התחדשתי ב B&W 705 !
KOOKE, בכלל כל החדר שלי לא להיט מבחינה אקוסטית. אין לי ממש לאן להזיז את הרמקול...
Kosh, בתמונה הם נראים צמודים אבל בפועל הם מופרדים. שמתי לפטיפון רגליות מיוחדות מגומי דחוס כזה, בדיוק כמו שיש למגברים, ממירים וכו'. למגבר יש אוורור והוא לא מתחמם. גם אם תדחוף את הפטיפון אחורה בחוזקה הוא נשאר ממש 'דבוק'.
צפיד,תודה ! אני מאוד מצטער אבל במקרה הזה אני מעדיף לשמור לעצמי את פרטי העסקה.
Kosh, בתמונה הם נראים צמודים אבל בפועל הם מופרדים. שמתי לפטיפון רגליות מיוחדות מגומי דחוס כזה, בדיוק כמו שיש למגברים, ממירים וכו'. למגבר יש אוורור והוא לא מתחמם. גם אם תדחוף את הפטיפון אחורה בחוזקה הוא נשאר ממש 'דבוק'.
צפיד,תודה ! אני מאוד מצטער אבל במקרה הזה אני מעדיף לשמור לעצמי את פרטי העסקה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
פרה משוגעת, תתחדש ותהנה. כמי שמחזיק 704 , אני בהחלט יודע להעריך את הרכישה. בכל אופן, נקודה לשים לב אליה, מתוך נסיון...לא יודע באיזה כבלים אתה משתמש, אבל הטוויטר הנהדר של ה-700 רגיש לאיכויות. הוא עלול להיות מעט קוצני או לאבד במשהו מהדיוק אם לא . כדאי לנסות לשמור על הפירוט שלו אבל עם עידון מתאים. מנגד , לעתים יכול להיות שהמגבר המסוים שלך הוא זה שכבר עושה את העבודה ואין צורך בכך..
extrabeat, תודה על ההארה. אני משתמש בכבלים סטנדרטיים (8 ש"ח למטר). בעיקרון אני שמח עם הטוויטר כמו שהוא. שבוע הבא אני אנסה לארגן פה כל מיני כבלי רמקול ואינטרקונקטים ואראה אם יש משהו שיכול לשפר שיכנס לתקציב עתידי. האמת ? באמת שמח עם הרכישה כמו שהיא וסתם בא לי לנסות...
- barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
MadCow כתב:extrabeat, בעיקרון אני שמח עם הטוויטר כמו שהוא. שבוע הבא אני אנסה לארגן פה כל מיני כבלי רמקול ואינטרקונקטים ואראה אם יש משהו שיכול לשפר שיכנס לתקציב עתידי. האמת ? באמת שמח עם הרכישה כמו שהיא וסתם בא לי לנסות......
תתחדש גבר ותהנה.
ראובן תודה רבהbarvfr כתב:MadCow כתב:extrabeat, בעיקרון אני שמח עם הטוויטר כמו שהוא. שבוע הבא אני אנסה לארגן פה כל מיני כבלי רמקול ואינטרקונקטים ואראה אם יש משהו שיכול לשפר שיכנס לתקציב עתידי. האמת ? באמת שמח עם הרכישה כמו שהיא וסתם בא לי לנסות......
![]()
הנה מגיע החידק הזה, נו אך קוראים לו?!
תתחדש גבר ותהנה....
ותאמין לי שאם הכבלים לא היו זמינים לא הייתי טורח ללכת להביא מחנות...