רסיבר חדש של ימהה
בוקר טוב לכולם
מישהו שמע על הרסיבר החדש של ימהה דגם RXV-2600?
מה דעתכם עליו?האם אמור להיות בליגה של הדנון 3806 (אולי טוב יותר?),פיוניר AX4VI,אונקיו 803?
לכל תגובה אודה
מישהו שמע על הרסיבר החדש של ימהה דגם RXV-2600?
מה דעתכם עליו?האם אמור להיות בליגה של הדנון 3806 (אולי טוב יותר?),פיוניר AX4VI,אונקיו 803?
לכל תגובה אודה
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
המגבר הזה הרבה מעל לליגה של ה3806 החדש,זה יהיה עלבון להשוות אותם(שים לב הימאה מקוטלג בקטגורית ה THX)!
לפי הביקורות הוא נחשב לחוצב קירות :
והוא מקוטלג בהשוואה לפיוניר VSX-74TXVi שזה אחד מדגמי העילית שלהם.
לא ראיתי אותו עוד בארץ?! אתה שמעת אותו SARAS?
לפי הביקורות הוא נחשב לחוצב קירות :
לא ראיתי אותו עוד בארץ?! אתה שמעת אותו SARAS?
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
רסבר חדש ל ימהה
בוקר טוב crusader
תודה רבה על התגובה המהירה.עדיין לא ראיתי ושמעתי את הרסיבר הנ"ל (לדעתי הוא לא הגיע לארץ עדיין - כנראה בקרוב).
איפה קראת ביקורות עליו?
רסיברים שקיבלו תו THX עדיין לא עושים אותם לטובים יותר מכאלו שאין להם תו זה.אל תשכח שימהה בפרט עד לשנה - שנתיים האחרונות כל המגברים/רסיברים המקצועיים שלהם לא היו THX ועדיין נחשבו לטובים בשוק.בלי לשמוע אותם לדעתי קשה לקבוע שהוא "לא בליגה של הדנון 3806" - אלא אם כן אתה יודע משהו שאני לא יודע.אני באופן אישי מאוד אוהב את המגברים/רסיברים של ימהה (תמיד שידרגתי לימהה),הרסיבר הזה בהחלט מעניין אותי אבל אם וכשאחליט לשדרג כמובן שאצטרך להשוות אותו ראש בראש מול "התותחים הכבדים" ,אונקיו דגם 803 (חדש) ,דנון 3806,פיוניר AX4VI (דגמי ELITE לא משווקים בארץ).אני בטוח שהימהה הזה ייתן פייט רציני לכל רסיבר בליגה הזו.
תודה רבה על התגובה המהירה.עדיין לא ראיתי ושמעתי את הרסיבר הנ"ל (לדעתי הוא לא הגיע לארץ עדיין - כנראה בקרוב).
איפה קראת ביקורות עליו?
רסיברים שקיבלו תו THX עדיין לא עושים אותם לטובים יותר מכאלו שאין להם תו זה.אל תשכח שימהה בפרט עד לשנה - שנתיים האחרונות כל המגברים/רסיברים המקצועיים שלהם לא היו THX ועדיין נחשבו לטובים בשוק.בלי לשמוע אותם לדעתי קשה לקבוע שהוא "לא בליגה של הדנון 3806" - אלא אם כן אתה יודע משהו שאני לא יודע.אני באופן אישי מאוד אוהב את המגברים/רסיברים של ימהה (תמיד שידרגתי לימהה),הרסיבר הזה בהחלט מעניין אותי אבל אם וכשאחליט לשדרג כמובן שאצטרך להשוות אותו ראש בראש מול "התותחים הכבדים" ,אונקיו דגם 803 (חדש) ,דנון 3806,פיוניר AX4VI (דגמי ELITE לא משווקים בארץ).אני בטוח שהימהה הזה ייתן פייט רציני לכל רסיבר בליגה הזו.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
SARAS,
מסכים איתך,THX אינו ערובה לאיכות אבל,בדגש על האבל,מגברים אשר עברו את תקן הTHX עולים הרבה יותר מאשר מגברים ללא.
לדנון יש דגמים שתומכים ואלה דגמי הדגל שלהם.
מהביקורת ומהספק' שלו אפשר לראות שהדנון לא ממש בר השוואה לעומתו, כמו שאמרתי לך הוא מושווה לדגמי העילית של פיוניר
אגב הוא גם מתומכר ב 400$ יותר מהדנון.
קראתי ביקרות עליו במגזינים לא ברשת אבל אתה יכול להסתכל על הספק' שלו:
http://www.avland.co.uk/yamaha/rxv2600/rxv2600.htm
מסכים איתך,THX אינו ערובה לאיכות אבל,בדגש על האבל,מגברים אשר עברו את תקן הTHX עולים הרבה יותר מאשר מגברים ללא.
לדנון יש דגמים שתומכים ואלה דגמי הדגל שלהם.
מהביקורת ומהספק' שלו אפשר לראות שהדנון לא ממש בר השוואה לעומתו, כמו שאמרתי לך הוא מושווה לדגמי העילית של פיוניר
קראתי ביקרות עליו במגזינים לא ברשת אבל אתה יכול להסתכל על הספק' שלו:
http://www.avland.co.uk/yamaha/rxv2600/rxv2600.htm
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
נראה לי שיהיה נכון יותר להשוות את הדנון 3806 ליאמאהא 4600, בבקירות שקראתי במגזין האחרון של WHAT HI FI שכמובן צריך לקחת בערבון מוגבל זכה הימאהא לפחות בצליל.
הדנון צויין לטובה בהקשר לפיצרים רבים.
יש לציין שה803 של אונקיו יתומחר הרבה יותר גבוה מהשניים האחרים וזה יוצר בעייה מסויימת.
הדנון צויין לטובה בהקשר לפיצרים רבים.
יש לציין שה803 של אונקיו יתומחר הרבה יותר גבוה מהשניים האחרים וזה יוצר בעייה מסויימת.
רסיבר חדש לימהה
תודה רבה על כל התגובות
מירון
מאיפה אתה יודע שהאונקיו יתומחר יותר גבוה?
במידה ואתה טוען שקראת במקום מסוים שהדנון 3806 מושווה לימהה 4600 אם כך זה אומר שכנראה יש כותבים שחושבים שהוא ברמה אחת מעל ה-2600 לא?
האם האונקיו אמור לתת פייט לרסיברים האלה שאנו מדברים עליהם?
מירון
מאיפה אתה יודע שהאונקיו יתומחר יותר גבוה?
במידה ואתה טוען שקראת במקום מסוים שהדנון 3806 מושווה לימהה 4600 אם כך זה אומר שכנראה יש כותבים שחושבים שהוא ברמה אחת מעל ה-2600 לא?
האם האונקיו אמור לתת פייט לרסיברים האלה שאנו מדברים עליהם?
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
אני מתבסס על ההיסטוריה, מחירו של ה801 היה כ 12K בעוד שהדנון נמכר ב 8K.
ההשוואה נעשתה לפי תג מחיר זהה לשניהם כ1000 פואנד ה2006 אמור להיות זול יותר.
האונקיו בהחלט אמור לתת פייט רציני לכל השאר ולפי דעתי אפילו להיות בשניים המובילים.
ההשוואה נעשתה לפי תג מחיר זהה לשניהם כ1000 פואנד ה2006 אמור להיות זול יותר.
האונקיו בהחלט אמור לתת פייט רציני לכל השאר ולפי דעתי אפילו להיות בשניים המובילים.
רסיבר חדש לימהה
תודה רבה על התגובה מירון
מי לדעתך 2 הרסיברים המובילים בליגה הזו?
האם הפיוניר החדש AX4VI גם מתמודד רציני?
מתגובותיך אני נוטה לחשוב שאתה לא בדיוק "מחזיק" מהדנונים.
מי לדעתך 2 הרסיברים המובילים בליגה הזו?
האם הפיוניר החדש AX4VI גם מתמודד רציני?
מתגובותיך אני נוטה לחשוב שאתה לא בדיוק "מחזיק" מהדנונים.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
האמת היא שאני דווקא פחות מחזיק מהפיוניר, הדנון מצויינים אל תבין אותי לא נכון אבל אישית אני מעדיף את אונקיו וימאהא לפחות בשילוב עם רמקולים של B&W כמו שיש לי.
אני פחות אוהב את גוון הצליל של הדנון שהוא חם ואטום מדי לטעמי ואת הפיוניר שהוא מתכתי מדי.
אני פחות אוהב את גוון הצליל של הדנון שהוא חם ואטום מדי לטעמי ואת הפיוניר שהוא מתכתי מדי.
רסיבר חדש
היי מירון
לי באופן אישי לא יצא לשמוע רסיברים של אונקיו כלל.האם הם נשמעים פחות או יותר כמו הימהה?האם הם מאוזנים גם בקולנוע הביתי וגם במוסיקה?
מניסיון שלי עם ימהה היתרון שלהם הוא האגרסיויות בקולנוע הביתי גוון צליל שבאופן אישי אני אוהב.
לי באופן אישי לא יצא לשמוע רסיברים של אונקיו כלל.האם הם נשמעים פחות או יותר כמו הימהה?האם הם מאוזנים גם בקולנוע הביתי וגם במוסיקה?
מניסיון שלי עם ימהה היתרון שלהם הוא האגרסיויות בקולנוע הביתי גוון צליל שבאופן אישי אני אוהב.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7404
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
הימהה 2600 הוא באותה רמה של הדנון 3805 3806 ואפילו הפיוניר ax5 שנחשב לסדרה ישנה הימהה בא עם 130 ואט כפול 7 ויש לו כרגיל את כול מה שצריך ביחד עם תו תקן thx הוא בא אם משהו שלי נראה קצת מוזר :שני שלטים כן גם אני חשבתי שאני לא רואה טוב או לא מבין ,כנראה לשלוט על אזור מסוים ועל אחר אם השני על תתפסו אותי כי גם אני עוד לא הבנתי את הקטע הזה.אל תשכח שיש את הימהה 1600 שלא נופל גם הוא מאחרים וטובים.
רסיבר חדש לימהה
היי מרטין
זה אמור להיות מחובר לרמקולי PARADIGM REFERENCE STOUDIO 40
ורמקולי סראונד גם של פאראדיים + סנטר הכולל בתוכו סאב אקטיבי של DEFEINITIVE TECHNOLOGY.
המלצותיך?
זה אמור להיות מחובר לרמקולי PARADIGM REFERENCE STOUDIO 40
ורמקולי סראונד גם של פאראדיים + סנטר הכולל בתוכו סאב אקטיבי של DEFEINITIVE TECHNOLOGY.
המלצותיך?
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עופרפולק
למה להתרגז ולענות בציניות ? אם ההית קורא את ההודעה שלי אז ההית מבין ששאלתי איפה בדקת אותו ולא איפה ראית אותו, תן קצת קרדיט לאינטליגנציה של האנשיפ פה. מחוות הדעת שלך על הרסיבר וההשוואה מול הדנון והפיוניר השתמע שבדקת אותו באיזה חנות, אבל אם על סמך האתר של ימהה אתה יכול לומר מה הוא שווה מול חברות אחרות ודגמים אחרים אז כל הכבוד אתה תחסוך פה הרבה עבודה להרבה אנשים.
למה להתרגז ולענות בציניות ? אם ההית קורא את ההודעה שלי אז ההית מבין ששאלתי איפה בדקת אותו ולא איפה ראית אותו, תן קצת קרדיט לאינטליגנציה של האנשיפ פה. מחוות הדעת שלך על הרסיבר וההשוואה מול הדנון והפיוניר השתמע שבדקת אותו באיזה חנות, אבל אם על סמך האתר של ימהה אתה יכול לומר מה הוא שווה מול חברות אחרות ודגמים אחרים אז כל הכבוד אתה תחסוך פה הרבה עבודה להרבה אנשים.