התקנתי K-Lite Mega Codec Pack 4.2.5 על מחשב סלוני, ללא כל מקודד אחר. את ההתקנה עשיתי בעזרת המדריך הותיק באתר זה.
המחשב מחובר לרסיבר Pioneer דרך כבל אופטי. כעת, כל תוכן מועבר לרסיבר בשישה ערוצים, בין אם זה סרט ובין אם זה קובץ MP3. ניסיתי לשחק עם הפרמטרים של AC3Filter, אך לשווא. כל שינוי תקף הן למוזיקה דו-ערוצית והן לקולנוע רב-ערוצי.
דה-ז'וו - גם בעבר נתקלתי בבעיה זו, ופניתי לפורום זה לעזרה והבעיה אכן נפתרה. חזרתי אל אותו שרשור, אולם ההגדרות בין הגרסאות של חבילת המקודדים השתנו...
אופציה נוספת היא לתת לכל התכנים לעבור בשישה ערוצים לרסיבר, ולבחור בו Stereo עבור מוזיקה. זה נשמע טוב, אולם אני חושש שמשהו הולך לאיבוד בדרך.
אשמח לקבל פתרון, וגם את דעתכם לגבי האופציה והחשש שהעליתי.
אבי
הגדרות סטריאו ב-AC3Filter
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
חפש בדביקים של פורום HTPC יש שם מדריך שכתבתי על חיבור HTPC לרסיבר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
parvin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה, עובד.
כדי לבדוק את ההגדרות החדשות הורדתי קטעי הדגמה מהאתר הבא (ללא כל סיבה מיוחדת; האתר הראשון שיצא בגוגל):
www.kellyindustries.com
ההגדרות שונות מהמדריך הוותיק יותר באתר זה. אולי ראוי לנקות מדריכים ישנים, או לציין בהם כי יש מדריכים עדכניים יותר.
אבי
כדי לבדוק את ההגדרות החדשות הורדתי קטעי הדגמה מהאתר הבא (ללא כל סיבה מיוחדת; האתר הראשון שיצא בגוגל):
www.kellyindustries.com
ההגדרות שונות מהמדריך הוותיק יותר באתר זה. אולי ראוי לנקות מדריכים ישנים, או לציין בהם כי יש מדריכים עדכניים יותר.
אבי