התייעצות...מחר צריך להגיע אלי טכנאי של הוט

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
דאוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

הוא מעתיק נקודה של כבלים למקום אחר בו תותקן הפלאזמה (עדיין לא הגיעה).
האם כבר עכשיו לבקש ממנו להתקין "איזולטור" כדי למנוע GROUNDLOOP בעתיד ?
האם יש מניעה שהוא יעשה את זה? האם עדיף קודם לבדוק האם רואים בסדר בלי האיזולטור ורק במידה אם להזמין ?

אני רק אציין שכרגע בנקודה הקיימת שהיא מאוד קרובה אל הנקודה המועתקת, רואים חלק ללא כל הפרעות או פסים בטלוויזיה רגילה.

תודה!

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

מומלץ. זה בסך הכל חיבור קטנטן ששמים עם הכבל, והוא לא יכול להזיק, רק להועיל.

דאוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אוי HOT HOT HOT....לא מבין מאיפה תודעת השירות הנמוכה הזאת.

נתחיל מהסוף, הטכנאי של HOT דווקא היה מאוד אדיב, מקצועי וזריז, הוא אכן העתיק את הנקודה המבוקשת ואף התקין לי את האיזולטור המדובר אבל אמר שכבל SVIDEO טוב, צריך למנוע את תופעת הפסים ואז לא אצטרך את האיזולטור, אני לא ממש הבנתי מה הקשר.

אבל! רק שתבינו, כדי להעתיק נקודת כבלים אחת מסכנה, חיכיתי 11 יום לטכנאי!!! לפי הדברים שלהם זה הכי מוקדם שיש להם...."נו שויין" אמרתי לעצמי נחכה (זה אחרי שהמתנתי לנציג שירות 14 דק' על הקו).

ביום ה-11 שזה היה היום, הייתי צריך להמתין לטכנאי בין 11:00-13:00, בשעה 13:00 התקשרתי ל HOT כדי לברר מה קורה כי הטכנאי לא הגיע ואף לא התקשר, המתנתי לנציג שירות 12 דק' על הקו... כשסוף סוף הנציגה ענתה לי היא טענה שבכלל תיאמו איתי למחר ה-17/11 בשעות האלה....מוזר חשבתי לעצמי, אני אדם מסודר שרושם דברים ואני בטוח שאמרו לי ב 16/11. שאלתי אם היא יכולה לבדוק אם מישהו שינה את זה במחשב כי לי רשום ואני גם זוכר שמדובר על יום ראשון ה 16/11.....
"לא, רשום לי ה-17/11 וזה מה שתיאמו לך", התנצלתי ואמרתי שכנראה אני טעיתי-סיימתי את השיחה.

אחרי חצי שעה מגיע טכנאי של HOT שרשום לו ה-16/11....מה אתם אומרים על זה ?! יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה.
כבר הרבה מאוד זמן שאני שומע על שירות לקוחות מתחת לכל ביקורות וגם איתי היו אי אלו קטעים. אין שירות, אין אחידות-שערורייה.

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

לפחות הגיע, גם זה משהו :-)

בכל מקרה, במידה וכשתקבל את הטלויזיה יהיה צורך באיזולטור, יתאמו לך טכנאי להביא אותו. נ.ב. דרך נוספת להמנע מאיזולטור היא לחבר את השקע של הוט להארקה של הבית...

דאוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

levikon כתב:לפחות הגיע, גם זה משהו :-)

בכל מקרה, במידה וכשתקבל את הטלויזיה יהיה צורך באיזולטור, יתאמו לך טכנאי להביא אותו. נ.ב. דרך נוספת להמנע מאיזולטור היא לחבר את השקע של הוט להארקה של הבית...
...
"הוא אכן העתיק את הנקודה המבוקשת ואף התקין לי את האיזולטור"
רשום שחור על גבי אינטרנט.... :lol:

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

דאוס כתב:
levikon כתב:לפחות הגיע, גם זה משהו :-)

...
"הוא אכן העתיק את הנקודה המבוקשת ואף התקין לי את האיזולטור"
רשום שחור על גבי אינטרנט.... :lol:
...
קריאה סלקטיבית... :roll:

yan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #7 

סתם שאלה של בן אדם שלא מבין..
מה זה איזולטור?
רשימת הציוד: Monitor Audio Mass 10 - 5 speakers | Velodyne Impact 10 | Denon x2800h | TCL 65C855 | Homatics box r 4k plus | PC: Harman Kardon 430b + Dali Zensor 1

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #8 

זה מתקן קטן שמונע מטכנאי הוט להגיע בזמן וביום שנקבע להם מראש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #9 

Catskinner כתב:זה מתקן קטן שמונע מטכנאי הוט להגיע בזמן וביום שנקבע להם מראש.
...
LOL :D
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #10 

לא רק זה, גם אני פעם אחת דחיתי התקנה שלהם בשבוע כי לא הייתי בארץ
אני שאלתי את הפקידה לפני שניתקתי את הטלפון שהיא ביטלה את ההתקנה המקורית ענתה לי "בטח, מחוק לי במחשב", כשהייתי בסיישל אני מקבל SMS שמחר יבוא לי המתקין, לא היה לי כוח לצלצל משם (גם בכלל הכסף ובגלל זמן ההמתנה הארוך).
בקיצר יום למחרת הטכנאי מצלצל לשאול איפה אני, נוו באמתתת.

בולט
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 144
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #11 

רונן 61 ..
אני אקח מכל השירשור הזה את איי סיישל .. ברשותך כמובן.
איזה מקום יא אללה ..
תענוג.
בולט
עובד חברת YES

ALFRED3
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 743
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #12 

דאוס

האם גבו לך כסף על השרות ? אם אני מבין נכון העתקת/ביטלת נקודה מחדר אחד בבית לחדר שני ?

תודה

אלפרד

דאוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

ALFRED3 כתב:דאוס

האם גבו לך כסף על השרות ? אם אני מבין נכון העתקת/ביטלת נקודה מחדר אחד בבית לחדר שני ?

תודה

אלפרד
...
בוודאי שגבו לי כסף על השירות (אם זה היה רק איזולטור אז לא גובים), זה HOT והם לא יפספסו הזדמנות לעשות עוד כסף.

העתקת הנקודה היתה בעצם במרחק 80 ס"מ מהנקודה הקיימת באותו החדר ואפילו היה שם כבל (רק בלי גימור ושקע מתאים לכבלים...), יכול להיות שהייתי יכול לעשות קומבינה בעצמי אבל כשהפלזמה תגיע, אני מעדיף שהכל יהיה כמו שצריך וברמה הכי גבוהה.

בולט
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #14 

חברים,
יש דבר אחד שמציק לי מאוד ואני חייב להציפו בפניכם.
מדובר באותם צרכנים (כמוני,כמוכם..) שמלינים על דרישת החברות השונות לתשלום עבור מתן שירות בבית הלקוח.
הרי להזמין טכנאי למכונת כביסה/מקרר/מחשב וכ'ו תקולים אפשר לשלם, אבל חברות הטלויזיה הן שעושקות.
אני באמת לא מבין את הקונספציה הזו. אין בה מן הרציונאל. מתן שירות בבית לקוח, על אחת כמה כשזה לפי דרישתו, צריכה להינתן בעבור תשלום. חד וחלק.
הרי תחשבו שניה, אם לקוח לדוגמא רוצה מקס בביתו. הוא זה שמעוניין בשירות. הוא שיוזם את כל המהלך להכנסת המוצר לסלון ביתו, הוא בשורה התחתונה זה שמבקש שירות. אז למה שהוא לא ישלם עבור כך ?? העסקת הטכנאי עולה כסף לחברה, אחזקת הרכב והציוד עולים כסף, הדלק (למרות ההוזלה) עולה כסף .. אז, גם ללקוח זה יעלה. ולו קורטוב תשלום.
לסיכום, זו לא דרישה מופרכת. אין בה מן העושקות. יש מאחוריה היגיון מובן.
אנא צרכנים יקרים, קבלו זאת בפרופורציה הראויה ..
בולט.
עובד חברת YES

דאוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

בולט כתב:חברים,
מדובר באותם צרכנים (כמוני,כמוכם..) שמלינים על דרישת החברות השונות לתשלום עבור מתן שירות בבית הלקוח.
הרי להזמין טכנאי למכונת כביסה/מקרר/מחשב וכ'ו תקולים אפשר לשלם, אבל חברות הטלויזיה הן שעושקות.
.
...
א. לטכנאי מכונת כביסה אתה לא משלם חודש בחודשו כמו לכבלים, אתה משלם לו על הביקור הספציפי.
ב. כש HOT הם עדיין חברת מונופול בתחום הכבלים ומציעים חבילות גדולות, לא אטרקטיביות ועדיין גובים על זה סכום שנחשב לאחד היקרים בעולם, אין שום סיבה שיחד עם זה לא יגיע שירות מספק על חשבונם.
ג. כשהHOT יענו ללקוחות שלהם אחרי 2 דק' המתנה וישלחו טכנאי בתוך 2 ימי עסקים, אז לא אתלונן-כשאני צריך לחכות על הקו בממוצע 12 דק' לכל שיחה עם נציג שירות ואז להמתין לטכנאי כבלים עוד 11 יום (וזה כבר קרה יותר מפעמיים) זכותי המלאה להתלונן ואף להשמיץ.

hitman
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27

שליחה #16 

בולט כתב:חברים,
אני באמת לא מבין את הקונספציה הזו. אין בה מן הרציונאל. מתן שירות בבית לקוח, על אחת כמה כשזה לפי דרישתו, צריכה להינתן בעבור תשלום. חד וחלק.
הרי תחשבו שניה, אם לקוח לדוגמא רוצה מקס בביתו. הוא זה שמעוניין בשירות. הוא שיוזם את כל המהלך להכנסת המוצר לסלון ביתו, הוא בשורה התחתונה זה שמבקש שירות. אז למה שהוא לא ישלם עבור כך ?? העסקת הטכנאי עולה כסף לחברה, אחזקת הרכב והציוד עולים כסף, הדלק (למרות ההוזלה) עולה כסף .. אז, גם ללקוח זה יעלה. ולו קורטוב תשלום.
לסיכום, זו לא דרישה מופרכת. אין בה מן העושקות. יש מאחוריה היגיון מובן.
אנא צרכנים יקרים, קבלו זאת בפרופורציה הראויה ..
בולט.
...
בולט,
בוא אני אומר לך מה לדעתי עומד מאחורי קו המחשבה של הישראלי המצוי בעניין הזה:
אנו הצרכנים משלמים לחברות הללו תשלום חודשי לא קטן ושכולל בתוכו שירות ואחריות על הציוד.
לפיכך,אם יש תקלה בציוד(נניח-ממיר התקלקל)-מחובת החברות לתת שירות ללא תשלום,וכך גם זה מתבצע בפועל.
אז הישראלי המצוי אומר לעצמו שיזמין טכנאי גם למשימות אחרות(כמו העתקת נקודות וכד')ואיכשהו ינסה לגרום לחברה לבצע את זה גם ללא תשלום
יש הרבה מקרים שהוא גם מצליח בכך,השמועה עוברת מפה לאוזן...וההמשך ידוע

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #17 

בולט כתב:מדובר באותם צרכנים (כמוני,כמוכם..) שמלינים על דרישת החברות השונות לתשלום עבור מתן שירות בבית הלקוח.
...
למה Yes לא עושים כמו בזק ופותחים סניפים של Yes Store, בדומה ל"בזק סטור"? היה חוסך להם הרבה מאוד כסף על כל הנסיעות מבזבזות הדלק של הטכנאים לבתים, ועם תיאומים אינסופיים עם לקוחות שלא יכולים להיות בבית בין 10 ל-12 בבוקר, כי, מה לעשות, הם בעבודה... לפעמים באמת צריך רק להחליף ממיר/שלט או לקחת חדש, וזה לא משהו שבד"כ צריך בשבילו ביקור של טכנאי.
כל עוד אתם לא מספקים כזה שירות (אפילו להחליף שלט רחוק בסניף דואר עולה כסף!), אז אין שום סיבה שאתם תעשקו את הלקוחות עם סכומים דמיוניים לביקור של טכנאי רק בשביל להחליף ממיר שלא עובד כמו שצריך או לא מוציא S-Video!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

בולט
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #18 

דאוס,
עזוב בצד את כל תודעת השירות הנמוכה של החברה הנ"ל, נניח שהיא הייתה עונה אחרי דקה ואחרי יומיים כבר היה לך טכנאי בבית עם כוס קפה טוב שהכנת לו .. עדיין, שינוי שנעשה ביוזמת הלקוח ולפי דרישתו - כרוך בתשלום.
ולגבי המכונת כביסה, זה מוצר. טלויזיה זה שירות בהשכרה. כלומר את המכונת כביסה רכשת - את שירות הטלויזיה שכרת ..
בכל אופן, אני נגד השמצת חברות כאלו ואחרות בגין העובדה שהן גובות תשלום על שירות בבית לקוח (שנעשה ביוזמתו).
כמו שכבר ציינת (אתה. לא אני. עופר בבקשה לא לערוך את זה), יש לא מעט על מה להתלונן גם בלי זה ..
בולט
עובד חברת YES

בולט
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #19 

היטמן, אני בהחלט מצטרף לדבריך .. כל מכה שנוחתת על הישראלים - הם הביאו על עצמם.
וחבל שכשנותנים את האצבע אז רוצים את כל היד .. חובה להבדיל בין קודש לחול.

פיקסיס, לגבי החנויות - אני בעד. בהחלט רעיון מצויין שיחסוך הרבה לכולנו.
ושוב, המושג לעשוק אין בו היגיון. אם אתה, כלקוח, עושה שיפוצים בבית ואז קורא לטכנאי של החברה שלך שיחליף 5 שקעים - אז אתה צריך לשאת באחריות המלאה ולשלם כמה שצריך. אני בעד שייפתח מו"מ בנושא ותקבל הוזלה (לדוגמא - 3 שקעים. חצי מהסכום על החברה חצי עליך.. פייר לא?) .. אבל לדרוש הכל חינם ועוד להשתמש במושג "עושק" ?! הרצחת וגם ירשת ?! לא מקבל זאת ..

נ.ב: החלפת ממיר תקול לא כרוכה בתשלום ..
עובד חברת YES

דאוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

בולט כתב:דאוס,
עזוב בצד את כל תודעת השירות הנמוכה של החברה הנ"ל, נניח שהיא הייתה עונה אחרי דקה ואחרי יומיים כבר היה לך טכנאי בבית עם כוס קפה טוב שהכנת לו .. עדיין, שינוי שנעשה ביוזמת הלקוח ולפי דרישתו - כרוך בתשלום.
...
למה בדיוק לעזוב בצד את תודעת השירות, זה חלק מהחבילה כולה לא ?! הרי לא תוכל להגיד לי שהכסף שאני משלם חודש בחודשו הולך רק לתכנים בHOT...חלק גדול הולך גם לשירות לקוחות, משכורות עובדים וכדו...
וכן אני יכול להגיד לך שלא הייתי מתלונן על גביית סכום שנעשה בעקבות פנייה יזומה שלי אם כל תודעת השירות היתה נראית אחרת-עובדה שלבזק אין לי שום תלונות.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”