CELESTION - מדבקה? ...
נתקלתי לפני כמה שבועות בשם הזה ב-ZAP וחשבתי שזאת מדבקה חדשה בשוק אבל פתאום זכרתי בזה ואמרתי למה שלא נעביר חיפוש קצר בפורום, החיפוש הניב תגובות לא רעות בכלל, אומרים שזהו הרמקול ה-Hi End הזול ביותר והתרשמתי (כי זה בדיוק מה שאני מחפש בתקציב הצנוע מאוד שלי) אז העברתי חיפוש חוזר ב-ZAP וגיליתי שמדובר בדגמים אחרים (דגמי F), האם מדובר בדגמי מדבקה או לא?
במידה ולא, יש למישהו מושג איפה אפשר לשמוע אותם (עפולה, טבריה, חיפה יהיה אחלה)?
במידה ולא, יש למישהו מושג איפה אפשר לשמוע אותם (עפולה, טבריה, חיפה יהיה אחלה)?
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לפי הבנתי -זה לא רמקול מדבקה.
אותם רמקולים שמופעים ב ZAP- מופיעים גם audioreview, וקשה לי להאמין
שמוצרים שמופיע שם הם מדבקה, אבל לך תדע...
דרך אגב,שמעת אותם? שאתה קובע שהם מתאימים לך בגלל המחיר.
רק לאחר האזנה,תוכל להחליט.
אם זיכרוני לא מתעה אותי,דיברו עליו בעבר. אבל אני לא זוכר בדיוק היכן ניתן לשמוע אותם.
עופר.
=====================
שמוצרים שמופיע שם הם מדבקה, אבל לך תדע...
דרך אגב,שמעת אותם? שאתה קובע שהם מתאימים לך בגלל המחיר.
רק לאחר האזנה,תוכל להחליט.
אם זיכרוני לא מתעה אותי,דיברו עליו בעבר. אבל אני לא זוכר בדיוק היכן ניתן לשמוע אותם.
עופר.
=====================
הם בערך עולים כמו ה-JBL E60 ...
שחשבתי לקנות (אלה נשמעו לי בסדר גמור), אני לא אודיופיל אבל אני לא מעוניין במוצר מדבקה, מאחר ואין את ה-Celstion בחנויות באזורי ומאחר ושמעתי עליהם דברים טובים (לעומת ה-JBL) חשבתי שיהיה מעניין ואולי בכל זאת להשיג תמורה טובה יותר לתקציב שלי (בסביבות ה-2000 ש"ח).
תודה אבל ה-Reviwes של אנשים פרטים (במיוחד אלה שאני לא מכיר) לא ממש מהווים אינדיקציה עבורי, ניתן למצוא למשל גם ב-ZAP תגובות טובות על רמקולים של Storm למשל..
אני נוסע לחיפה ביום שישי ואולי יהיה לי זמן לעבור בין חנויות אבל השאלה אם מישהו מכיר חנות ספיציפית עם הרמקול הספיציפי הזה, חוץ מזה לעפולה וטבריה אני תמיד יכול לנסוע..
תודה אבל ה-Reviwes של אנשים פרטים (במיוחד אלה שאני לא מכיר) לא ממש מהווים אינדיקציה עבורי, ניתן למצוא למשל גם ב-ZAP תגובות טובות על רמקולים של Storm למשל..
אני נוסע לחיפה ביום שישי ואולי יהיה לי זמן לעבור בין חנויות אבל השאלה אם מישהו מכיר חנות ספיציפית עם הרמקול הספיציפי הזה, חוץ מזה לעפולה וטבריה אני תמיד יכול לנסוע..
- zeppelin85
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 471
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים