צפיה לא איכותית דרך הפופקורן A-100 בקבצי DIVX
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
אני משתמש די חדש בסטרימר והוא עובד טוב בהקרנת קבצי HD, תמונות מוזיקה וכו.
אבל יש בעיה אחת שאני לא מצליח להבין למה ולמצוא את פתרונה והיא שהמכשיר מציג קבצי DIVX באיכות ירודה בהרבה ממה שאני מסוגל לראות במידה והייתי צורב אותם על DVD כפי שעשיתי בעבר.
חבר שלי אמר לי שהבעיה ידועה ואכן נכונה ואמור לצאת איזה עדכון גרסא לנושא הזה .
האם מישהו נתקל בבעיה הזו ? האם יצא כבר עדכון גרסא ? האם יש למישהו פתרון יצירתי לנושא כי למעשה רוב השימוש שלי במכשיר הוא לקבצים מסוג זה.
אבל יש בעיה אחת שאני לא מצליח להבין למה ולמצוא את פתרונה והיא שהמכשיר מציג קבצי DIVX באיכות ירודה בהרבה ממה שאני מסוגל לראות במידה והייתי צורב אותם על DVD כפי שעשיתי בעבר.
חבר שלי אמר לי שהבעיה ידועה ואכן נכונה ואמור לצאת איזה עדכון גרסא לנושא הזה .
האם מישהו נתקל בבעיה הזו ? האם יצא כבר עדכון גרסא ? האם יש למישהו פתרון יצירתי לנושא כי למעשה רוב השימוש שלי במכשיר הוא לקבצים מסוג זה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
claudia5,
אני מניח שאתה מתכוון לאיכות Upscale נמוכה. יכולת זו יכולה להשתפר בעתיד על ידי עדכון קושחה, אך לא נראה לי שזוהי תכונה אשר קיימת בעדיפות אצל Syabas. נגן קבצים באיכות טובה יותר, ה A-100 מסוגל להרבה יותר.
LEVIA,
אתה מדבר על בעיה אחרת. תוכל להרחיב או אפילו לצלם את הבעיה?
אני מניח שאתה מתכוון לאיכות Upscale נמוכה. יכולת זו יכולה להשתפר בעתיד על ידי עדכון קושחה, אך לא נראה לי שזוהי תכונה אשר קיימת בעדיפות אצל Syabas. נגן קבצים באיכות טובה יותר, ה A-100 מסוגל להרבה יותר.
LEVIA,
אתה מדבר על בעיה אחרת. תוכל להרחיב או אפילו לצלם את הבעיה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני מצטער לומר כי הנסיון שלי עם קבצי DivX שואף ל 0.
תעלו Sample ואני אבדוק ויעביר ל Syabas.
תעלו Sample ואני אבדוק ויעביר ל Syabas.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תעלה ל YouSendIt. לא משנה אורך ה Sample כל עוד משתחזרת בו הבעיה.
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
הי זיו,
ראשית תודה.
שנית - אינני יודע כיצד להעלות SAMPLE או ליצור אחד שכזה.
לא כל מי שמשתמש במוצר משתמש לטובת HD אלא גם מטעמי נוחות ( צפיה ישירה בקבצים המורדים ע"ג מסך הפלזמה) והיות ורוב הסרטים החדשים מגיעים בפורמט DIVX עוד הרבה לפני HD וכך גם סדרות אני נאלץ לצפות בהם ולרגע לא האמנתי שהאיכות תדרדר עד כדי כך שזה יראה כמו פורמט TS.
אשמח אם תוכל לחוות זאת אצלך ולהבין על מה אנו מדברים ולשלוח להם אינפורמציה ע"מ שיתעדפו את זה אחרת...
ראשית תודה.
שנית - אינני יודע כיצד להעלות SAMPLE או ליצור אחד שכזה.
לא כל מי שמשתמש במוצר משתמש לטובת HD אלא גם מטעמי נוחות ( צפיה ישירה בקבצים המורדים ע"ג מסך הפלזמה) והיות ורוב הסרטים החדשים מגיעים בפורמט DIVX עוד הרבה לפני HD וכך גם סדרות אני נאלץ לצפות בהם ולרגע לא האמנתי שהאיכות תדרדר עד כדי כך שזה יראה כמו פורמט TS.
אשמח אם תוכל לחוות זאת אצלך ולהבין על מה אנו מדברים ולשלוח להם אינפורמציה ע"מ שיתעדפו את זה אחרת...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

המזרימי מדיה השונים לא מדרדרים את איכות הקבצים אותם בוחרים לנגן, הם מציגים אותם בדיוק כפי שהם, אפילו באיכות טובה יותר בשל יכולת ה Upscale שהם מכילים.
אם אתה מעוניין באיכות וידאו טובה יותר, בחר מקור טוב יותר או השתמש במעבד תמונה.
ה Sample שביקשתי הוא עבור קבצי Divx אשר מנוגנים בצורה לא תקינה כפי ש LEVIA דיווח, לא עבור הבעיה שתיארת.
אם אתה מעוניין באיכות וידאו טובה יותר, בחר מקור טוב יותר או השתמש במעבד תמונה.
ה Sample שביקשתי הוא עבור קבצי Divx אשר מנוגנים בצורה לא תקינה כפי ש LEVIA דיווח, לא עבור הבעיה שתיארת.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Harel4u,
אין פה שום דבר מוזר, אתה משווה קבצים שונים על מסך שונה ומשתמש בתיאורים לא מדידים.
אין פה שום דבר מוזר, אתה משווה קבצים שונים על מסך שונה ומשתמש בתיאורים לא מדידים.