מערכת הפעלה של לינוקס שמריצה סרטים מסוג mkv
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ההפצה באה עם כל מה שצריך מוכן - רק להתקין - והיא עושה כמעט הכל ישר...
זה כל הרעיון (עד כמה שאני מבין לינוקס) בהפצות השונות - הן כבר הוכנו לשימוש למעשה - עם כל מה שאתה צריך - במקרה הזה - קודקים תוכנות וכו'
זה כל הרעיון (עד כמה שאני מבין לינוקס) בהפצות השונות - הן כבר הוכנו לשימוש למעשה - עם כל מה שאתה צריך - במקרה הזה - קודקים תוכנות וכו'
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
האם זה אופציה טובה להתקנה על PS3?lawpower כתב:ההפצה באה עם כל מה שצריך מוכן - רק להתקין - והיא עושה כמעט הכל ישר...
זה כל הרעיון (עד כמה שאני מבין לינוקס) בהפצות השונות - הן כבר הוכנו לשימוש למעשה - עם כל מה שאתה צריך - במקרה הזה - קודקים תוכנות וכו'...
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
לא ההפצה הזו. יש הפצות ייעודיות ל-PS3.shraga007 כתב:האם זה אופציה טובה להתקנה על PS3?lawpower כתב:ההפצה באה עם כל מה שצריך מוכן - רק להתקין - והיא עושה כמעט הכל ישר...
זה כל הרעיון (עד כמה שאני מבין לינוקס) בהפצות השונות - הן כבר הוכנו לשימוש למעשה - עם כל מה שאתה צריך - במקרה הזה - קודקים תוכנות וכו'......
You are never fully dressed without a smile
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
תוכל לתת לי פרטים, אם לא כאן אז בפרטי בבקשה.Shed כתב:לא ההפצה הזו. יש הפצות ייעודיות ל-PS3.shraga007 כתב:האם זה אופציה טובה להתקנה על PS3?lawpower כתב:ההפצה באה עם כל מה שצריך מוכן - רק להתקין - והיא עושה כמעט הכל ישר...
זה כל הרעיון (עד כמה שאני מבין לינוקס) בהפצות השונות - הן כבר הוכנו לשימוש למעשה - עם כל מה שאתה צריך - במקרה הזה - קודקים תוכנות וכו'.........
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם