מערכת 7.1 ערוצים
-
Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
היי,
יש ברשותי רסיבר ימהה 2700 אני מעוניין לעבור מתצורת 5.1 ל 7.1
את סידור הרמקולים לקחתי מ- http://www.dolby.com/consumer/home_ente ... yout2.html
(אתר מעניין בפני עצמו...)
שאלתי היא האם יש סרטים שמקודדים ב 7.1? או שהרסיבר עושה את החלוקה?
למרות שה 2700 לא תומך בפורמטים החדשים , האם יש תוספת לשמע בסרטים רגילים כאשר התצורה היא 7.1?
תודה חברים
שבת שלום
יש ברשותי רסיבר ימהה 2700 אני מעוניין לעבור מתצורת 5.1 ל 7.1
את סידור הרמקולים לקחתי מ- http://www.dolby.com/consumer/home_ente ... yout2.html
(אתר מעניין בפני עצמו...)
שאלתי היא האם יש סרטים שמקודדים ב 7.1? או שהרסיבר עושה את החלוקה?
למרות שה 2700 לא תומך בפורמטים החדשים , האם יש תוספת לשמע בסרטים רגילים כאשר התצורה היא 7.1?
תודה חברים
שבת שלום
תראה אם תבדוק התלבטתי המום ויש גם שרשור בפורום שפתחתי שמעיד על כך...
בכל מקרה צריך להבין שכמעט ואין סרטים מלבד הפורמטים החדשים שגם בינהם רק חלק קטן באמת מוקלט ביותר מ5.1.
כל ה-7.1 זה בעצם המרה של הרסיבר, אבל אם הרסיבר שלך טוב אז זה נשמע טוב.
אני עובד עם אונקיו 605 ויש לי מערכת של 7.1 וברגע שהגדרתי נכון את הרמקולים זה פשוט מדהים אני ממש מרוצה.
אם יש לך שאלות אשמח לעזור...
בכל מקרה צריך להבין שכמעט ואין סרטים מלבד הפורמטים החדשים שגם בינהם רק חלק קטן באמת מוקלט ביותר מ5.1.
אני עובד עם אונקיו 605 ויש לי מערכת של 7.1 וברגע שהגדרתי נכון את הרמקולים זה פשוט מדהים אני ממש מרוצה.
אם יש לך שאלות אשמח לעזור...
-
Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
ז"א שאם אני מחבר את הרמקולים ומכוון כמו שצריך אז סרטים שמקודדים ב 5.1 יומרו ע"י הרסיבר ל 7.1?tnt424 כתב:תראה אם תבדוק התלבטתי המום ויש גם שרשור בפורום שפתחתי שמעיד על כך...
אם יש לך שאלות אשמח לעזור......
תודה