פרסמתי סקירה קטנה שעשיתי לפני כמה חודשים בשרשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt64873.%D ... 7%A0%D7%94
מאז לא יצא לי לשמוע הרבה ורק לאחרונה התחלתי לחפש שוב. שמעתי כל מיני מדפיים, בשילובים של הגברה שלי וגם הגברות שונות. לא היה אחד שעשה לי את זה והיה נדמה שרובם עובדים על אותה טכניקה - "בואו נשקיע במשהו אחד ונשכח את כל השאר". לכל חברה היה מאפיין ספציפי ומאוד מאוד מובהק בסאונד וזה משהו שפשוט שיגע אותי - לא היה אחד שהצליח להציג 'תמונה' אמיתית אלא רובם המוחלט בסופו של דבר נשמעו מאוד בנאלי ולעיתים גם קופסתי.
חזרתי לשמוע את ה 705 ונפל לי האסימון למה אהבתי אותם כל כך - לא תמצאו בהם במה ברוחב מזרון, גבוהים מפורטים שישמיעו את הזבוב שמחוץ לחדר הקלטה או בסים שיגרמו לכם לרעדות בגוף - תמצאו שילוב מאוד מעודן של צלילים שמשתלבים בצורה מאוזנת ונעימה כך שאף תדר לא גובר על האחר. הרמקול פתוח באופיו אבל כמו שאנשים אומרים הוא מאוד יבש ואנמי. לטעמי האישי סאונד מאוד נייטרלי וטבעי. לסיכום - רמקול טוב שמצטיין במה שכל השאר כנראה לא יודעים לעשות וזוהי ההרמוניה הכללית.
כחלק מה'מסע' ביקרתי בכמה חנויות ושמעתי כמה זוגות רמקולים ואני מאוד מעוניין לציין את הביקור שלי אצל עופר שחורי (מאסטרו אודיו).
נתחיל מזה שעופר הוא איש אדיב מאוד, מדגים כל דבר בשמחה ולבקשת הלקוח. הוא השמיע לי כל מה שרציתי ובכל תצורה, בלי להעיר הערות מיותרות וללא נסיונות מכירה כאלו ואחרות. חברה שלי שהתלוותה אלי באותו יום גילתה עניין רב וביקשה לשמוע סטאפ שהיה ידוע בוודאות לעופר שאין לי אפשרות כלכלית לקנות אותו והוא בכל זאת חיבר והשמיע לנו ולבסוף אף הזמין אותנו למפגש שהוא מארגן. בהחלט תודעת שירות ומקצועיות שלי באופן אישי לא יצא עוד לראות ותודתי נתונה לו על כך
רמקול שמאוד אהבתי אך לא קניתי הוא הASW Cantius 204 (מיובא ע"י עופר). הרמקול מתאפיין בסאונד מאוד 'קשה', עם בס מאוד דומיננטי אך הדוק, גבוהים מפורטים ומיד מאוד טבעי. למרות שלא בחרתי בו בסופו של יום אני חושב שמדובר ברמקול מצויין שביחס למחיר הוא נותן תמורה מעולה ואין לי ספק שאוהבי סאונד אנליטי וחד ימצאו בו ענין.
אני רוצה להודות לכל חברי האתר באשר הם. אני יודע שלמדתי המון מהאתר וגם דרכו למדתי איך לצבור נסיון נכון בכל מה שקשור בסטריאו. אני מאמין שבאופן אישי מקסמתי את התועלת מכספי ותוכלו להיות בטוחים שהאתר על כל אנשיו גרם לכך. תודה
לגבי התמונות, בחייכם, 3 וחצי באמצע הלילה, תנו לישון קצת...