ארץ קשוחה - כנראה פיספסתי משהו
ראיתי בשישי את הסרט אחרי שקראתי הרבה מחמאות עליו ואני חייב להודות שלא הבנתי אותו.
אני מחשיב את עצמי כאינטליגנט ואחד שרואה הרבה מאוד סרטים מכל הסוגים אבל את זה פשוט לא הבנתי, אז או שאני מפספס פה או שהסרט פשוט כזה.
אודה אם מישהו יבהיר לי את הסוף של הסרט במיוחד אלו שקראו את הספר.
אני מחשיב את עצמי כאינטליגנט ואחד שרואה הרבה מאוד סרטים מכל הסוגים אבל את זה פשוט לא הבנתי, אז או שאני מפספס פה או שהסרט פשוט כזה.
אודה אם מישהו יבהיר לי את הסוף של הסרט במיוחד אלו שקראו את הספר.
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
שאלתי לפני זמן על הסרט הזה בשירשור אחר-אחרי שהיה הרבה רעש עליו
ראיתי אותו ועוד עשרות(99)כמוהו ועוד עשרות יותר טובים ממנו-על מה קיבל אוסקר נשגב ממני
גם לא הייתי מגיש אותו למועמדות לפסטיבל הסרטים הישראלי-מקסימום הוא יותר טוב מהאח הגדול
ראיתי אותו ועוד עשרות(99)כמוהו ועוד עשרות יותר טובים ממנו-על מה קיבל אוסקר נשגב ממני
גם לא הייתי מגיש אותו למועמדות לפסטיבל הסרטים הישראלי-מקסימום הוא יותר טוב מהאח הגדול
אמן מייסר
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אני איתך.avirokach כתב:ראיתי בשישי את הסרט אחרי שקראתי הרבה מחמאות עליו ואני חייב להודות שלא הבנתי אותו.
אודה אם מישהו יבהיר לי את הסוף של הסרט במיוחד אלו שקראו את הספר....
אחד הסרטים הכי overrated ever
Need more cowbell
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
שתקתי ושתקתי אבל אני לא יכול יותר אז אני מדבר 
אני חושב שארץ קשוחה הוא יצירת מופת ולא פחות מזה.
ראיתי את הסרט די מזמן, הזמתי אותו באמזון אנגליה והוא קצת מתעכב וזה מאוד מעצבן אותי.... אז אני לא זוכר המון ממנו.
אני רק זוכר כמה נהנתי. הסרט הזה יבש וקר רוח. שימו לב שאין מוסיקה בפס הקול, הסרט מאוד שקט ואין לו סצינות דרמתיות ענקיות.
בין השאר הסרט מדבר על רוע... רוע טהור ועל ההתמודדות עם הרוע הזה ברגע שהוא פוגש בנו.
דמות הרוצח כל כך מוזרה, הוא כל כך רע ונטול אנושיות שזה לפעמים הופך למצחיק, אבל זה לא מצחיק בכלל.
הסרט הזה הוא לא סרט "חבר'ה" של אחר הצהריים עם בירה. זה סרט עצוב, עצור וכואב וכך צריך לצפות בו.
הסיום של הסרט מגיע ללא סגירת מעגלים שלמים, וזה אחד הדברים היפים בו, כי בעצם, אנחנו אף פעם לא באמת סוגרים מעגל.
ראיתי את הסרט די מזמן, הזמתי אותו באמזון אנגליה והוא קצת מתעכב וזה מאוד מעצבן אותי.... אז אני לא זוכר המון ממנו.
אני רק זוכר כמה נהנתי. הסרט הזה יבש וקר רוח. שימו לב שאין מוסיקה בפס הקול, הסרט מאוד שקט ואין לו סצינות דרמתיות ענקיות.
בין השאר הסרט מדבר על רוע... רוע טהור ועל ההתמודדות עם הרוע הזה ברגע שהוא פוגש בנו.
דמות הרוצח כל כך מוזרה, הוא כל כך רע ונטול אנושיות שזה לפעמים הופך למצחיק, אבל זה לא מצחיק בכלל.
הסרט הזה הוא לא סרט "חבר'ה" של אחר הצהריים עם בירה. זה סרט עצוב, עצור וכואב וכך צריך לצפות בו.
הסיום של הסרט מגיע ללא סגירת מעגלים שלמים, וזה אחד הדברים היפים בו, כי בעצם, אנחנו אף פעם לא באמת סוגרים מעגל.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני איתך - יצירת מופת!nadavck כתב:שתקתי ושתקתי אבל אני לא יכול יותר אז אני מדבר
הסיום של הסרט מגיע ללא סגירת מעגלים שלמים, וזה אחד הדברים היפים בו, כי בעצם, אנחנו אף פעם לא באמת סוגרים מעגל....
יש בו משהו שהיה מאוד חסר לי בלקרוא ושרוף - רק אני לא מצליח להבין מה....
נהפך הואavirokach כתב: פשוט לא הבנתי, אז או שאני מפספס פה או שהסרט פשוט כזה.
אודה אם מישהו יבהיר לי את הסוף של הסרט במיוחד אלו שקראו את הספר....
וכן, גם אני (אמנם חיית סרטים קטנה) לא מבין על מה האוסקרים, לפחות חלקם
ביג לבובסקי שולטטטט
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')קודם כל מדובר בעיבוד לספר של קורמאק מקארתי שנקרא " לא ארץ לזקנים ".
דבר שני, לא אהבתי את הסרט.
דבר שני, לא אהבתי את הסרט.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
זה סרט שמיועד לתת לך תחושה. הסוף לא מיועד להיות "מפוצח" ככשלעצמו ובכך הוא שונה מסרטים רגילים ולכן גם קשה יותר לעיכול.
זה אחד מהסרטים שהכי נהנתי מהם השנה.
זה אחד מהסרטים שהכי נהנתי מהם השנה.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
שעמומון קולוסלי.
"תחושה" של צמח בר.

"תחושה" של צמח בר.
- oferlaor
- מנהל