האם יש דרך פשוטה לאלץ כתוביות מקובץ srt למרות תרגום ב-MKV ?
התחלתי לצפות בסרט (קובץ mkv + קובץ srt עם שם זהה)
הכתוביות הראשונות היו בעברית ( "תורגם משמיעה ע"י ... " , "סונכרן ע"י..." , "צפיה מהנה" )
אבל ברגע שנאמר בסרט המשפט הראשון הופיעו לפתע כתוביות באנגלית.
אני מניח שהכתוביות באנגלית הן מובנות בקובץ ה- MKV .
האם יש דרך קלה (שינוי הגדרה) לאלץ העדפת srt על פני תרגום מתוך mkv ?
אני יודע שקיימת אפשרות להכניס את הכתוביות בעברית לתוך ה- mkv בפעולה הלוקחת מספר דקות אבל אני לא מכיר את האופרציה וגם מעדיף שלא להכיר ( חבל לי על מספר דקות עבודה לכל סרט ).
תודה רבה
הכתוביות הראשונות היו בעברית ( "תורגם משמיעה ע"י ... " , "סונכרן ע"י..." , "צפיה מהנה" )
אבל ברגע שנאמר בסרט המשפט הראשון הופיעו לפתע כתוביות באנגלית.
אני מניח שהכתוביות באנגלית הן מובנות בקובץ ה- MKV .
האם יש דרך קלה (שינוי הגדרה) לאלץ העדפת srt על פני תרגום מתוך mkv ?
אני יודע שקיימת אפשרות להכניס את הכתוביות בעברית לתוך ה- mkv בפעולה הלוקחת מספר דקות אבל אני לא מכיר את האופרציה וגם מעדיף שלא להכיר ( חבל לי על מספר דקות עבודה לכל סרט ).
תודה רבה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין ממש דרך לעשות את מה שאתה רוצה והסיבה לכך היא כזו: אין בכלל הבדל בין כתוביות הנמצאות באריזת ה MKV לבין כתוביות חיצוניות. השוני היחיד הוא שכאשר הן באריזה, מפצל המדיה מושך אותן החוצה ודוחף את הקובץ לפילטר הכתוביות. כאשר הן חיצוניות פילטר הכתוביות נאלץ לבצע חיפוש בספריה ולמשוך אליו את הקובץ - מה שהוא לא יבצע כלל אם מפצל המדיה כבר **** אותו בכתוביות שבאריזה.
כדי לפתור את ה(אין) בעיה הזו יש לך כמה אופציות
1. ללמוד לקרוא את שפת הכתוביות שנדחפת מהאריזה - אופציה שאני מבין שלא מתאימה.
2. לבטל את משיכת הכתוביות דרך מפצל המדיה - יש לכך אפשרות בקליק על הצלמית של מפצל המדיה אם אתה משתמש ב Haali
3. להכניס את הכתוביות החיצוניות לתוך האריזה, לקבוע להן את קוד השפה ואת בררת המחדל לעדיפות הראשונה. זה ממש לא מסובך ויש לכך מדריך.
אישית אני מעדיף את האפשרות השלישית כי עדיף לי "לבזבד" כמה דקות פעם אחת ודי ולקבל קובץ מולטימדיה שתמיד יעבוד בדיוק כפי שאני רוצה ולא משנה איפה אני מנגן אותו.
כדי לפתור את ה(אין) בעיה הזו יש לך כמה אופציות
1. ללמוד לקרוא את שפת הכתוביות שנדחפת מהאריזה - אופציה שאני מבין שלא מתאימה.
2. לבטל את משיכת הכתוביות דרך מפצל המדיה - יש לכך אפשרות בקליק על הצלמית של מפצל המדיה אם אתה משתמש ב Haali
3. להכניס את הכתוביות החיצוניות לתוך האריזה, לקבוע להן את קוד השפה ואת בררת המחדל לעדיפות הראשונה. זה ממש לא מסובך ויש לכך מדריך.
אישית אני מעדיף את האפשרות השלישית כי עדיף לי "לבזבד" כמה דקות פעם אחת ודי ולקבל קובץ מולטימדיה שתמיד יעבוד בדיוק כפי שאני רוצה ולא משנה איפה אני מנגן אותו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
עוד אפשרות
במידה אותה רואה את הסרטים באמצעות מדיה סנטר יש פלאג שנקרא media control
הוא נותן לך את האפשרות לבחור האם אתה רוצה למשוך את הכתוביות מהסרט או מקובץ חיצוני
הוא נותן לך את האפשרות לבחור האם אתה רוצה למשוך את הכתוביות מהסרט או מקובץ חיצוני
כנס לתפריט של מדיה קונטרול (לחיצה על כפתור כחול בשלט או פשוט דרך ההגדרות)
subtitle stream
שם למטה אתה יכול לבחור איזה כתוביות אתה רוצה להציג גאשר הוא מראה לך קודם את הכתוביות שמוטמעות בחבילה ולאחר מכן כתוביות חיצוניות. ואתה פשוט בוחר מה שמתאים לך.
subtitle stream
שם למטה אתה יכול לבחור איזה כתוביות אתה רוצה להציג גאשר הוא מראה לך קודם את הכתוביות שמוטמעות בחבילה ולאחר מכן כתוביות חיצוניות. ואתה פשוט בוחר מה שמתאים לך.