יש לי את הhdx עם כונן של 1טרה(wd10eacs)
ואני חייב לציין, שהוא ממש רותח!
האם גם לכם זה אותו המצב?
התחממות של הhdx1000
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אם בחרת לעשות שימוש בכונן אשר לא מותאם לעבוד באפליקציות בהם האיוורור הוא דל, כמו ב HD X 1000, אין לך מה להתפלא כי המזרימדיה מתחמם, אני הזכרתי בביקורת במפורש לעשות שימוש בכונן מתאים.
ה WD10EACS הינו טוב עבור שימושים בהם יש צורך בכונן שקט וצריכת חשמל נמוכה, אך הוא עדיין דורש פתרון קירור הולם.
מספר אופציות עומדות לפניך:
1. החלפת הכונן.
2. שימוש בכונן חיצוני.
3. למקם את הכונן הקשיח במחשב בעל אמצעי קירור טובים יותר לכונן הקשיח ולבצע Streaming.
4. פתרון Modding כלשהו.
5. להשאיר את המצב איך שהוא ולקוות לטוב.
ה WD10EACS הינו טוב עבור שימושים בהם יש צורך בכונן שקט וצריכת חשמל נמוכה, אך הוא עדיין דורש פתרון קירור הולם.
מספר אופציות עומדות לפניך:
1. החלפת הכונן.
2. שימוש בכונן חיצוני.
3. למקם את הכונן הקשיח במחשב בעל אמצעי קירור טובים יותר לכונן הקשיח ולבצע Streaming.
4. פתרון Modding כלשהו.
5. להשאיר את המצב איך שהוא ולקוות לטוב.
שלום
מבקש עזרה לגבי כונן קשיח, לא ידעתי שישנם כוננים שונים שמתחממים יותר ושמתחממים פחות ושנועדו למטרות שונות, איך ניתן לקבל מידע לגבי הנושא הנ"ל, בכדי שניתן יהיה לקנות את הכונן המתאים, אם למזרים מדיה או לכל מטרה אחרת.
ברשותי TVIX4100, מתעניין ב-HDX1000 ומעדיף לרכוש כונן שמתחמם פחות ומתאים לסוג זה של עבודה.
ובאותו עניין, האם מישהו מכיר את הכונן הנ"ל ויכול לתת את חוות דעתו לגביו:
Seagate ST31000333AS 1TB SATA II 32MB-Buffer 3.0-GB/s 7200RPM אחריות 5-שנים
תודה רבה
מבקש עזרה לגבי כונן קשיח, לא ידעתי שישנם כוננים שונים שמתחממים יותר ושמתחממים פחות ושנועדו למטרות שונות, איך ניתן לקבל מידע לגבי הנושא הנ"ל, בכדי שניתן יהיה לקנות את הכונן המתאים, אם למזרים מדיה או לכל מטרה אחרת.
ברשותי TVIX4100, מתעניין ב-HDX1000 ומעדיף לרכוש כונן שמתחמם פחות ומתאים לסוג זה של עבודה.
ובאותו עניין, האם מישהו מכיר את הכונן הנ"ל ויכול לתת את חוות דעתו לגביו:
Seagate ST31000333AS 1TB SATA II 32MB-Buffer 3.0-GB/s 7200RPM אחריות 5-שנים
תודה רבה