מגבר + רמקולים
אני בעל זכויות של תושב חוזר ומרכז קנייה מרוכזת של כמה וכמה דברים לקונטיינר
ואני רוצה להביא מערכת אודיו 5.1 ממוצעת :5 רמקולים+ בס + מגבר בסכום צנוע של עד 1500- 1700 $ לשניהם אך שיהיו די איכותיים , האם יש איזו המלצה לדגמים כלשהם
אגב הסלון הוא די גדול ,
אשמח לקבל המלצות וקישורים בתודה מראש .
ואני רוצה להביא מערכת אודיו 5.1 ממוצעת :5 רמקולים+ בס + מגבר בסכום צנוע של עד 1500- 1700 $ לשניהם אך שיהיו די איכותיים , האם יש איזו המלצה לדגמים כלשהם
אגב הסלון הוא די גדול ,
אשמח לקבל המלצות וקישורים בתודה מראש .
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ממליץ לך על חנות און ליין: www.onecall.com
אני קניתי מהם ואני די מרוצה. יש להם live chat ואתה יכול להתיעץ איתם והמחירים הם הגיוניים ובחלקם גם זולים מאד.
מגבר 5.1 בסכומים שאתה נוקב תמצא בלי בעיה.
רק אל תשכח שנאי מספק ומפצל אמריקאי עבורו, ובשביל כל הדברים שאתה קונה, און שתבדוק אפשרות לקנות מוצרים שתואמים תקן ישראלי.
יש הרבה חנויות של ישראלים בארה", אם שם אתה נמצא, שיימכרו לך סחורה כזו במחירים אמריקאיים.
אני קניתי מהם ואני די מרוצה. יש להם live chat ואתה יכול להתיעץ איתם והמחירים הם הגיוניים ובחלקם גם זולים מאד.
מגבר 5.1 בסכומים שאתה נוקב תמצא בלי בעיה.
רק אל תשכח שנאי מספק ומפצל אמריקאי עבורו, ובשביל כל הדברים שאתה קונה, און שתבדוק אפשרות לקנות מוצרים שתואמים תקן ישראלי.
יש הרבה חנויות של ישראלים בארה", אם שם אתה נמצא, שיימכרו לך סחורה כזו במחירים אמריקאיים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
יש את ה KEF KHT-3005. רמקולים SAT יפהפיים עם צליל מפתיע. שים לב שהם מתומחרים בארץ בצורה דומה למחירם בחו"ל.
http://www2.kef.com/us/SurroundSound/KHT/3000
עוד אופציה מעניינת בתקציב מעט גבוה יותר, דגם הכניסה של סדרת ה Epic Midi של חברת Axiom Audio, ה 125:
http://www.axiomaudio.com/epicmidi125.html
לגבי רסיבר, הייתי ממליץ על רסיבר עם תמיכה בפורמטי האודיו החדשים בלבד. בהנתן התקציב שלך, בדוק את ה Onkyo TX-SR606, Yamaha RX-V663 או ה Harman Kardon AVR 255.
http://www2.kef.com/us/SurroundSound/KHT/3000
עוד אופציה מעניינת בתקציב מעט גבוה יותר, דגם הכניסה של סדרת ה Epic Midi של חברת Axiom Audio, ה 125:
http://www.axiomaudio.com/epicmidi125.html
לגבי רסיבר, הייתי ממליץ על רסיבר עם תמיכה בפורמטי האודיו החדשים בלבד. בהנתן התקציב שלך, בדוק את ה Onkyo TX-SR606, Yamaha RX-V663 או ה Harman Kardon AVR 255.
תודה על התשובה העניינית ,
אתה מוכן להסביר לי למה התכוונת באומרך פורמטים חדשים ?
ל7.1 וכדומה או למשהו אחר ?
ובנוסף רציתי לשמוע את דעתך (דעתכם )
לגבי רמקולים של BOSE האם הם מומלצים ( אני יודע שהיו בעבר להיט )
ולגבי מגבר האם הרמן קרדון יכול להתאים גם כן ואם כן איזה דגם מומלץ ?
מצטער מראש אם שאלותי מגוכחות אני לא ממש בקיא במה שהולך היום ( תקוע קצת בעבר )
בתודה מראש
אתה מוכן להסביר לי למה התכוונת באומרך פורמטים חדשים ?
ל7.1 וכדומה או למשהו אחר ?
ובנוסף רציתי לשמוע את דעתך (דעתכם )
לגבי רמקולים של BOSE האם הם מומלצים ( אני יודע שהיו בעבר להיט )
ולגבי מגבר האם הרמן קרדון יכול להתאים גם כן ואם כן איזה דגם מומלץ ?
מצטער מראש אם שאלותי מגוכחות אני לא ממש בקיא במה שהולך היום ( תקוע קצת בעבר )
בתודה מראש
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
מתוך הביקורת ל HD X 1000:
יחד עם כניסת פורמט ה Blu-ray, הוא הביא עימו בשורה חדשה של ארבעה פורמטי אודיו מתקדמים אשר מהווים שדרוג לעומת פורמטי ה DTS & Dolby Digital הסטנדרטיים. אחד היתרונות המובהקים של שניים מהפורמטים הללו, DTS-HD Master Audio & Dolby TrueHD, הינו שהם מאפשרים לנו לקבל בפעם הראשונה בסביבה הביתית את פסקול הסרט בצורתו ה Lossless, ללא שום כיווץ ובצורה זהה ותואמת ל Master Studio. שני הפורמטים הנותרים, Dolby Digital Plus & DTS-HD High Resolution Audio הינם גרסה משודרגת ל Dolby Digital & DTS ומכילים קצב נתונים גבוה בהרבה לעומתם.
מכיוון שהצעת את המותג Bose, אני מניח שקריטריון האסטטיקה מאוד חשוב לך, לפיכך אני מציע שתבדוק את ה KEF KHT-3005 שהמלצתי לך עליהם בהודעה קודמת שלי, המראה ואיכות הסאונד טובה יותר מאלו של Bose.
לגבי רסיבר של Harman Kardon, בדוק את AVR 255 שהמלצתי לך לגביו בהודעה קודמת שלי וגם את AVR 355 אם התקציב מאפשר.
בכל אופן, תנסה להתרשם מהרמקולים ומהרסיבר בעצמך טרם רכישה.
יחד עם כניסת פורמט ה Blu-ray, הוא הביא עימו בשורה חדשה של ארבעה פורמטי אודיו מתקדמים אשר מהווים שדרוג לעומת פורמטי ה DTS & Dolby Digital הסטנדרטיים. אחד היתרונות המובהקים של שניים מהפורמטים הללו, DTS-HD Master Audio & Dolby TrueHD, הינו שהם מאפשרים לנו לקבל בפעם הראשונה בסביבה הביתית את פסקול הסרט בצורתו ה Lossless, ללא שום כיווץ ובצורה זהה ותואמת ל Master Studio. שני הפורמטים הנותרים, Dolby Digital Plus & DTS-HD High Resolution Audio הינם גרסה משודרגת ל Dolby Digital & DTS ומכילים קצב נתונים גבוה בהרבה לעומתם.
מכיוון שהצעת את המותג Bose, אני מניח שקריטריון האסטטיקה מאוד חשוב לך, לפיכך אני מציע שתבדוק את ה KEF KHT-3005 שהמלצתי לך עליהם בהודעה קודמת שלי, המראה ואיכות הסאונד טובה יותר מאלו של Bose.
לגבי רסיבר של Harman Kardon, בדוק את AVR 255 שהמלצתי לך לגביו בהודעה קודמת שלי וגם את AVR 355 אם התקציב מאפשר.
בכל אופן, תנסה להתרשם מהרמקולים ומהרסיבר בעצמך טרם רכישה.
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
את ה-Yamaha RX-V663 תוכל להביא אפילו ב-220V מהלינק הזה (לא יודע אם המחיר עדיין אטרקטיבי באופציה זו)ziv_r כתב:לגבי רסיבר, הייתי ממליץ על רסיבר עם תמיכה בפורמטי האודיו החדשים בלבד. בהנתן התקציב שלך, בדוק את ה Onkyo TX-SR606, Yamaha RX-V663 או ה Harman Kardon AVR 255....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תכנס לחנות מתמחה אצלם
תבקש לשמוע כל מיני דברים
בעיקרון - התפיסה היא שרמקולים קדמיים רצפתיים - יתנו את התוצאה הכי טובה. אחוריים מדפיים - וסנטר - סנטר - כלומר לא רמקולים סאטליטים.
תלך תשמע - אם יש הנהלה תיקח גם אותה שלא יהיו התנגדויות
תסתכל לאנשים בפרופיל - איזה ציוד יש להם...
לי למשל הרמקולים הם של POLK AUDIO RTI8, RTI6, CSI3 וסאב שלהם נדמה לי PSW12.
אין טוב ממראה עיניים ומשמע אוזניים
בהצלחה
תבקש לשמוע כל מיני דברים
בעיקרון - התפיסה היא שרמקולים קדמיים רצפתיים - יתנו את התוצאה הכי טובה. אחוריים מדפיים - וסנטר - סנטר - כלומר לא רמקולים סאטליטים.
תלך תשמע - אם יש הנהלה תיקח גם אותה שלא יהיו התנגדויות
תסתכל לאנשים בפרופיל - איזה ציוד יש להם...
לי למשל הרמקולים הם של POLK AUDIO RTI8, RTI6, CSI3 וסאב שלהם נדמה לי PSW12.
אין טוב ממראה עיניים ומשמע אוזניים
בהצלחה
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
Re: צדיק
שלוםeran360 כתב:אין כאן צדיק אחד בסדום שיכול לעזור ?...
אתה מכריז עלינו כתושבי סדום ומצפה לעזרה?
Fשר לבקש עזרה מבלי לעקוץ/ לפגוע.
הנה עצתי לך
תמכור את הזכויות שיש לך למישהו שירצה לקנות משהוא יותר יקר ולך ישתלם לקנות פה בארץ {ודברים שתראה ותשמע + אחריות ותשלומים ובסכום גבוה יותר כתוצאה מהמכירה}
נערך לאחרונה על ידי שמעון-מור-יוסף ב 20/11/2008 21:59, נערך פעם 1 בסך הכל.