שחרור קיטור - Assasin's Creed

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #1 

תגידו, זה רק אני, או שזה אחד המשחקים המחורבנים ביותר שהיו אי פעם?
נכון, יש לו גרפיקה מדהימה. הוא בהחלט אחד המשחקים היפים ביותר שראיתי מימי, אבל זאת הנקודה החיובית היחידה.
השליטה שבורה לחלוטין, המשחק חוזר על עצמו ואפילו מרמה בקרבות הבוס, האנשים אולי חיו בתקופת מסעות הצלב, אבל מציגים רעיונות פילוסופיים של אחרי מלחמת העולם השניה, והכי גרוע - הסוף.
עוד מישהו מסכים איתי? מישהו חושב הפוך ממני?
סתם, הייתי חייב להוציא את זה.

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #2 

Malcontent כתב:תגידו, זה רק אני, או שזה אחד המשחקים המחורבנים ביותר שהיו אי פעם?
נכון, יש לו גרפיקה מדהימה. הוא בהחלט אחד המשחקים היפים ביותר שראיתי מימי, אבל זאת הנקודה החיובית היחידה.
השליטה שבורה לחלוטין, המשחק חוזר על עצמו ואפילו מרמה בקרבות הבוס, האנשים אולי חיו בתקופת מסעות הצלב, אבל מציגים רעיונות פילוסופיים של אחרי מלחמת העולם השניה, והכי גרוע - הסוף.
עוד מישהו מסכים איתי? מישהו חושב הפוך ממני?
סתם, הייתי חייב להוציא את זה.
...
אני מסכים. שיחקתי קצת וממש לא התחברתי... מכרתי אותו באותו מכיר שקניתי.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73385
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #3 

לדעתי קצת נסחפת, משחק חביב ותו לא. לא ממש גרוע ולא ממש מדהים, אני אישית הפסקתי לשחק בו די מהר.

Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

Huber כתב:לדעתי קצת נסחפת, משחק חביב ותו לא. לא ממש גרוע ולא ממש מדהים, אני אישית הפסקתי לשחק בו די מהר.
...
מעניין אותי לדעת אם תחשוב שנסחפתי אחרי שתדע איך המשחק מסתיים.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

אני מעדיף לא לדעת...

:lol:

אבל מצד שני סיום של משחק לא עושה אותו רע מאוד או טוב מאוד, יש הרבה יותר במשחק מאשר הסיום שלו. שיחקתי בשלב אחד, החלטתי שהוא די בינוני לטעמי ומחקתי אותו (כן, אם אין דמו אני מוריד משחק, משחק מעט ואם הוא מוצא חן בעיניי אני רוכש אותו - במקרה הזה אתה כבר מבין מה הייתה התוצאה).

ד"א - הבנתי שהם מתכננים משחק המשך, הנה עוד משחק שאני אישית לא ממש מצפה לו.

Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

כמובן שהם מתכננים משחק המשך, הם הרי חתכו את הסיפור באמצע במשחק הראשון.
אני לא מדבר על זה שבסוף סרט הסיום ראו בצד איזה חפץ/איש/שטות שפותח פתח למשחק המשך. אני מדבר על זה שרואים את הרע אומר "ועכשיו אוציא לפועל את תכניתי השטנית!", ואז המשחק נגמר.

tnt424
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

אני ממש מסכים אני יש לי נטייה להתמכר ולשחק במשחק עד סופו בזה אני לראשונה נשברתי והשתעממתי אז הפסקתי ועברתי הלאה

segev_weiss
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
שם מלא: Segev Arye Weiss
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #8 

יש הרבה בדברייך.
אני אמנם עדיין לא סיימתי את המשחק אבל אני לקראת סיום, ובאמת יש את עניין החזרה.
הרמה אמנם עולה עם הזמן, אך המשחק חוזר על עצמו שוב ושוב.
מצד שני, יש בזה גם משהו נחמד (מאחר ולא הגעתי לסוף אני לא יכול להסכים איתך במאה אחוז).
אבל אני חושב שמוגזם להגיד שהמשחק מחורבן.
כמו שאמרו כאן, מדובר במשחק עם גרפיקה מדהימה, וגם העלילה לא רעה בכלל.
יש מה לשפר בו, זה בטוח.
לדעתי, מחורבן הוא לא

sierra13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #9 

החרבון המרשים של המשחק הזה נובע בעיקר מההייפ המטורף שהיה סביבו שיצר רמת ציפיות לא ריאלית בעליל ובתמורה חשף אותו לביקורות קשות.
כמשחק הוא לא מחורבן אבל הוא בינוני מינוס.
המנוע מרשים מאוד, הירידה לפרטים, האווירה הכללית האפשרות ממש לבקר באזור ישראל וסוריה כפי שהוא "היה" בתקופת הצלבנים, מערכת הקרב (אני דוקא הייתי מרוצה ממנה), כל הדברים האלו הם מהרמה הראשונה ואין מה לזלזל בהם אבל הם מאירים באור קשה יותר את החסרונות שלו: החזרה האינסופית בלי אפילו הניסיון העלוב ביותר לגיוון, התרומה האפסית כמעט של המשימות הנלוות למשימות הראשיות יחד עם הכורח לבצע אותן, התחושה הכללית שאתה כאילו מחוייב לעשות דברים משעממים.
אחרי ששיחקתי קצת "הבנתי את העיקרון" וכאן כשחקן אני מצפה שמשחק ימשיך לאתגר אותי ולחדש לי - ימשיך לעניין אותי. ופה זה לא קרה. זה כמובן גרם לאיבוד עניין ולנטישה מאסיבית של המשחק.
אצלי מה שקרה זה שעכשיו אני מחכה ל- AC2 שאני מקווה ילמד מהביקורות שהוא חטף אבל ימשיך בדברים הטובים שהוא עשה.

Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

זה נכון, המשחק היה מדהים ביופיו, וכשמערכות הקרב והטיפוס עבדו, הן היו נהדרות, אבל לעתים קרובות מדי הן לא עבדו.
למשל, קרה לי הרבה פעמים שנפלתי באמצע של חבורת שומרים. הדמות עמדה עם חרב שלופה, אני החזקתי את כפתור החסימה, ואז כולם התחילו להרביץ, ואני לא חסמתי כלום. עד שהוא התעורר והתחיל לחסום כבר איבדתי חצי מהכח. כשזה קורה בקרב נגד מטרה, שהוא גם ככה קשה, זה ממש קריטי.
או מערכת הטיפוס/קפיצות - כמה וכמה פעמים קרה לי שזינקתי ממגדל והתרסקתי על הרצפה, כי הוא פיספס את ערימת החציר. או במשימה בנמל עכו, הוא היה קופץ לכיוון שונה לחלוטין ממה שניסיתי וטובע במים, ואני הייתי צריך להתחיל את המשימה מהתחלה.
הבינה המלאכותית הייתה ממש זוועתית. עשרות פעמים רצחתי שומר במרחק 5 מטר משומר אחר שהסתכל עליו, והשומר השני פשוט הגיע והתחיל לשאול "מי עשה את זה?" עד שגאלתי גם אותו מייסוריו.

אני מקווה ש AC2 יהיה יותר טוב, אבל אני אתייחס אליו מאוד בחשדנות. האמת היא שזה גם קצת פגע באמון שלי בחברה, ועכשיו אני מתלבט אם להזמין את הנסיך הפרסי החדש או לא - עד עכשיו הוא נראה לי מאוד מלהיב.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #11 

Malcontent כתב: אני מקווה ש AC2 יהיה יותר טוב, אבל אני אתייחס אליו מאוד בחשדנות. האמת היא שזה גם קצת פגע באמון שלי בחברה, ועכשיו אני מתלבט אם להזמין את הנסיך הפרסי החדש או לא - עד עכשיו הוא נראה לי מאוד מלהיב.
...
כנ"ל.

sierra13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #12 

שמע - AC הושווה לא מעט ליוצא בית המלוכה האיראנית ולו בשל העובדה שגם הפרסי וגם הנוצרי מדלגים על קירות כאילו הם היו ספיידרמן ולא תוצר קלוקל של מערכת קדומה של תזונה ורפואה אשר היו נחשבים לנס רפואי אם היו מגיעים לגיל 40 אבל למעשה אין הרבה קשר בינהם כמשחקים.
אתה צריך לעשות הפרדה בין המנוע/טכנולוגיה לבין העלילה/משחקיות.
ל- Doom3 למשל היה מנוע מדהים, אבל אחרי שקילפת ממנו את הילד השמן שמפוצץ לך שקית ליד האוזן בניסיון להבהיל אותך נשארת עם משחק מעפן למדי.
באותו אופן, המנוע של AC מעולה אבל הריץ משחק בינוני.
על פי wikipedia אותו מנוע (לאחר שינויים) יריץ גם את הפעילות הקרובה מצד איראן אבל אני חושב שאין לך כל כך מה לדאוג.
משחקי הנסיך הפרסי בגלגולם עם ubisoft montreal היו לא פחות ממעולים ואין סיבה לחשוב שהבא בתור יהיה גרוע רק בגלל שהוא חולק מנוע עם AC
AC גם ניסה לעשות דברים כמו אינטלגנציית המון, תגובה ספונטנית וכו' שלא הופיעו (ואני מניח לא יופיעו) אצל הנסיך הפרסי כך ששוב - אולי מדובר על אותו מנוע אבל זה לא אומר הרבה על המשחק הסופי.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”