דאוס כתב:אוי HOT HOT HOT....לא מבין מאיפה תודעת השירות הנמוכה הזאת.
נתחיל מהסוף, הטכנאי של HOT דווקא היה מאוד אדיב, מקצועי וזריז, הוא אכן העתיק את הנקודה המבוקשת ואף התקין לי את האיזולטור המדובר אבל אמר שכבל SVIDEO טוב, צריך למנוע את תופעת הפסים ואז לא אצטרך את האיזולטור, אני לא ממש הבנתי מה הקשר.
אבל! רק שתבינו, כדי להעתיק נקודת כבלים אחת מסכנה, חיכיתי 11 יום לטכנאי!!! לפי הדברים שלהם זה הכי מוקדם שיש להם...."נו שויין" אמרתי לעצמי נחכה (זה אחרי שהמתנתי לנציג שירות 14 דק' על הקו).
ביום ה-11 שזה היה היום, הייתי צריך להמתין לטכנאי בין 11:00-13:00, בשעה 13:00 התקשרתי ל HOT כדי לברר מה קורה כי הטכנאי לא הגיע ואף לא התקשר, המתנתי לנציג שירות 12 דק' על הקו... כשסוף סוף הנציגה ענתה לי היא טענה שבכלל תיאמו איתי למחר ה-17/11 בשעות האלה....מוזר חשבתי לעצמי, אני אדם מסודר שרושם דברים ואני בטוח שאמרו לי ב 16/11. שאלתי אם היא יכולה לבדוק אם מישהו שינה את זה במחשב כי לי רשום ואני גם זוכר שמדובר על יום ראשון ה 16/11.....
"לא, רשום לי ה-17/11 וזה מה שתיאמו לך", התנצלתי ואמרתי שכנראה אני טעיתי-סיימתי את השיחה.
אחרי חצי שעה מגיע טכנאי של HOT שרשום לו ה-16/11....מה אתם אומרים על זה ?! יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה.
כבר הרבה מאוד זמן שאני שומע על שירות לקוחות מתחת לכל ביקורות וגם איתי היו אי אלו קטעים. אין שירות, אין אחידות-שערורייה.