חיבור סאב נוסף
שלום לכולם
ברצוני לחבר סאבוופר אקטיבי נוסף לרסיבר שלי.יש לי כרגע כניסה/יציאת סאב בודדת שאליה מחובר סאב רציני של פארדיים.
האם ניתן וכיצד אפשר לחבר סאב אקטיבי נוסף בלי לפגוע/לשרוף משהו ברסיבר (עכבה וכו')
תוך ניצול מקסימלי של שני הסאבים.
ברצוני לחבר סאבוופר אקטיבי נוסף לרסיבר שלי.יש לי כרגע כניסה/יציאת סאב בודדת שאליה מחובר סאב רציני של פארדיים.
האם ניתן וכיצד אפשר לחבר סאב אקטיבי נוסף בלי לפגוע/לשרוף משהו ברסיבר (עכבה וכו')
תוך ניצול מקסימלי של שני הסאבים.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
תקנה מפצל Y לכבלי RCA (עם זכר אחד ושתי נקבות).
את יציאת sub ברסיבר תפצל לשניי הסאבים.
שים לב !
החיבורים יתבצעו רק לכניסות ויציאות של האות ברמת line level , אם תחבר לכניסות speaker level אתה עלול לגרום לנזק.
את יציאת sub ברסיבר תפצל לשניי הסאבים.
שים לב !
החיבורים יתבצעו רק לכניסות ויציאות של האות ברמת line level , אם תחבר לכניסות speaker level אתה עלול לגרום לנזק.
שמוליק ו.
חיבור סאב נוסף
"החיבורים יתבצעו רק לכניסות ויציאות של האות ברמת line level , אם תחבר לכניסות speaker level ...."
היי שמוליק
לא בדיוק הבנתי לאן זה אמור להתחבר ברסיבר בדיוק - אשמח לקבל הבהרה נוספת.
היי שמוליק
לא בדיוק הבנתי לאן זה אמור להתחבר ברסיבר בדיוק - אשמח לקבל הבהרה נוספת.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
בנוסף לכניסת RCA, בחלק מהסאבים יש כניסות לחיבור ישיר מיציאות הרמקולים מהמגבר, בד"כ כניסות אלו מיועדות לחיבור של חוטים גלויים .
כניסות אלו מקבלות מהרסיבר את האות המוגבר שאמור להתחבר ישירות לרמקולים (נניח 100 וואט), הסאב עושה פילטור ומוציא החוצה לרמקולים את האות המוגבר ללא הבס, את הבס הוא מגביר ומייצר בעצמו.
אתה צריך לחבר את המפצל ליציאת sub preout ברסיבר. ולכניסות line level בסאבים האקטיבים.
כניסות אלו מקבלות מהרסיבר את האות המוגבר שאמור להתחבר ישירות לרמקולים (נניח 100 וואט), הסאב עושה פילטור ומוציא החוצה לרמקולים את האות המוגבר ללא הבס, את הבס הוא מגביר ומייצר בעצמו.
אתה צריך לחבר את המפצל ליציאת sub preout ברסיבר. ולכניסות line level בסאבים האקטיבים.
שמוליק ו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ממש לא.tamiral כתב:אני חושב שבמקום מפצל אתה יכול לחבר סאב אחד ליציאת ה-SUB ברסיבר,
וסאב אחד ליציאת ה-PREOUT ברסיבר....
חיבור כזה ייתן דברים שונים לשני הסאבים.
הסאב ביציאת ה-SUB OUT יינגן את ערוץ ה-LFE והסאב בחיבור ל-PRE-OUT של הקידמיים יינגם את הבאסים של הערוצים הקידמיים.
אם הסאבים שונים, אולי באמת כדאי לעבוד ככה, אבל אם המטרה יהיא לק"ב - פשוט פיצול Y של יציאת הסאב.