עזרה בקניית רמקולים בבקשה!!
שלום לכולם שמי עידן יש לי מגבר חדש ואני די חדש בתחום הזה יש לי מגבר של אונקיו
tx-sr503s 75w rms*7.1
והרמקולים שלי הקדמיים הרצפתיים הם של jamo דגם "קורנטים" שקניתי לפני איזה 4 שנים. הנתונים שלהם :long tern power 100w
short tern power 170w
frequency range 50-20000hz
impedance-4-8 ohm
והרמקולים האוחריים שלי הם ישנים של חברת sanyo sx-400 הנתונים שלהם כך:
3 way speakre
music power 115w
rated power 80 rms
frequency range 20-25000 hz
impedance-4-8 ohm
הייתי בבקשה מעוניין לקבל את חוות דעתכם איך הרמקולים במיוחד האוחריים כי הם ישנים ,ואם הם כרגע יכולים לשמש אותי קצת לתקופה הזו בהשמעת סרטים בסראונד?
2. הייתי מעוניין לדעת במה כרגע עדיך לי להשקיע אם אני רואה יותר סרטים מאשר מוזיקה?
בסנטר או סאב או שבכלל אוחריים?
3.ואיזו חברה של רמקול ואיזה סוג .
האמת אני רוצה לקנות סנטר כי אמרו לי שזה החלק הכי חשוב במערכת קולנו ביתית ,ומכיוון שיש לי רמקולים רצפתיים של jamo אמרו לי שעדיף לקחת גם את הסנטר של jamo האם זה נכון ?ואם כן איזה דגם אתם חושבים לנכון?
תודה רבה לכם!!
tx-sr503s 75w rms*7.1
והרמקולים שלי הקדמיים הרצפתיים הם של jamo דגם "קורנטים" שקניתי לפני איזה 4 שנים. הנתונים שלהם :long tern power 100w
short tern power 170w
frequency range 50-20000hz
impedance-4-8 ohm
והרמקולים האוחריים שלי הם ישנים של חברת sanyo sx-400 הנתונים שלהם כך:
3 way speakre
music power 115w
rated power 80 rms
frequency range 20-25000 hz
impedance-4-8 ohm
הייתי בבקשה מעוניין לקבל את חוות דעתכם איך הרמקולים במיוחד האוחריים כי הם ישנים ,ואם הם כרגע יכולים לשמש אותי קצת לתקופה הזו בהשמעת סרטים בסראונד?
2. הייתי מעוניין לדעת במה כרגע עדיך לי להשקיע אם אני רואה יותר סרטים מאשר מוזיקה?
בסנטר או סאב או שבכלל אוחריים?
3.ואיזו חברה של רמקול ואיזה סוג .
האמת אני רוצה לקנות סנטר כי אמרו לי שזה החלק הכי חשוב במערכת קולנו ביתית ,ומכיוון שיש לי רמקולים רצפתיים של jamo אמרו לי שעדיף לקחת גם את הסנטר של jamo האם זה נכון ?ואם כן איזה דגם אתם חושבים לנכון?
תודה רבה לכם!!
-
- תמונה של הרמוקל הקדמי הרצפתי של jamo
-
- הרמול האחורי של sanyo
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. כן, הם מספיקים לדעתי.
2. לדעתי או להחליף את הקידמיים או סאב.
העיניין הוא שהקידמיים שלך לא יורדים נמוך ולכן אתה מאבד כרגע ערוץ שלם בפס קול, כאשר את המידע של הסנטר, הקידמיים יכולים להחליף (ע"י זה שתגדיר שאין לך סנטר ברסיבר).
3. מה התקציב?
2. לדעתי או להחליף את הקידמיים או סאב.
העיניין הוא שהקידמיים שלך לא יורדים נמוך ולכן אתה מאבד כרגע ערוץ שלם בפס קול, כאשר את המידע של הסנטר, הקידמיים יכולים להחליף (ע"י זה שתגדיר שאין לך סנטר ברסיבר).
3. מה התקציב?
האם אתם בטוחים שאני צריך להחליף את הקדמיים ? מזאת אומרת שאני יפסיד פס קול ? זה משהו קריטי שיוריד לי מהשמיעה של הסראונד או מאפקטים כולשהם?
ואם כן אז איזה רמקולים קדמיים אני אמור לקנות כלומר איזה טווח תדרים הוא בגדר הסביר-טוב?
ואם כן אז איזה רמקולים קדמיים אני אמור לקנות כלומר איזה טווח תדרים הוא בגדר הסביר-טוב?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: