Blu-ray - אולי מישהו מהוותיקים ירים את הכפפה
ויכתוב מדריך להורדת ריפים של בלוריי מהתחלה ועד הסוף?
אני קורא פה הרבה תגובות ונראה כי הנושא ברור בעיקר למשתמשים הוותיקים אשר מנסים להשיב על שאלות בתחום אולם בד"כ זה לא כ"כ עוזר, לפחות לי זה לא עזר ואני עדיין לא הצלחתי להוריד ריפ אחד מלא, ויש לי את ה- 6500A כבר כשלושה חודשים.
אם מישהו יוכל לכתוב מדריך מפורט עם צילומי מסך, בדומה למדריך השימוש ביוזנט שהיה מעולה, בטוחני שזה ייקל מאד על הרבה משתמשים חדשים כמוני
תודה
החדש_בתחום
בלי קשר - האתר הזה מדהים!!
אני קורא פה הרבה תגובות ונראה כי הנושא ברור בעיקר למשתמשים הוותיקים אשר מנסים להשיב על שאלות בתחום אולם בד"כ זה לא כ"כ עוזר, לפחות לי זה לא עזר ואני עדיין לא הצלחתי להוריד ריפ אחד מלא, ויש לי את ה- 6500A כבר כשלושה חודשים.
אם מישהו יוכל לכתוב מדריך מפורט עם צילומי מסך, בדומה למדריך השימוש ביוזנט שהיה מעולה, בטוחני שזה ייקל מאד על הרבה משתמשים חדשים כמוני
תודה
החדש_בתחום
בלי קשר - האתר הזה מדהים!!
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
זה לא פורום שיתוף ואין ריפים חוקיים.חדש_בתחום כתב:ויכתוב מדריך להורדת ריפים של בלוריי מהתחלה ועד הסוף?
תודה
החדש_בתחום
בלי קשר - האתר הזה מדהים!!...
ברור!!geblig כתב:זה לא פורום שיתוף ואין ריפים חוקיים.חדש_בתחום כתב:ויכתוב מדריך להורדת ריפים של בלוריי מהתחלה ועד הסוף?
תודה
החדש_בתחום
בלי קשר - האתר הזה מדהים!!......
אך מדריך לשימוש ביוזנט היה מפורט ביותר כשברור לכולם למה הוא משמש..., הרי רוב ההודועות כאן נוגעות לנושא אבל בפועל אין שיתוף קבצים בין החברים כך שמדריך לא יגרום לשיתוף אלא ידריך וכל אחד יעשה כישר בעיניו
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
תהליך ההורדה של Blu-ray Rip איננה שונה מהתהליך של הורדת כל קובץ אחר.
באיזה שלב בדיוק נתקעת?
באיזה שלב בדיוק נתקעת?
זיו שלוםziv_r כתב:תהליך ההורדה של Blu-ray Rip איננה שונה מהתהליך של הורדת כל קובץ אחר.
באיזה שלב בדיוק נתקעת?...
עד שסוף סוף הצלחתי להגיע לקובץ המיוחל ברפידור, לא היה לי מושג כיצד לפתול את הקבצים. ניסיתי ע"י כל התוכנות שרשומות באתר כגון קויקפאר אך כלום, נאדה. לא הצלחתי להגיע לשום דבר...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
חדש_בתחום,
החוק הראשון של RAPIDOOR זה שלא מדברים על RAPIDOOR...
התהליך פשוט:
1. משיגים קובץ NFO
2. יש חוקים איך בונים URL חדש מתוך ה-NFO הזה - לשם כך יש את תוכנת ABHDTV שפרסמתי לפני זמן מה
3. בסופו של תהליך אתה מקבל קובץ NZB
4. מוריד את ה-NZB - והוא יוצר לך מלא קבצים שברובם "כאילו" ***
5. הקובץ הקטן או הראשון הוא בד"כ קובץ PAR2, פותחים אותו עם QUICKPAR
6. זה מתקן את הקבצים ל-RAR
7. את ה-RAR הזה צריך לפתוח עם סיסמא שגם היא חלק מתוכנת ABHDTV
התהליך מסובך, לא סימפטי ומרגיז. אך הוא נוצר בכדי להגן על יוצרי הקבצים מזיהוי.
החוק הראשון של RAPIDOOR זה שלא מדברים על RAPIDOOR...
התהליך פשוט:
1. משיגים קובץ NFO
2. יש חוקים איך בונים URL חדש מתוך ה-NFO הזה - לשם כך יש את תוכנת ABHDTV שפרסמתי לפני זמן מה
3. בסופו של תהליך אתה מקבל קובץ NZB
4. מוריד את ה-NZB - והוא יוצר לך מלא קבצים שברובם "כאילו" ***
5. הקובץ הקטן או הראשון הוא בד"כ קובץ PAR2, פותחים אותו עם QUICKPAR
6. זה מתקן את הקבצים ל-RAR
7. את ה-RAR הזה צריך לפתוח עם סיסמא שגם היא חלק מתוכנת ABHDTV
התהליך מסובך, לא סימפטי ומרגיז. אך הוא נוצר בכדי להגן על יוצרי הקבצים מזיהוי.