Star World יורד בסוף החודש ממסכי HOT
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
לפי כתבה ב-The Marker מהיום, Star World יורד גם ממסכי HOT בסוף חודש זה.
כן, על פי מידע ערוץ STAR WORLD החליט להפסיק לאפשר להוט לקנות אותו. הערוץ גם לא עמד בהתחייבות שלו לספק תכנים מתורגמים. לפי מה שאני יודע הוט מתכוונת לתבוע את הערוץ על הפעולות האלה (אי עמידה בהתחייבות לתרגום והפסקת אספקת שידורים להוט).
[interest]levikon כתב:כן, על פי מידע ערוץ STAR WORLD החליט להפסיק לאפשר להוט לקנות אותו. הערוץ גם לא עמד בהתחייבות שלו לספק תכנים מתורגמים. לפי מה שאני יודע הוט מתכוונת לתבוע את הערוץ על הפעולות האלה (אי עמידה בהתחייבות לתרגום והפסקת אספקת שידורים להוט)....
נערך על ידי עפר: הערות על מתחרה אינן מותרות באתר.
[/interest]
עובד בחברת יס
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
zovirax,
הוא היה בזמנו ביס למשך תקופה של כשנה. לפי מה ששמעתי הבעיה היא שהוא יקר למדי ולפי הבדיקות של יס הרייטינג שלו פשוט לא הצדיק את ההשקעה.
בעיני זה היה אחד מהערוצים הזרים היחידים שבאמת מעניינים. חוץ מ-BBC PRIME אני כמעט לא רואה ערוצים זרים, וזה היה הערוץ היחיד שבאמת ובתמים עניין אותי (במיוחד היה אהוב עלי MALCOLM IN THE MIDDLE שלצערי כיום אין ללקוחות יס גישה אליו יותר).
אישית הייתי רוצה אותו ב-HD, כי הבעיה העיקרית של הערוץ היתה איכות תמונה בינונית מינוס.
לגבי התוכן שלו, הוא אחד מהיחידים שלא היה לי טענות לגבי זה...
עידו_F,
בבקשה לא להעיר הערות על המתחרים, כפי שהייתי מצפה שימנעו מהערות על החברה שלך.
הוא היה בזמנו ביס למשך תקופה של כשנה. לפי מה ששמעתי הבעיה היא שהוא יקר למדי ולפי הבדיקות של יס הרייטינג שלו פשוט לא הצדיק את ההשקעה.
בעיני זה היה אחד מהערוצים הזרים היחידים שבאמת מעניינים. חוץ מ-BBC PRIME אני כמעט לא רואה ערוצים זרים, וזה היה הערוץ היחיד שבאמת ובתמים עניין אותי (במיוחד היה אהוב עלי MALCOLM IN THE MIDDLE שלצערי כיום אין ללקוחות יס גישה אליו יותר).
אישית הייתי רוצה אותו ב-HD, כי הבעיה העיקרית של הערוץ היתה איכות תמונה בינונית מינוס.
לגבי התוכן שלו, הוא אחד מהיחידים שלא היה לי טענות לגבי זה...
עידו_F,
בבקשה לא להעיר הערות על המתחרים, כפי שהייתי מצפה שימנעו מהערות על החברה שלך.
לא מדובר בהערה אלא בעובדה, במחלקת הרכש של HOT עשו את אותו מהלך שאנחנו עשינו ב2006. הורדת Star World הינה מהלך יזום שבוצע לקראת עליית ערוצי הסדרות החדשים של HOT - ערוץ Hot Family אשר יחליף את HOT 3 וככל הנראה Hot Zone שמיועד להחליף את ערוץ Xtra Hot. ערוץ Star World, עקב היותו ערוץ מאוד מצונזר (לא קשור לישראל אלא לחברה המשדרת אותו אלינו) ורצוף פרסומות הניב רייטינג נמוך בשתי החברות. אדרבא לאור העובדה ש90% מהתכנים שלו היו ויהיו זמינים לצופי Hot וyes מערוצים אחרים.
עובד בחברת יס
- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 144
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
האמת ? משנותיי בהוט (מזמן מזמן ..) הערוץ המדובר זכור לי לטובה .. המון סדרות מכל הסוגים לכל קהל יעד באשר הוא.
בנוסף, עזר המון בלימוד השפה האנגלית בהיותו ללא תירגום או דיבוב ..
לא חשבתי שזה יקרה, אבל אני מצטרף לדבריו של עידו. ככל הידוע לי חברת הכבלים הולכת למתג מחדש את ערוצי הסדרות שלה.
כמהלך אסטרטגי ועל מנת שהפוקוס יינתן על אותם ערוצים חדשים/ישנים שיוקמו - החליטו על הפסקת הערוץ.
סוג של קונטרה לרי-מיתוג של ה stars ביס .. (שייתרחש בעתיד כאמור)
בכל אופן, סוג של אבידה לצופי הוט. אבל איך נהג פיני גרשון לומר? "אין וואקום בכדורסל..". כמו הכדורסל - כך הטלויזיה הרב ערוצית.
שבוע טוב !
בולט
בנוסף, עזר המון בלימוד השפה האנגלית בהיותו ללא תירגום או דיבוב ..
לא חשבתי שזה יקרה, אבל אני מצטרף לדבריו של עידו. ככל הידוע לי חברת הכבלים הולכת למתג מחדש את ערוצי הסדרות שלה.
כמהלך אסטרטגי ועל מנת שהפוקוס יינתן על אותם ערוצים חדשים/ישנים שיוקמו - החליטו על הפסקת הערוץ.
סוג של קונטרה לרי-מיתוג של ה stars ביס .. (שייתרחש בעתיד כאמור)
בכל אופן, סוג של אבידה לצופי הוט. אבל איך נהג פיני גרשון לומר? "אין וואקום בכדורסל..". כמו הכדורסל - כך הטלויזיה הרב ערוצית.
שבוע טוב !
בולט
עובד חברת YES
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מקווה שישאירו את המודל של הלוגואים שיש כיום.
ממש לא בא לי לראות לוגו צעקני ובר-צריבת-מסך על רבע מסך כמו שהיה פעם...
ממש לא בא לי לראות לוגו צעקני ובר-צריבת-מסך על רבע מסך כמו שהיה פעם...
- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 144
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
האמת ?? אני מחכה לרי-מיתוג ..
בתור חובב סדרות מושבע, הדובדבנים עוד עתידים להגיע .. יש הרבה תוכן מעניין במחסנית של החברה.
וזה ממש עכשיו בהחלט .. אז היכונו היכונו !!
עופר, כמוני-כמוך .. אין צורך לשנות הלוגואים. ואת כל עניין הצריבה צריך בכלל לפנות מהמסכים .. מציק קלות בעין.
ו .. יאללה נתניה.
בולט
בתור חובב סדרות מושבע, הדובדבנים עוד עתידים להגיע .. יש הרבה תוכן מעניין במחסנית של החברה.
וזה ממש עכשיו בהחלט .. אז היכונו היכונו !!
עופר, כמוני-כמוך .. אין צורך לשנות הלוגואים. ואת כל עניין הצריבה צריך בכלל לפנות מהמסכים .. מציק קלות בעין.
ו .. יאללה נתניה.
בולט
עובד חברת YES