עזרה בחיבור הדי וי די והממיר לטלויזיה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
avihu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם אתמול התחדשתי בדי וי די משולב מגבר מדגם Pioneer htz171
הכול טוב ויפה רק שיש לי טיפה בעיה עם החיבורים..

אני רוצה להגיע למצב שהדי וי די מחובר לטלויזיה עם כבל אודיו ווידאו באופן קבוע כדי שאוכל לראות סרט בדי וי די..
במקביל אני רוצה שהממיר של יס יהיה מחובר לטלויזיה בכבל של וידאו ולדי וי די באודיו כדי שאוכל לשמוע את היס מהרמקולים של הדי וי די ולא מהרמקולים של הטלויזיה.

עכשיו הבעיה היא שיש לי כניסה אחת בדי וי די לאודיו ויציאה אחת של וידאו,בטלויזיה יש לי יצאה אחת של אודיו וכניסה אחת של וידאו כך שכשאני רוצה לצפות ביס אני צריך לחבר כבל וידאו מהממיר לטלויזיה ואודיו מהממיר לדי וי די וכשאני רוצה לראות סרט בדי וי די אני צריך לחבר כבל וידאו מהדי וי די לטלויזיה ואודיו מהדי וי די לטלויזיה, כל זה כרוך בניתוק וחיבור כבלים כל הזמן...מה הפתרון? מפצל כלשהו?
ראו תמונות:
החיבורים בטלויזיה מסוג Daewoo:
תמונה

החיבורים בDVD :
תמונה

תמונה

אשמח לקבל עזרה :o

gelibter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

חבל שלא התייחסת לתגובה שלי אתמול..

שליחה #2 

tnt424
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אם אתה יכול תעלה לי תמונות יותר ברורות של היציאות ואני אנסה לחשוב בשבילך על פיתרון או לחלופין תסרטט לי את החלק האחורי של המכשיר שלך אבל מה שחשוב בעיקר זה הכתוב מעל כל חיבור (in \ out)...

amirofr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

אהלן,
כמו שזה נראה אתה קצת מוגבל בכניסות וגם איכות השמע/וידאו לא תיהיה בשמיים,
אבל אלו המגבלות ואם זה ננצח ולכן:
א.עלייך לרכוש מפצל אודיו/וידאו RCA 3/1 (יציאה/כניסות). (אפשר להשיג בכל החניות כגון:הום סנטר,ACE וכו)
ב.את יציאת הוידאו (צהוב) של הדי.וי.די יש לחבר לכניסת המפצל.
ג. את יציאת הוידאו (צהוב) של הממיר יש לחבר לכניסה השנייה של המפצל.
ד.את יציאת השמע של הממיר (אדום לבן) יש לחבר לכניסת הAUX של הדי.וי.די.
ה.את הOUTPUT של המפצל (שאליו חיברנו את 2 הINPUTים שלנו) יש לחבר לכניסת הוידאו בTV (צהוב).
זהו,
ברגע שתרצה לצפות בדי.וי.די ,השמע מופק מהמגבר המקומי את הוידאו ניתן לראות לאחר שתמתג את הכניסה המתאימה במפצל.
ברגע שתרצה לצפות הממיר,יש למתג את הוידאו במפצל לכנית הממיר ובדי.וי.די (מגבר) יש להעביר למצב AUX.
שוב אני מדגיש ,
איכות השמע/וידאו בתצורה הר"מ יונחתו בצורה משמעותית,
אך לדעתי זה הפתרון הזמין במגבלות.
אתה יכול לפצות על כך עם כבלים איכותיים (RCA) יחסית,
ומפצל יחסית איכותי.
עמיר

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”