רמקול סנטר פוקאל דגם CC 800v CHORUS מול CC 800 COBALT
- ron11
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
ארז,
לאחרונה חזרתי לפורום הזה אחרי שנים שלא הייתי פעיל. אתה מתכבד בהודעה ראשונה שלי...
לי היה את ה - CC800 כחלק עם ה 806S COBALT. הסט הטוב ביותר שהיה לי.
למעשה למרות שעברתי לארה"ב, העדפתי את הסט הזה לשמור אצל אחי בינתיים, מתוך מחשבה שביום מן הימים כשאשוב, אשמח לקבלם בחזרה (מחזיק אצבעות שישרדו עד אז, בכל זאת בית עם ילדים קטנים).
בזמנו שמעתי את הסט אצל אבי יפה מירושלים, ממה שאני זוכר אמור להיות קישור פה באתר לחנות שלו. התאהבתי מיידית, זה היה בדרך חזרה מחופשה באילת, עברתי דרך החנות בירושלים ובאותו היום התחדשתי בהם. השירות והמחיר היו מעולים!
מקווה שעזרתי
R
לאחרונה חזרתי לפורום הזה אחרי שנים שלא הייתי פעיל. אתה מתכבד בהודעה ראשונה שלי...
לי היה את ה - CC800 כחלק עם ה 806S COBALT. הסט הטוב ביותר שהיה לי.
למעשה למרות שעברתי לארה"ב, העדפתי את הסט הזה לשמור אצל אחי בינתיים, מתוך מחשבה שביום מן הימים כשאשוב, אשמח לקבלם בחזרה (מחזיק אצבעות שישרדו עד אז, בכל זאת בית עם ילדים קטנים).
בזמנו שמעתי את הסט אצל אבי יפה מירושלים, ממה שאני זוכר אמור להיות קישור פה באתר לחנות שלו. התאהבתי מיידית, זה היה בדרך חזרה מחופשה באילת, עברתי דרך החנות בירושלים ובאותו היום התחדשתי בהם. השירות והמחיר היו מעולים!
מקווה שעזרתי
R
רון שלום וברוך הבא חזרה.
לכבוד הוא לי לקבל את התיחסותך הראשונה.
עבר קצת זמן ובינתיים כבר רכשתי את הסנטר CC800 מסדרת Chorus התואמת לרמקולים הקדמיים שלי ואני ממש לא מצטער.
זה רמקול סנטר פשוט מעולה ולדעתי רמתו גבוהה יותר מהקדמיים שלי....
ארז
לכבוד הוא לי לקבל את התיחסותך הראשונה.
עבר קצת זמן ובינתיים כבר רכשתי את הסנטר CC800 מסדרת Chorus התואמת לרמקולים הקדמיים שלי ואני ממש לא מצטער.
זה רמקול סנטר פשוט מעולה ולדעתי רמתו גבוהה יותר מהקדמיים שלי....
ארז
אני לא יודע מאיפה הבאת את המחיר הזה. יש מכירת חיסול??moshem74 כתב:ליבואן יש סטוק של סנטרים מהדגם הנ"ל, ניתן להוציא סנטר כזה ב 2000 שקל וזה מחיר מעולה בשביל מפלצת שכזאת....
רוב החנויות שעובדות עם פוקאל לא מחזיקות את הסנטר פתוח בתצוגה כך שהם לא לחוצים למכור אותו.
בדקתי אצל היבואן - כמובן שנתן לי מחיר מחירון (4190 ש"ח).
בסוף הצלחתי למצוא אחד מתצוגה במחיר טוב (לא 2000 אבל פחות מ 3000 )
בכל מקרה, מסכים שמדובר בסנטר "מפלצת"...
ארז
רגע, אתה מתכוון ל COBALT או ל CHORUS ?moshem74 כתב:גם אני חיפשתי לרכוש סנטר טוב,בסוף נפלתי בלגאסי ובדיוק היבואן היה שם ומחיר למזומן 2000 שקל בעבור הקובלט חדש!
בסוף הלכתי לכיוון אחר.......
אני דיברתי על ה CHORUS .
ארז
נו, אז זה מובן יותר.moshem74 כתב:דיברתי על הקובלט....
לפי הידוע לי, יש לו בעיה לשווק את סדרת הקובלט באופן גלוי. כאן אפשר בהחלט לעשות עסקה טובה.
אני רציתי את ה CHORUS כדי שיתאימו לקדמיים שלי מאותה הסדרה אבל בגלל שהמחיר שלהם היה יקר לטעמי בדקתי את האפשרות לרכוש את הקובלט מיד שנייה.
בסוף מצאתי אחד במצב חדש (בקושי עבד כמה שעות) במחיר שרצו עבור הקובלט המשומש...
ארז