יש לי מחשב נייד, ומחשב PC שמחובר לLCD. אפשר להזרים HD אליו?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ssip96 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 442
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

יש לי נייד וPC שניהם מחוברים לרשת אלחוטית ניתן לעשות סטרימינג של סרטי .MKV ברזולוציה של 720P ו5.1 ערוצי סאונד אל הPC שמחובר לרסיבר וLCD?
איך עושים את זה לאיזה תוכנות אני זקוק?..

תודה לעוזרים

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

תוכל לצפות באופן חלק בתכני HD דרך הרשת (ממחשב למחשב דרך Sharing ברשת הביתית) רק אם יש לך קליטה ממש טובה ברשת האלחוטית. מומלץ בחום לשקול העברת רשת חוטית. בכל מקרה, ניתן עם רשת אלחוטית להעתיק את התכנים ממחשב למחשב ולנגן מקומית, ואז הרשת לא מהווה צוואר בקבוק.
השאלה שלך מאוד כללית. אתה יכול לעבוד עם מדיה סנטר כלשהו, ואתה יכול לעבוד עם נגן דוגמת BSPlayer. כמו כן, תצטרך את הקודקים Haali + FFDShow. יש לינקים ומדריכים בדביקים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ssip96 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

pixies כתב:תוכל לצפות באופן חלק בתכני HD דרך הרשת (ממחשב למחשב דרך Sharing ברשת הביתית) רק אם יש לך קליטה ממש טובה ברשת האלחוטית. מומלץ בחום לשקול העברת רשת חוטית. בכל מקרה, ניתן עם רשת אלחוטית להעתיק את התכנים ממחשב למחשב ולנגן מקומית, ואז הרשת לא מהווה צוואר בקבוק.
השאלה שלך מאוד כללית. אתה יכול לעבוד עם מדיה סנטר כלשהו, ואתה יכול לעבוד עם נגן דוגמת BSPlayer. כמו כן, תצטרך את הקודקים Haali + FFDShow. יש לינקים ומדריכים בדביקים.
...
הקליטה היא ברמה הגבוהה ביותר, למרות שאין לי בעיה גם לחבר חוטית מדי פעם כדי לצפות.
אז אתה אומר דרך תיקיה שיתופית זו הדרך. חשבתי שיש ממש כמו שיש במדיה סנטר קליינט וסרבר אתה מבין למה אני מתכוון?...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

כן. בד"כ זה שימושי אם אתה גם בעניין של הקלטות משידורי טלוויזיה וכו. אין שום בעייה להתקין את אותה תוכנה ב-2 המחשבים, ופשוט להגדיר בכל אחת מהן את התיקיות לצפייה, המקומיות ואלה שבמחשב המרוחק. זה לא חייב להיות בתצורת סרבר וקליינט, כי אתה רק רוצה לנגן תכנים.

ssip96 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

pixies כתב:כן. בד"כ זה שימושי אם אתה גם בעניין של הקלטות משידורי טלוויזיה וכו. אין שום בעייה להתקין את אותה תוכנה ב-2 המחשבים, ופשוט להגדיר בכל אחת מהן את התיקיות לצפייה, המקומיות ואלה שבמחשב המרוחק. זה לא חייב להיות בתצורת סרבר וקליינט, כי אתה רק רוצה לנגן תכנים.
...
הבנתי. יש תוכנות שיותר טובות בזה מאחרות או שVMC מספיקה בהחלט?
ואתה אומר התוכן יזרום חלק גם ברזולוציה כזו ועם סאונד היקפי אמיתי 5.1?

תודה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #6 

VMC מספיקה בהחלט לדעתי.
התוכן יזרום חלק ברשת אלחוטית רק אם הקליטה האלחוטית מעולה (וזה לא כזה טריוויאלי כמו שאתה חושב...). אין קשר ל-5.1 או לא, זה פשוט פונקצייה של הביטרייט של הקובץ. ככל שהביטרייט גבוה יותר, כך יהיה לך קשה יותר עם רשת אלחוטית.

ssip96 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

pixies כתב:VMC מספיקה בהחלט לדעתי.
התוכן יזרום חלק ברשת אלחוטית רק אם הקליטה האלחוטית מעולה (וזה לא כזה טריוויאלי כמו שאתה חושב...). אין קשר ל-5.1 או לא, זה פשוט פונקצייה של הביטרייט של הקובץ. ככל שהביטרייט גבוה יותר, כך יהיה לך קשה יותר עם רשת אלחוטית.
...
אני שואל על 5.1 כי חשבתי שזה פשוט יותר נתונים להעביר.
ובגדול רשום מד הקליטה האלחוטית מראה על הרמה הכי גבוהה (הלפטופ יושב בערך 2.5 מטר מהראוטר והPC מחובר חוטית. בכל אופן גם לחבר את הלפטופ חוטי זה אופציה מבחינתי אתה אומר שאז בטוח שזה יעבור כמו שצריך?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #8 

מניח שיעבור בסדר לקבצי MKV מצויים (עד 5-6 ג'יגה לסרט). ריפים מלאים של בלוריי (כלומר משהו כמו 30 ג'יגה-בייט לסרט) יהיה קצת יותר קשה ואז עדיף רשת חוטית.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”