אחד הסרטים המוצלחים ביותר של השנים האחרונות יצא ב-HD
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
הרבה נאמר על הסרט "AMERICAN PSYCHO", אבל חשוב לי לציין שבעיני זה אחד הסרטים הטובים ביותר שנעשו בעשור האחרון ובהחלט בעשיריה הפותחת של הסרטים שאני הכי אוהב.
הסרט הקפיץ את כריסטיאן בייל (שלפני כן היה ידוע בעיקר בתור הילד מאימפריית השמש). בייל משחק את פטריק בייטמן - איש עסקים מצליח ורוצח פסיכופט שמאבד עם הזמן את היכולת שלו להבדיל בין הפנטזיות הסדיסטיות שלו לבין האמת.
ווילם דפו המדהים משחק כאן את השוטר שמנסה להבין מה קורה וריס ויטרספון (המרגיזה - אבל זה הפואנטה של הדמות שלה) בתור החברה שלו.
חלק מהסצינות מזכירות לי את טרנטינו בימיו הטובים, בעיקר נאומי המוזיקה של בייל.
ההומור כאן שחור וחד כתער - אנשי עסקים בתור כרישים סדיסטיים שאסור להשאיר אותם משוחררים לעצמם פן יזיקו לא רק לכלכלה...
הבמאית מרי הארטון עושה כאן נפלאות ומדהים לגלות שמאז הסרט היא בעיקר עוסקת בבימוי לטלויזיה.
ושוב, בכל לשון של בקשה, לא להתפתות ולנסות ולראות את סרט ההמשך המזעזע בטפשותו בכל רמה אנושית אפשרית...
הסרט הקפיץ את כריסטיאן בייל (שלפני כן היה ידוע בעיקר בתור הילד מאימפריית השמש). בייל משחק את פטריק בייטמן - איש עסקים מצליח ורוצח פסיכופט שמאבד עם הזמן את היכולת שלו להבדיל בין הפנטזיות הסדיסטיות שלו לבין האמת.
ווילם דפו המדהים משחק כאן את השוטר שמנסה להבין מה קורה וריס ויטרספון (המרגיזה - אבל זה הפואנטה של הדמות שלה) בתור החברה שלו.
חלק מהסצינות מזכירות לי את טרנטינו בימיו הטובים, בעיקר נאומי המוזיקה של בייל.
ההומור כאן שחור וחד כתער - אנשי עסקים בתור כרישים סדיסטיים שאסור להשאיר אותם משוחררים לעצמם פן יזיקו לא רק לכלכלה...
הבמאית מרי הארטון עושה כאן נפלאות ומדהים לגלות שמאז הסרט היא בעיקר עוסקת בבימוי לטלויזיה.
ושוב, בכל לשון של בקשה, לא להתפתות ולנסות ולראות את סרט ההמשך המזעזע בטפשותו בכל רמה אנושית אפשרית...
בהחלט סרט דיאלוגים נחמד. אהבתי את הקישקושים של בייל על המוסיקה והכרטיסי ביקור 
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
American Psycho כבר יצא ב HD מזמן - Cap מ TV. גם גרסת ה Blu-ray יצאה כבר בפברואר 2007.
תחשבו שלא ראיתי את המקורי וזו הייתה באמת הפתעה בשבילי לגלות מי נמצא מאחורי הכסא ומי באמת הרוצח.
סרט משובח בהחלט.
תחשבו שלא ראיתי את המקורי וזו הייתה באמת הפתעה בשבילי לגלות מי נמצא מאחורי הכסא ומי באמת הרוצח.
סרט משובח בהחלט.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים