שלום לכולם,
אני מבין קטן מאוד בנושא ה HTPC את הנתונים המביכים של המחשב שלי אני מעדיף לא לפרסם בפורום המכובד הזה. המחשב משמש כמעט ורק לניגון מוזיקה הוא מחובר ב S-VIDEO למסך CRT יחסית גדול 32". אחרי שגמרתם לגחך הנה הסוגיה.
הקבצים שאני מנגן הם בעיקר FLAC דרך ה WINAMP וזאת בגלל ה ASIO plugin שלו. לרוב אני בונה playlist תוך כדי ניגון ע"י הוספת שירים ב enque in winamp בלחיצה על הכפתור הימני בעכבר (העל חוטי). התקנתי XMBC בעיקר בשביל הממשק הנוח והפונטים בגדולים וברורים. הבעיה היא שאני עדיין רוצה לנגן דרך ה WINAMP או לחילופין דרך ה XMBC עם ASIO plugin. האם זה אפשרי? האם ניתן לעשות enque ל WINAMP דרך ה XMBC כמו שעשיתי בתיקיות WINDOWS הרגילות? מקווה שהייתי ברור. אם זה לא אפשרי אז אני אשאר עם הפונטים המוגדלים כפי ש PIXIES לימד אותי להגדיל.
תודה לכל העוזרים.
נערך לאחרונה על ידי gover ב 24/11/2008 21:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.
גיגלתי קצת וראיתי שעם התוכנה MediaPortal ניתן לנגן עם הפלאג אין הזה שציינת. אולי שווה לך לנסות את התוכנה הזאת במקום את ה-XBMC. בדומה ל-XBMC, גם זו תוכנה שאפשר להפעילה מהשלט, אותיות גדולות וכו. לא לשכוח לאפשר עברית ו-Right-to-Left בהגדרות שלה.
הנה הלינק לפלאג אין למדיה פורטל: http://www.team-mediaportal.com/files/D ... yerPlugin/
אתה מלך. תודה רבה שאגיע הביתה אנסה אותה. מקווה לראות ניגון דרך ASIO בכרטיס קול אם כן זה בהחלט משדרג לי את החיים ואת הראיה. ניתן להטעין גם כתוביות כמו ב BSPLAYER?
באמת ניסיתי להוריד את המדיה פורטל, מה לא עשיתי הורדתי WMP11 וגם directX9 שלא נפתח ועוד כל מידי דברים שהייתי חייב וכמובן SP3 והעסק פשוט מסרב להיות מותקן. חייב קישור לאינטרנט שאין לי במחשב הזה כי הוא מחשב מוזיקה שאינו חשוף לרשת. אין ASIO plugin ל XMBC שהותקן בקלות ופעל ללא בעיה? מה זה הסרבול הזה?
אז הצלחתי בסוף להתקין את המדיה פורטל, עשיתי כל מיני עדכונים שחלקם אין לי מושג קלוש מה הם ולמה הם טובים. בסופו של יום מדובר בממשק מאוד נוח עם פונטים גדולים ושליטה נוחה מהשלט הרחוק של מיקרוסופט. גם הפלגין של ASIO עובד למופת (תמיד מפתיע אותי כמה עוזר לעשות restart) ואיכות היא כמו של ה WINAMP. עכשיו נשאר רק להתקין את ה ffdshow ,הקובץ לא ירד טוב, כדי שנוכל לראות כתוביות. אז זהו ממומלץ בחום גם למאותגרי מחשב כמוני ותודה לגורו pixies על הרעיון והפלגאין שהוא מצא.
כן אבל כנראה לא ירד טוב כי בקובץ לא עלה וגם היה רשום עליו שגודלו 0kb פשוט כבר היה מאוחר והחלטתי לדחות את זה. כפי שאתה מבין העיקר זה מוזיקה והכתוביות יכולות לחכות להיום בערב מקסימום מחר.
טוב אז התקנתי את ה FFDSHOW לפי המדריכים ויש בעיות להלן הבעיות בסדר חשיבות עולה:
1. למרות ההתקנה של ה FFDSHOW הייתה לפי המדריכים אין לי כתוביות. בהתקנה היו כל מיני אופציות לסמן V אבל לא סימנתי כי לא אמרתם, השארתי את המצב של ברירת המחדל. בקינפוג לא מצאתי איפה לסמן לו שה WMP11 הוא הנגן העיקרי. את ה RAWVIDEO סימנתי. האם צריך לעשות משהו בזמן ניגון הסרט בMP כדי להטעין כתוביות כמו ב BSPLAYER? אשמח להסבר קצת יותר מפורט, אולי פספסתי משהו.
2. בתקופת ה LOWTECH הייתי מסמן עם העכבר תוך כדי ניגון כמו שציינתי בהתחלה. אז גם יכולתי לסמן כמה שירים קרובים ולהוסיף לרשימה. יש דרך לסמן כמה ב MP? או שרק כל פעם לעשות i ולהוסיף לרשימת ניגון?
3. הנושא שהכי מטריד אותי כרגע זה שכל פעם שאני לוחץ על ה i או על החץ חזרה יש זמזום קטן ומעצבן גם אם יש מוזיקה שמנגנת. איך מבטלים את זה? בווינדוס כל הצלילים מבוטלים איך עושים את זה גם בMP?
1. אתה צריך לאפשר ב-FFDShow את אופציית ה-Subtitles. כמו כן, שם קובץ הכתוביות חייב להיות בדיוק כמו שם הסרט, למעט הסיומת.
2-3. אין לי מושג. אולי יש כאן מומחי מדיה פורטל שיוכלו לעזור לך...
gover כתב:
2. בתקופת ה LOWTECH הייתי מסמן עם העכבר תוך כדי ניגון כמו שציינתי בהתחלה. אז גם יכולתי לסמן כמה שירים קרובים ולהוסיף לרשימה. יש דרך לסמן כמה ב MP? או שרק כל פעם לעשות i ולהוסיף לרשימת ניגון?
3. הנושא שהכי מטריד אותי כרגע זה שכל פעם שאני לוחץ על ה i או על החץ חזרה יש זמזום קטן ומעצבן גם אם יש מוזיקה שמנגנת. איך מבטלים את זה? בווינדוס כל הצלילים מבוטלים איך עושים את זה גם בMP?
...
שוב תודה, יש כתוביות ומבחינתי נושא הוידאו סגור. אם מישהו בקי במדיה פורטל יוכל לעזור לי לגבי שאר הסוגיות המוצגות למעלה אהיה אסיר תודה.
...
אתה יכול לבטל את הסאונד הזה בקונפיגורציה. איפשהו בהגדרות צלילים של MP.