JOURNEY TO THE CENTER OF THE EARTH 3D
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
טוב, בגלל הלחץ מהקהל אירגנתי את הסרט הזה לבדיקה עבור התלת מימד.
התוצאה היא שהצלחתי למצוא פילטרים שעובדים עם פלזמה (מכויילת...).
פילטר כחול אבסלוטי וירוק לעין השניה נתנו תחושה מושלמת של תלת מימד.
הבעיה? התמונה ירוקה-כחולה ולא צבעונית כפי שצריך להיות. הסיבה לכך היא שחייבים פילטרים שמעבירים אדום. כלומר, הפילטרים הנכונים הם כחול+אדום (=סגול מג'נטה), וירוק+אדום (=צהוב).
זו המסקנה שלי, אני כמובן לא 100% סגור על זה... יתכן שזה מג'נטה עם ירוק או קומבינציה אחרת.
לי יש בבית פילטרים של PRIMARIES, השאלה אם יש למישהו דרך להשיג פילטרים של SECONDARIES...
התוצאה היא שהצלחתי למצוא פילטרים שעובדים עם פלזמה (מכויילת...).
פילטר כחול אבסלוטי וירוק לעין השניה נתנו תחושה מושלמת של תלת מימד.
הבעיה? התמונה ירוקה-כחולה ולא צבעונית כפי שצריך להיות. הסיבה לכך היא שחייבים פילטרים שמעבירים אדום. כלומר, הפילטרים הנכונים הם כחול+אדום (=סגול מג'נטה), וירוק+אדום (=צהוב).
זו המסקנה שלי, אני כמובן לא 100% סגור על זה... יתכן שזה מג'נטה עם ירוק או קומבינציה אחרת.
לי יש בבית פילטרים של PRIMARIES, השאלה אם יש למישהו דרך להשיג פילטרים של SECONDARIES...
הזמנתי מכאן 6 יחידות
http://www.3dstereo.com/Merchant2/merch ... re_Code=3D
אלו המשקפיים המקוריות של הסרט והן ירוק + מג'נטה
These are the glasses that you need for the DVD Journey to the Center of the Earth. Our anaglyph cardboard glasses (magenta and green) will work with the DVD/Blu-ray

כשיגיעו אדווח.
http://www.3dstereo.com/Merchant2/merch ... re_Code=3D
אלו המשקפיים המקוריות של הסרט והן ירוק + מג'נטה
These are the glasses that you need for the DVD Journey to the Center of the Earth. Our anaglyph cardboard glasses (magenta and green) will work with the DVD/Blu-ray

כשיגיעו אדווח.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
טוב, לא פספסתי 
מג'נטה עם ירוק, מתברר שזה הנכון (הגיוני). עין אחת רואה שני צבעים ועין שניה צבע אחד - וכך במוח זה אמור להתערבב ולהפוך לצבעים טבעיים.
מג'נטה עם ירוק, מתברר שזה הנכון (הגיוני). עין אחת רואה שני צבעים ועין שניה צבע אחד - וכך במוח זה אמור להתערבב ולהפוך לצבעים טבעיים.