות לעצמי
אני לא טלית שכולה תכלת
גם אני חוטא לעיתים
אבל לתת לזה לגיטימציה פומבית זה לא לעניין
העם דורש..... כל מיני דברים
- valer_valer
- חבר ותיק

השוואה לא טובה כלל ....sam22 כתב:valer_valer,
אני לא יכול להרשות לעצמי
אני לא טלית שכולה תכלת
גם אני חוטא לעיתים
אבל לתת לזה לגיטימציה פומבית זה לא לעניין...
פורשה משמיעים ברדיו או בטלוויזיה ?
תאורטית אני יכול להקליט גם מהרדיו (יהיה זה FM או אינטרנט) במקרה של אינטרנט האיכות מגיעה ל - 256K שזה לא רע.
באופן כללי -
1. מפיק האלבום/CD חייב להשקיע באיכות שלא ניתן להעביר בשום MP3 (יש מעט כאלה לצערי).
2. האומן צריך להתפרנס מהופעות ודיסקים לחלק כפרסום ... במחיר סמלי.