אני קונה בקרובLCD ואני חייב את עזרתכם
שבת שלום לכולם. שמי איתי ואני צריך את עזרתכם.
מי כמוכם יודע שקנית מסך כזה היא לא הוצאה קטנה.
אני הולך לקנות LCD בשבוע שבועים הקרובים ,עשיתי מחקר מעמיק על מסכי LCD
אני מכיר את הפרטים הודות למדריכים כאן ובמקומות אחרים שבדקתי.
הגעתי למסקנה שאני לא צריך יותר מ 26 , 26 ב HD READY הוא מעל ומעבר, מאחר ומרחק הישיבה שלי מהטלוויזיה נוכחית הוא כ 2 מטר אפילו קצת פחות, זה מיועד לחדר שינה.
התקציב שלי עומד על 3000-3500 ש"ח.
חשוב לציין שחשוב לי גם יכולת לשידור SD רגיל מאחר ורוב זמן הטלוויזיה שלי מתבזבז על טלוויזיה רגילה, אך עם זאת חלק מהזמן הולך על משחקי קונסולת XBOX 360 - HD
אמרו לי ש SUMSUNG זה הכי טוב במחירים האלה, השאלה היא אם באמת כך המצב?
יש עוד הרבה חברות טובות כמו פיליפס או סוני או טושיבה או פנסוניק (או האייר?) .
.
האם תוכל לתת לי דוגמאות לדגמים טובים ספציפיים?
או שנניח והחלטתי ללכת על סמסונג , האתרים שלהם מבולגנים לגמרי ואין לי שמץ של מושג על איזה דגם ללכת, כי אני לא יודע מה הדגם הכי חדיש שלהם , יש להם כמה אתרים שונים , ואני לא
יודע איזה הוא הרלוונטי לנו.
ועכשיו דבר אחרון , אני צריך גם המלצה איפה ליקנות , פה החלק הכי חשוב.
השאלה אם ללכת למקומות כמו טרקלין חשמל או א.ל.מ או מחסני חשמל.
או חנויות כמו שקם אלקטריק , בסט ביי, או ביג בוקס.
בבקשה תעזרו לי אני אבוד לגמרי, עזרו לי למצוא את דרכי לLCD המושלם בשבילי והמקום הטוב ביותר לקנות בו.
מי כמוכם יודע שקנית מסך כזה היא לא הוצאה קטנה.
אני הולך לקנות LCD בשבוע שבועים הקרובים ,עשיתי מחקר מעמיק על מסכי LCD
אני מכיר את הפרטים הודות למדריכים כאן ובמקומות אחרים שבדקתי.
הגעתי למסקנה שאני לא צריך יותר מ 26 , 26 ב HD READY הוא מעל ומעבר, מאחר ומרחק הישיבה שלי מהטלוויזיה נוכחית הוא כ 2 מטר אפילו קצת פחות, זה מיועד לחדר שינה.
התקציב שלי עומד על 3000-3500 ש"ח.
חשוב לציין שחשוב לי גם יכולת לשידור SD רגיל מאחר ורוב זמן הטלוויזיה שלי מתבזבז על טלוויזיה רגילה, אך עם זאת חלק מהזמן הולך על משחקי קונסולת XBOX 360 - HD
אמרו לי ש SUMSUNG זה הכי טוב במחירים האלה, השאלה היא אם באמת כך המצב?
יש עוד הרבה חברות טובות כמו פיליפס או סוני או טושיבה או פנסוניק (או האייר?) .
.
האם תוכל לתת לי דוגמאות לדגמים טובים ספציפיים?
או שנניח והחלטתי ללכת על סמסונג , האתרים שלהם מבולגנים לגמרי ואין לי שמץ של מושג על איזה דגם ללכת, כי אני לא יודע מה הדגם הכי חדיש שלהם , יש להם כמה אתרים שונים , ואני לא
יודע איזה הוא הרלוונטי לנו.
ועכשיו דבר אחרון , אני צריך גם המלצה איפה ליקנות , פה החלק הכי חשוב.
השאלה אם ללכת למקומות כמו טרקלין חשמל או א.ל.מ או מחסני חשמל.
או חנויות כמו שקם אלקטריק , בסט ביי, או ביג בוקס.
בבקשה תעזרו לי אני אבוד לגמרי, עזרו לי למצוא את דרכי לLCD המושלם בשבילי והמקום הטוב ביותר לקנות בו.
נערך לאחרונה על ידי Mpower ב 16/11/2008 11:52, נערך 3 פעמים בסך הכל.
קודם כל תודה רבה על התגובה.guy11 כתב:תלך על 32" לפחות.תבדוק את הסמסונג A450.הייתי מציע לך ללכת לחנות מתמחה,יש באתר רשימת חנויות.כל הרשתות שרשמת הן בערך אותו הדבר.....
עכשיו אתה בטוח ש32 יתאים לי? המרחק הוא פחות משתי מטר , לא קצת גדול?
וגם במחירים האלה 32 לא יהיה התפשרות מסוימת?
וסמסונג הם באמת הטובים בעסק בתחום הזה?
(אם זה יותר מדי שאלות , מצטער פשוט אני אבוד לעמרי בעולם הLCD למרות שאני מבין את המפפרטים)
32 אתם בטוחים? כי לא עדיף גודל יותר קטן אבל איכותי יותר מאשר גדול יותר שהיצרן אוליliran315 כתב:guy11 כתב:תלך על 32" לפחות.תבדוק את הסמסונג A450.הייתי מציע לך ללכת לחנות מתמחה,יש באתר רשימת חנויות.כל הרשתות שרשמת הן בערך אותו הדבר........
התפשר במקומות מסויימים?
אבל איפה בדיוק רשימת החנויות?
זה לא ברשימת המדריכים , אתם יכולים לתת לי קישור?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... link&cid=2
32" זה ממש לא קטן למרק הזה,אישית הייתי הולך על 37" אבל התקציב שלך לא מאפשר.
32" זה ממש לא קטן למרק הזה,אישית הייתי הולך על 37" אבל התקציב שלך לא מאפשר.
לא התכוונתי שהוא קטן , אם תשים לב אמרתי שאני אסתפק ב 26.guy11 כתב:http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... link&cid=2
32" זה ממש לא קטן למרק הזה,אישית הייתי הולך על 37" אבל התקציב שלך לא מאפשר....
השאלה שלי היא הפוכה, אם 32 הוא לא גדול מדי למרחק הזה?
ממש לא.Mpower כתב:לא התכוונתי שהוא קטן , אם תשים לב אמרתי שאני אסתפק ב 26.guy11 כתב:http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... link&cid=2
השאלה שלי היא הפוכה, אם 32 הוא לא גדול מדי למרחק הזה?...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
בשביל להרגיע אותך דע שאני צופה בתכני FHD במסך בגודל 46 אינץ' במרחק הקטן מ-2 מטרים וזה למעשה מהווה את המצב האידיאלי. כמו ש-guy11 אמר - 37 אינץ' הוא הגודל המועדף בשבילך אבל גם 32 אינץ' יהיה בסדר.Mpower כתב:לא התכוונתי שהוא קטן , אם תשים לב אמרתי שאני אסתפק ב 26.guy11 כתב:http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... link&cid=2
השאלה שלי היא הפוכה, אם 32 הוא לא גדול מדי למרחק הזה?...
הבעיה היא שאני לא אצפה כל כך הרבה בתכני HD, אז חשוב לי גם שיכולת ה SD תהיה טובה.nils3373 כתב:בשביל להרגיע אותך דע שאני צופה בתכני FHD במסך בגודל 46 אינץ' במרחק הקטן מ-2 מטרים וזה למעשה מהווה את המצב האידיאלי. כמו ש-guy11 אמר - 37 אינץ' הוא הגודל המועדף בשבילך אבל גם 32 אינץ' יהיה בסדר.Mpower כתב:לא התכוונתי שהוא קטן , אם תשים לב אמרתי שאני אסתפק ב 26.guy11 כתב:http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... link&cid=2
השאלה שלי היא הפוכה, אם 32 הוא לא גדול מדי למרחק הזה?......
ואם המסך גדול , ואני יושב קרוב הבעיה עלולה להיות קשה יותר לא?
וזה מביא אותי לשאלה הבאה , יש באמת דגמים שיכולים לצמצם את הבעיה בגדלים האלה?
כי אני לא רוצה לסיים עם כאב ראש מפוקסל אחרי שהוצאתי 3000+
וסמסונג הם באמת הכי טובים במחירים והגדלים האלה? אם לא מה החברה הכי טובה והדגם
הכי טוב שאתם יכולים להמצית לי עליו?[
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אתה אכן צודק בקשר לתכני SD אבל בגדלים הנ"ל (32 ו-37) לא תהיה כל בעיה גם בהצגת תכני SD מהמרחק הנ"ל.
"הכי טוב" זו למעשה שאלה סוביקטיבית למדי - מניסיוני ומניסיונם של אחרים אני ממליץ על סמסונג בכלל ועל הסדרה הנ"ל (A550) בפרט.
"הכי טוב" זו למעשה שאלה סוביקטיבית למדי - מניסיוני ומניסיונם של אחרים אני ממליץ על סמסונג בכלל ועל הסדרה הנ"ל (A550) בפרט.
נערך לאחרונה על ידי nils3373 ב 17/11/2008 11:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
בדקתי וה550 היא FHD ומחוץ לתקציב שלי ביותר מ 1000 ש"חnils3373 כתב:אתה אכן צודק בקשר לתכני SD אבל בגדלים הנ"ל (32 ו-37) לא תהיה כל בעיה גם בהצגת תכני SD מהמרחק הנ"ל.
"הכי טוב" זו למעשה שאלה סוביקטיבית למדי - מניסיוני ומניסיונם של אחרים אני ממליץ על סמסונג בכלל ועל הסדרה הנ"ל (A550) בפרט....
אבל אחרי מחקר , ועזרה ממכם הגעתי למסקנה שאני הולך על LA32A450.
ראיתי שאין לה SCART , זה אמור להדאיג אותי?
למשל את הממיר שלי אני מחבר ביציאת RF לטליוזיה הנוכחית , זה יראה טוב ב 450?
באיזה יציאה אני מחבר אותו כדי לקבל את התמונה הטובה ביותר והמפוקסלת פחות?
אבל יש דגמים יותר טובים במחיר שלה? אם כן תגידו. תג המחיר שלה עומד על כ 3500
ממוצע.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לא מחברים מסך פלזמה או LCD בחיבור RF.
אם אין כניסת SCART אז או שמוציאים RGB מה-SCART שבממיר ומחברים למסך לחיבור קומפוננט (ע"י שימוש בטרנסקודר בדרך), או שמוציאים SVHS מה-SCART ומחברים למסך בכניסת SVIDEO עם כבל SCART ל-SVIDEO.
אם אין כניסת SCART אז או שמוציאים RGB מה-SCART שבממיר ומחברים למסך לחיבור קומפוננט (ע"י שימוש בטרנסקודר בדרך), או שמוציאים SVHS מה-SCART ומחברים למסך בכניסת SVIDEO עם כבל SCART ל-SVIDEO.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אהה אוקיי , ועכשיו בחרתי בחירה טובה?איינשטיין כתב:לא מחברים מסך פלזמה או LCD בחיבור RF.
אם אין כניסת SCART אז או שמוציאים RGB מה-SCART שבממיר ומחברים למסך לחיבור קומפוננט (ע"י שימוש בטרנסקודר בדרך), או שמוציאים SVHS מה-SCART ומחברים למסך בכניסת SVIDEO עם כבל SCART ל-SVIDEO....
היא עומדת במסגרת התקציב שלי של 3500 ש"ח , השאלה אם במחיר הזה אני יכול למצוא יותר
טוב.
ביותר טוב אני מתכוון בעיקר לשידורי SD , כי מבחינת HD היא מעולה , יש לה ניגודיות וניגודיות
דינאמית גבוהות , ובהירות טובה ו 3 יציאות HDMI .
השאלה אם יש יותר טוב מחברות אחרות אולי.