שאלה בנוגע לכרטיס MyHD-120/130. תודה מראש

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
MarioMan פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #1 

מממ אז ככה,

רכשתי מקרן CRT שכפי שאתם יודעים תומך ברזולוציה דיי גבוהה (אני לא מתכוון לנצל אותה עד הסוף מכוון שהיא משפיעה בצורה מסויימת על התמונה)

ויש לי כמה סרטי HD, והאוסף הולך לו ודיי גדל, וה-HTPC טיפה חלש בנושא הרצת HD, וברור שצריך שידרוג כלשהו.

עכשיו, ה-HTPC הוא דיי סביר באופן כללי, וחשבתי במקום להחליף את המעבד, הלוח, הזכרון והכרטיס מסך, שזו השקעה של 2000 ש"ח ומעלה להוסיף כרטיס MyHD שהוא יטפל בכל עניין ה-HD.

ויש לי כמה שאלות:

1. הבנתי שהכרטיס גם מכניס וגם מוציא וידאו. האם הוא משדר את שולחן העבודה או רק את הסרט עצמו ?
2. בנוסף ליציאת ה-VGA שלו, האם יש לו גם כניסת VGA ?
3. בנוגע לכרטיס הבת שלו, שמוסיף את חיבור ה-DVI. ראיתי בכרטיס 2 פורטים, האם אחד מהם משמש ללכידה או שפשוט עשו אותו עם 2 פורטים על מנת להציג על 2 מסכים ?
4. איך הכרטיס יעבוד עם Windows XP MCE 2K5 ?
5. הכרטיס גם מבצע Deinterlacing לוידאו או שבשביל זה אני אצטרך להשתמש בפילטר תוכנתי ?
6. האם השימוש בכרטיס מתבצע רק דרך התוכנה שמגיעה איתו או שהוא יכל לעבוד עם תוכנות אחרות דוגמאת TheaterTek ?
7. האם אפשרי ליצור מצב שהכרטיס רק יפרוס את ה-HD וההצגה על גבי המסך (מקרן במקרה שלי) תתבצע ע"י כרטיס המסך (R9200) ?

boim
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 496
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

מצטרף לכל השאלות... בדיוק גם רציתי לשאול את אותם הדברים :)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #3 

אני לא מומחה גדול, הכי קל זה פשוט להתקשר לעולם הדיגיטלי, שמוכר את הכרטיסים הללו ולשאול אותם. אני אישית אשמח מאוד גם לגלות את התשובות לנ"ל.

getsko
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

מריו שלום

שליחה #4 

1. הבנתי שהכרטיס גם מכניס וגם מוציא וידאו. האם הוא משדר את שולחן העבודה או רק את הסרט עצמו ?
2. בנוסף ליציאת ה-VGA שלו, האם יש לו גם כניסת VGA ?

* ישנה אפשרות לבחור ב - DUAL MONITORS ואז הכטיס מסך שלך משדר את שולחן העבודה ואילו MYHD משדר את התכנים.
* אם אתה רוצה לראות את שולחן העבודה דרך הכרטיס - אזי אתה יוצא מהכרטיס מסך שלך אל MYHD באמצעות כבל שמסופק
וממנו למקרן. (יש להגדיר RGB ולא קומפוננט).

3. בנוגע לכרטיס הבת שלו, שמוסיף את חיבור ה-DVI. ראיתי בכרטיס 2 פורטים, האם אחד מהם משמש ללכידה או שפשוט עשו אותו עם 2 פורטים על מנת להציג על 2 מסכים ?

* בכרטיס הבת ... האופצייה כמובן היא לעבוד בצורה דיגטלית מלאה ... אתה יוצא מכרטיס המסך שלך ב -DVI אל ה - MYHD
וממנו יוצא למקרן. בכרטיס האם יש יציאה קואקסיאלית ואילו בכרטיס הבת ישנה יציאה אופטית ( שניהם עובדות במקביל)
(יש להגדיר בתוכנה - DVI ENABLE)

4. איך הכרטיס יעבוד עם Windows XP MCE 2K5 ?

* אצלי עובד יופי

5. הכרטיס גם מבצע Deinterlacing לוידאו או שבשביל זה אני אצטרך להשתמש בפילטר תוכנתי ?

* לא בדקתי

6. האם השימוש בכרטיס מתבצע רק דרך התוכנה שמגיעה איתו או שהוא יכל לעבוד עם תוכנות אחרות דוגמאת TheaterTek ?

* אני משתמש בתוכנה שמגיעה איתו... עובדת מצויין ( אין אפילו קפיצה אחת בין מעבר מקובץ לקובץ )

7. האם אפשרי ליצור מצב שהכרטיס רק יפרוס את ה-HD וההצגה על גבי המסך (מקרן במקרה שלי) תתבצע ע"י כרטיס המסך (R9200) ?

* למה ?

tzahi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1508
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

אפשר הסבר בסיסי קצת על הכרטיס ?

שליחה #5 

למה בדיוק הוא משמש ?
האם הוא מחליף את כרטיס המסך ?
והאם יש דרישות מינימום מהמחשב כדי להתקין מכשיר זה ?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”