נקודות/רעש בצפיית בסרטי hd
שלום לכולם. יש לי במחשב מספר סרטי fhd לדוגמא:
Iron.Man.2008.BluRay.1080p.DTS.VC1.Remux-EuReKA
21.2008.BluRay.DTS.x264.dxva-EuReKA
The.Matrix.1999.1080p.HDDVD.x264-hV
ובכולם כשאני מעביר את התמונה מהמחשב לטלויזיה (באמצעות כבל dvi-hdmi) אני רואה בתמונה נקודות כמו מין רעש סטטי ושמים לב שהתמונה לא חלקה ב100% השאלה שלי היא אם הבעיה נובעת מכך שהסרט עבר קידוד מהמקור שלו כbluray וכדומה או שהבעיה היא בכבל וצריך להשקיע בכבל יותר יוקרתי של מונסטר למשל ואז הבעיה תעלם. תודה מראש לעוזרים
Iron.Man.2008.BluRay.1080p.DTS.VC1.Remux-EuReKA
21.2008.BluRay.DTS.x264.dxva-EuReKA
The.Matrix.1999.1080p.HDDVD.x264-hV
ובכולם כשאני מעביר את התמונה מהמחשב לטלויזיה (באמצעות כבל dvi-hdmi) אני רואה בתמונה נקודות כמו מין רעש סטטי ושמים לב שהתמונה לא חלקה ב100% השאלה שלי היא אם הבעיה נובעת מכך שהסרט עבר קידוד מהמקור שלו כbluray וכדומה או שהבעיה היא בכבל וצריך להשקיע בכבל יותר יוקרתי של מונסטר למשל ואז הבעיה תעלם. תודה מראש לעוזרים
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
נראה לי כבל ..
תנסה להחליף מה כבר יכול להיות ?
תנסה להחליף מה כבר יכול להיות ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
בשביל להבין את הבעיה אנחנו צריכים להבין את הרעש טוב יותר. אני לא משוכנע שאני מבין את אופי הרעש שאתה מדבר עליו.
פרט נמק ותן 3 דוגמאות.
פרט נמק ותן 3 דוגמאות.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
המקרן מחובר לאיזה סוג של מגן ברקים?rony77 כתב:האמת קצת קשה לי להסביר אבל אני ינסה התמונה מלאה כולה בנקודות קטנות כמו שלג או רעש סטטי זה לא משהו בולט לעין וזה לא מפריע לצפיה ומרחוק לא רואים את זה. אבל כשמסתכלים מקרוב רואים שזה שם...
במידה וכן נתק אותו ותבדוק.
אצלי נצפו נקודות אדומות קטנות על כל המסך. לאחר שקצב הלב חזר לנורמה החלטתי לנתק את מגן הברקים והנקודות נעלמו כלא היו.