אירגון קבצי המולטימדיה על המחשב

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
asoroka פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 89
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום למומחים,
יש ברשותי HTPC חדש. Vista Premium
ייצרתי 3 ספריות על כונן D.
Pictures, Video,Music
מותקנות אצלי שתי תוכנות
Imedian
Vista media center
הבעיות:
1. ה-VMC תומך בעיברית רק בקבצי התמונות ולא בספריית המוסיקה.התמיכה בקבצי המוסיקה חלקית. לעומתו ה-Imedian אינה תומכת בעיברית כלל.
2. הצגת ספריות השירים ב-VMC ביזארית. יש לי מספר ספריות אשר בהן אוספים. VMC פיצל אותן ומציג את השירים בצורה ניפרדת.
3. ישנן ספריות אשר ה-VMC לא מזהה או כנראה פיצל את כל השירים לקלסיפיקציות שונות.
ה-Imedian מציג את כל הקבצים בצורה מוצלחת מלבד התמיכה בעיברית.
בקיצור האם ישנה לי האפשרות להציג את הספיורת של השירים ב-VMC כפי שהן על המחשב שלי? לחלופין האם ישנו פתרון לעיברית ב-Imedian?
תודה מראש

nirco123
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

לאחר הרבה עבודה עם imedian אני באמת לא מבין למה אתה צריך את התוכנה הזאת, היא סתם כבדה ולא רלוונטית לשום דבר במידה ואתה עובד עם תוכנת מדיה סנטר אחרת.

1. לגבי תמיכה בעברית , תבדוק בהגדרות שפה של ווינדוס שיש לך עברית כמקלדת וכשפה ראשית, זה אמור לפתור את בעיית הג'יבריש.
2. לגבי סידור התיקיות של השירים, זאת בעיה ידוע , VMC מסדר את השירים איך שבא לו ולא מה שמתאים לך , יש שתי אפשרויות:
א. להתקין פלאג שנקרא music browser , הוא פשוט יציג לך (גם בעברית) את כל השירים כמו שהם בתיקיות
ב.אם קצת תחטט במדיה פלייר אתה תבין שכל הרשימות שVMC סידר לך את השירים ניתנות לסידור בWMP , ככה שאתה יכול לסדר מחדש את כל הרשימות בWMP וזה יתעדכן אוטמטי בVMC (קצת הרבה עבודה אני פשוט מעדיף את אפשרות א)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”