מחפש המלצה לנגן DVD שמנגן קבצי DIVX/XVID HD
-
mulderfox
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
- יצירת קשר:
במחיר זול ככל האפשר.
אשמח לעזרה. ואני יודע שהיום כולם מתכווננים לסטרימרים ללא כונן DVD או עם כונן קשיח וחיבורי רשת - אבל אני מעדיף נגן DVD שינגן את הדיסקים הרגילים שלי גם.
בדקתי שני דגמים: Snazio SZ1350 ו-Zensonic Z500 שנראים טובים. אבל קשה או בלתי אפשרי להשיגם בארץ...
למישהו/י יש רעיונות או הצעות שיעזרו?
תודה מראש!
אשמח לעזרה. ואני יודע שהיום כולם מתכווננים לסטרימרים ללא כונן DVD או עם כונן קשיח וחיבורי רשת - אבל אני מעדיף נגן DVD שינגן את הדיסקים הרגילים שלי גם.
בדקתי שני דגמים: Snazio SZ1350 ו-Zensonic Z500 שנראים טובים. אבל קשה או בלתי אפשרי להשיגם בארץ...
למישהו/י יש רעיונות או הצעות שיעזרו?
תודה מראש!
נערך לאחרונה על ידי mulderfox ב 18/11/2008 9:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
mulderfox
- חבר פעיל מאוד

- יצירת קשר:
תודה
עם זאת, יש לי הרגשה (לפי האתר של הנגן והתמונות בו) שהתמחור של הנגן הזה יהיה בשמיים.
אני מחפש משהו זול יותר לימים קשים אלה של מיתון
עם זאת, יש לי הרגשה (לפי האתר של הנגן והתמונות בו) שהתמחור של הנגן הזה יהיה בשמיים.
אני מחפש משהו זול יותר לימים קשים אלה של מיתון
Drops of Wisdom
http://www.eyalo.com
http://www.eyalo.com
-
mulderfox
- חבר פעיל מאוד

- יצירת קשר:
תודה על ההארה איינשטיין
ערכתי את הנושא לברור יותר.
אה, ולגבי ה-Z500, היבואן מסר לי שהוא עדיין נמכר - תמורת 1400 שקל.
לפי החישובים שלי באמת עדיף הרבה יותר לקנות מזרימדיה + כונן DVD חיצוני (במארז USB) שיכול לטפל בהרבה מאוד פורמטים. האם יש מזרימי מדיה זולים שנמכרים בארץ חוץ מ-WD? אני בודק עם לייף מחשבים לגבי המחיר שלו.
אה, ולגבי ה-Z500, היבואן מסר לי שהוא עדיין נמכר - תמורת 1400 שקל.
לפי החישובים שלי באמת עדיף הרבה יותר לקנות מזרימדיה + כונן DVD חיצוני (במארז USB) שיכול לטפל בהרבה מאוד פורמטים. האם יש מזרימי מדיה זולים שנמכרים בארץ חוץ מ-WD? אני בודק עם לייף מחשבים לגבי המחיר שלו.