שלום לכולם,
המטרה שלי, קבלת אודיו מכרטיס הקול של המחשב שלי ולפצלו לשניים ( שליטה הווליום של כל ערוץ בנפרד - אופציונאלי) -
ערוץ 1 - רמקולי המחשב שלי (מוגברים) מתוצרת ALTEC LANSING דגם ATP3 - הם כמובן מתחברים עם חיבור רגיל של רמקולי מחשב (נא להסביר גם איך לחברם עם החיבור הקיים)
ערוץ 2 - בכוונתי להתקין זוג רמקולים נוסף בבית שיקבלו את אותו האודיו (בעלי התנגדות של 4 אוהם - ייתכן ואקנה אחרים במידה ויהיה צורך), המטרה היא השמעת מוזיקה במקלחת, איכות עילאית לא דרושה שם (הפתעה לאשתי שביקשה זאת זמן רב)
הבעייה הראשונה שלי היא לדעת איזה מגבר\מפצל לקנות? איפה לקנות במחיר הזול ביותר (כמה בערך יעלה?) שיסתדר עם OUTPUT לרמקולי המחשב ולרמקולים העצמאיים וישלוט על ווליום של כל ערוץ מהם בנפרד.
הבעייה השנייה היא חיבור כל המרכיבים ...
מקווה שהסברתי את עצמי בבירור, אשמח לקבל את המלצתכם ...
חיבור ופיצול אודיו מהמחשב
את הATP3 תחבר ליציאה של הרמקולים הקדמיים ואת הזוג הנוסף ליציאה של הרמקולים האחוריים, הזוג הנוסף צריך להיות מוגבר מפני שההגברה של הכרטיס קול לא מספיקה.
אתה תמיד יכול להאריך את הכבל עד למקלחת בתמורה לאיבוד איכות שולית מבחינתך.
בכרטיסי קול אפילו הכי פשוטים של קיריאטיב ניתן לקבוע סראונד סטיראו ככה שתהיה לך אפשרות לשמוע בכל הרמקולים או לכוון עוצמה ואפילו לכוון שרק בזוג אחד ישמעו.
בכרטיסי קול מובנים מהשנה שנתיים אחרונות יש לך שליטה על כל יציאה באמצעות תוכנה, בשני סוגי הכרטיסים זה לא נוח אבל יעבוד.
אתה תמיד יכול להאריך את הכבל עד למקלחת בתמורה לאיבוד איכות שולית מבחינתך.
בכרטיסי קול אפילו הכי פשוטים של קיריאטיב ניתן לקבוע סראונד סטיראו ככה שתהיה לך אפשרות לשמוע בכל הרמקולים או לכוון עוצמה ואפילו לכוון שרק בזוג אחד ישמעו.
בכרטיסי קול מובנים מהשנה שנתיים אחרונות יש לך שליטה על כל יציאה באמצעות תוכנה, בשני סוגי הכרטיסים זה לא נוח אבל יעבוד.