שמישהו יעזור לי:חיבור בין המחשב לרסיבר
שלום לכולם !!
יש לי מחשב שבתוך הלוח אם יש לו כרטיס קול שנקרא sound max אשר תומך 5.1 ערוצי סראונד ומאוחרי המחשב יש לי חיבור שכרגע אני משתמש איתו שזה החיבור הרגיל פרלל ובקצה השני אני מחבר את הכבל למדבר עם שני בננות .
עכשיו חלק אמרו לי שכרגע מה שאני שומע דרך המגבר זה סטריאו .
ומצד שני יש לי חיבור נוסף במחשב שנקרא S/PDIF OUT והחיבור הוא coax /
אז בשביל לקבל סראונד אני לא יודע מה לעשות האם מישהו יודע מה לעשות ומכיר מקרוב את היציאה s/pdif? ומה תפקידה ולאיפה אני אמור לחבר את זה במגבר יש לי אונקיו
tx-sr503 . וחבל אני לא יודע מה לעשות כי אני חדש בכל התחום הזה ,ויש לי dvd במחשב ואני רוצה לראות באיכות טובה ,ולשמוע טוב ואם אני יצטרך אני יקנה dvd רגיל אם החיבור הזה לא מתאים.
תודה על העזרה חברים!!
יש לי מחשב שבתוך הלוח אם יש לו כרטיס קול שנקרא sound max אשר תומך 5.1 ערוצי סראונד ומאוחרי המחשב יש לי חיבור שכרגע אני משתמש איתו שזה החיבור הרגיל פרלל ובקצה השני אני מחבר את הכבל למדבר עם שני בננות .
עכשיו חלק אמרו לי שכרגע מה שאני שומע דרך המגבר זה סטריאו .
ומצד שני יש לי חיבור נוסף במחשב שנקרא S/PDIF OUT והחיבור הוא coax /
אז בשביל לקבל סראונד אני לא יודע מה לעשות האם מישהו יודע מה לעשות ומכיר מקרוב את היציאה s/pdif? ומה תפקידה ולאיפה אני אמור לחבר את זה במגבר יש לי אונקיו
tx-sr503 . וחבל אני לא יודע מה לעשות כי אני חדש בכל התחום הזה ,ויש לי dvd במחשב ואני רוצה לראות באיכות טובה ,ולשמוע טוב ואם אני יצטרך אני יקנה dvd רגיל אם החיבור הזה לא מתאים.
תודה על העזרה חברים!!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- halfonikos
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אהלן חברים,
גם אני נתקלתי באותה הבעיה - הוצאת אודיו דיגיטלי ממחשב נייד בשביל לחבר אותו לרסיבר.
מהבדיקות שאני עשיתי, ה-SPDIF שיש במחשב יכול להעביר אודיו דיגיטלי כך שניתן יהיה לשמוע סראונד באמצעות הרסיבר והרמקול.
אבל מה - המציאות מראה לי אחרת. חיבור ה-SPDIF לקואקסיאלי של הרסיבר שלי לא משמיע סאונד.
בקיצור השאלה נשארת בעינה - האם SPDIF מוציא שידור שיכול להוציא סראונד?
אני מבין שיש גם מחלוקת בשרשור הזה בנוגע לשאלה
אשמח לדעת אם מישהו יכול לתת תשובה סופית בנידון...
תודה מראש
גם אני נתקלתי באותה הבעיה - הוצאת אודיו דיגיטלי ממחשב נייד בשביל לחבר אותו לרסיבר.
מהבדיקות שאני עשיתי, ה-SPDIF שיש במחשב יכול להעביר אודיו דיגיטלי כך שניתן יהיה לשמוע סראונד באמצעות הרסיבר והרמקול.
אבל מה - המציאות מראה לי אחרת. חיבור ה-SPDIF לקואקסיאלי של הרסיבר שלי לא משמיע סאונד.
בקיצור השאלה נשארת בעינה - האם SPDIF מוציא שידור שיכול להוציא סראונד?
אני מבין שיש גם מחלוקת בשרשור הזה בנוגע לשאלה
אשמח לדעת אם מישהו יכול לתת תשובה סופית בנידון...
תודה מראש