שאלה לגבי הצעת סט שקיבלתי מחבר בפורום..
KOBIL מהפורום עזר לי משבוע שעבר כבר לבחור את הסט שיתאים לי לחדר (דיברנו בהודעות פרטיות) והוא הציע לי בסוף לבנות ככה את הסט:
2 אחרויים של BOSE 201 (שכבר יש לי בבית וככה אני יכול לחסוף עוד לטובת שאר הרמקולים)
2 קדמיים Wharfedale DIAMOND 9.1 (אני עוד בהתלבטות אם את אלה או את הרצפתיים שלהם ה9.5 אם אפשר המלצות)
וסנטר Wharfedale DIAMOND 9.CC
כל המערכת הזאת עם רסיבר הHARMAN 255 שאני עומד לקנות.. ועוד סאב וופר בהמשך
יש למישהו הצעות לשיפור- ותגידו איך נראית לכם גם המערכת- תודה..
2 אחרויים של BOSE 201 (שכבר יש לי בבית וככה אני יכול לחסוף עוד לטובת שאר הרמקולים)
2 קדמיים Wharfedale DIAMOND 9.1 (אני עוד בהתלבטות אם את אלה או את הרצפתיים שלהם ה9.5 אם אפשר המלצות)
וסנטר Wharfedale DIAMOND 9.CC
כל המערכת הזאת עם רסיבר הHARMAN 255 שאני עומד לקנות.. ועוד סאב וופר בהמשך
יש למישהו הצעות לשיפור- ותגידו איך נראית לכם גם המערכת- תודה..
היא נשמעת לי טוב אבל לא שמעתי כמעט ועוד מערכות חוץ ממנה.. אני מתכוון רק לרמקולים עכשיו- השילוב ביניהם הוא נראה לכם טוב? הם יכולים להפיק מהרסיבר שבחרתי הרבה?
ובקשר להתלבטות שלי לרמקולים הקדיים אם אפשר תגובה- מה עדיף לי לחדר 3.5 על 3 מטר- ה9.5 הרצפתיים או ה9.1 (הלא רצפתיים)?
ובקשר להתלבטות שלי לרמקולים הקדיים אם אפשר תגובה- מה עדיף לי לחדר 3.5 על 3 מטר- ה9.5 הרצפתיים או ה9.1 (הלא רצפתיים)?
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אם הרמקולים היו עבורי – הייתה משמעות לחוות דעתי.
מאחר ואתה הוא זה שתהנה, או לא תהנה, מהמערכת – הדבר היחיד בעל משמעות הוא איך הם נשמעים לך.
רמקולים ומערכות שמע הם עניין לטעם אישי – לא לחוות דעת של מומחים.
עליך לשמוע את השילוב של כלל המערכת – הרסיבר המדובר עם הרמקולים המדוברים.
אם יש לך ספק – בקש לשמוע כמה מערכות ובחר את זאת שנשמעת לך הכי טוב, במסגרת תקציבך. רק אל תקשיב למה שהמוכרים בחנות אומרים – רק לאיך המערכת נשמעת לך.
.
מאחר ואתה הוא זה שתהנה, או לא תהנה, מהמערכת – הדבר היחיד בעל משמעות הוא איך הם נשמעים לך.
רמקולים ומערכות שמע הם עניין לטעם אישי – לא לחוות דעת של מומחים.
עליך לשמוע את השילוב של כלל המערכת – הרסיבר המדובר עם הרמקולים המדוברים.
אם יש לך ספק – בקש לשמוע כמה מערכות ובחר את זאת שנשמעת לך הכי טוב, במסגרת תקציבך. רק אל תקשיב למה שהמוכרים בחנות אומרים – רק לאיך המערכת נשמעת לך.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

הוא אמר את אשר הוא אמר.bomgarten כתב:אוקיי תודה..
אמר לי חבר מהפורום KOBIL שהרמקולים הצפתיים (אני במקרה רוצה את ה9.5) נשמעים פחות טוב בחדר קטן (הגודל של החדר שלי) מאשר רמקולים קדמיים)- זה נכון?...
האמירות שלו הן לא תחליף לכך שתשמע במו אוזנייך.
מה שנשמע טוב לאדם אחד, נשמע גרוע לאדם אחר – וההיפך.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
כמעט כל החנויות המתמחות באודיו (לא אלה שמתמחות באודיו, מכונות כביסה וטוסטרים) מאפשרות את זה.hacker כתב:איזה חנויות נותנות את האפשרות לשמוע בבית???
...
הם יתנו לך מהתצוגה שלהם לשמוע ואם תחליט חיובי תחזיר את התצוגה ותקבל חדש מהקופסא.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

אף אחד לא יוכל להגיד לך איך משהו יישמע לאוזנייך שלך – ובוודאי לא שבביתך, עם האקוסטיקה שלו.bomgarten כתב:לא חנויות זה יד שנייה.. אבל זה לא משהו שאני מתכוון לעשות אני צריך להחליט לפני.. יש מישהו שמוכן לענות לי על השאלות?...
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
Joshua_G כתב:אף אחד לא יוכל להגיד לך איך משהו יישמע לאוזנייך שלך – ובוודאי לא שבביתך, עם האקוסטיקה שלו.bomgarten כתב:לא חנויות זה יד שנייה.. אבל זה לא משהו שאני מתכוון לעשות אני צריך להחליט לפני.. יש מישהו שמוכן לענות לי על השאלות?...
....
מה לעשות - זה עניין של טעם אישי.
לטעמי האישי - רמקולים רצפתיים לחלל קטן לא נשמעים במיטבם. אבל שוב, זה לטעמי האישי...
ארז