תודה למקלדת XGENE
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
היי
חבריה אפשר להגיד תודה לאל כי מצאתי סוף סוף מקלדת שעובדת היכן שאני צריך אותה.
אפשר גם להגיד תודה לרביב מקסיונייט שהאמין שה XGENE תפתור לי את הבעיה בניגוד למקלדת IONE.
אז מסתבר שגם במקרה זה אסור להתפשר על מקלדת זולה.
אני כבר לא האמנתי שאמצא מקלדת שתעבוד לי בסלון.
חבריה אפשר להגיד תודה לאל כי מצאתי סוף סוף מקלדת שעובדת היכן שאני צריך אותה.
אפשר גם להגיד תודה לרביב מקסיונייט שהאמין שה XGENE תפתור לי את הבעיה בניגוד למקלדת IONE.
אז מסתבר שגם במקרה זה אסור להתפשר על מקלדת זולה.
אני כבר לא האמנתי שאמצא מקלדת שתעבוד לי בסלון.
מחזק בכל לשון של חיזוק
אני רכשתי מאריאל מאותה חברה את הIONE, המקלדת עשתה לי בעיות קליטה נוראיות
קולטת לא קולטת שוב קולטת שוב לא קולטת
הבעיה שהמקלדת עובדת נגיד פיקס לחצי שעה מטווחים עצומים ואז מאבדת קליטה ל10 שניות וחוזרת וכל מיני כאלו לגים (ואני עובד ממרחק של 2.7 מטר עם קשר עין למקלט)
בקיצור הייתי אצל אריאל (באמת בחור נחמד !) הוא בדק את המקלדת כמובן שמבחינתו היא היתה תקינה (הריי זה בא והולך - קשה לשחזר) למרות זאת הוא החליף לי למקלדת אחרת (IONE) הגעתי הביתה והמצב השתפר מעט אבל עדיין קיימת אותה בעיה רק שהתדירות השתנתה
כרגע המקלדת שוכבת לה בקופסא ללא שימוש חדשה דנדשה (אחרי שימוש של שעה ! אחרי ההחלפה לחדשה) ואני עובד עם לוג'יטק עם עכבר נפרד - באסה
מסקנה : הזול עולה ביוקר ! אני אכלתי אותה עם מקלדת ששוכבת חדשה פה בקופסא ואין לי מה לעשות איתה
על האקסגיין יש ביקורות מדהימות וכנראה שזה הפתרון הנכון, כל ה**** לי כמו שאומרים
אני רכשתי מאריאל מאותה חברה את הIONE, המקלדת עשתה לי בעיות קליטה נוראיות
קולטת לא קולטת שוב קולטת שוב לא קולטת
הבעיה שהמקלדת עובדת נגיד פיקס לחצי שעה מטווחים עצומים ואז מאבדת קליטה ל10 שניות וחוזרת וכל מיני כאלו לגים (ואני עובד ממרחק של 2.7 מטר עם קשר עין למקלט)
בקיצור הייתי אצל אריאל (באמת בחור נחמד !) הוא בדק את המקלדת כמובן שמבחינתו היא היתה תקינה (הריי זה בא והולך - קשה לשחזר) למרות זאת הוא החליף לי למקלדת אחרת (IONE) הגעתי הביתה והמצב השתפר מעט אבל עדיין קיימת אותה בעיה רק שהתדירות השתנתה
כרגע המקלדת שוכבת לה בקופסא ללא שימוש חדשה דנדשה (אחרי שימוש של שעה ! אחרי ההחלפה לחדשה) ואני עובד עם לוג'יטק עם עכבר נפרד - באסה
מסקנה : הזול עולה ביוקר ! אני אכלתי אותה עם מקלדת ששוכבת חדשה פה בקופסא ואין לי מה לעשות איתה
על האקסגיין יש ביקורות מדהימות וכנראה שזה הפתרון הנכון, כל ה**** לי כמו שאומרים
- Ariel-Xionite
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 195
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
חברים יקרים,
א. הרשו לי לחלוק על דעתכם לגבי מקלדות IONE. מדובר במוצר מצויין וייתכן שבשני המקרים מדובר על יחידות תקולות. ישנם המון משתמשים מאושרים ושמחים שנהנים מהמוצר וניתן גם לקרוא את הביקורת שנכתבה פה באתר על המוצר.
ב. קסיונייט עומדת מאחורי המוצרים שהיא משווקת וכל מוצר שנמצא תחת אחריות ואינו תקין יוחלף לשביעות רצונו המלאה של הלקוח. לכן, עתיד, צור איתי קשר שוב לצורך פתרון הבעיה שלך באופן נקודתי.
ג. לצורך הבהרת הנקודה, לא משווק דגם חדש של מקלדת XGENE אלא התווספה גרסא של אותו מוצר הכוללת שלוש שפות לטובת דוברי הרוסית (עברית/אנגלית/רוסית). כמובן שגם הדגם הרגיל ממשיך להיות משווק.
אריאל
א. הרשו לי לחלוק על דעתכם לגבי מקלדות IONE. מדובר במוצר מצויין וייתכן שבשני המקרים מדובר על יחידות תקולות. ישנם המון משתמשים מאושרים ושמחים שנהנים מהמוצר וניתן גם לקרוא את הביקורת שנכתבה פה באתר על המוצר.
ב. קסיונייט עומדת מאחורי המוצרים שהיא משווקת וכל מוצר שנמצא תחת אחריות ואינו תקין יוחלף לשביעות רצונו המלאה של הלקוח. לכן, עתיד, צור איתי קשר שוב לצורך פתרון הבעיה שלך באופן נקודתי.
ג. לצורך הבהרת הנקודה, לא משווק דגם חדש של מקלדת XGENE אלא התווספה גרסא של אותו מוצר הכוללת שלוש שפות לטובת דוברי הרוסית (עברית/אנגלית/רוסית). כמובן שגם הדגם הרגיל ממשיך להיות משווק.
אריאל
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
המלך, אני מאמין שכן. כפתורי המדיה במקלדות הן בד"כ צירוף מאוד איזוטרי של כפתורים, משהו בסגנון של Ctrl + Alt + 5 וכד'. למדיה פורטל, למשל, יש פלאג אין שמאפשר להוסיף כפתורים כאלה לשליטה על מדיה פורטל. יש לו אפשרות ללמוד מה נלחץ כרגע ולשייך את זה לפעולה שאתה רוצה:
http://www.team-mediaportal.de/dateien/ ... putPlugin/
http://www.team-mediaportal.de/dateien/ ... putPlugin/
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
מצטרף לדיעה על רביב ואריאל-בהחלט אנשים רציניים ומקצועים.john25 כתב:אני מצטרף לדעות החיוביות על מקלדת IONE שמשרתת אותי נאמנה לטווחים רחוקים ובלי שום בעיות. נראה לי שהיו אצלכם מקלדות תקולות. לגבי השירות של אריאל ורביב מקסיונייט, גם אני מצטרף להמלצות...
למרות זאת,אני חושב IONE מקלדת פשוטה ולא ממליץ עליה .
ה XGENE מצויינת!
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
טוב הגדרתי את כל הכפתורים הרלוונטיים פלוס כמה מקשים במקלדת אבל חבל שאין עוד כפתורים כמו ב IONE.pixies כתב:המלך, אני מאמין שכן. כפתורי המדיה במקלדות הן בד"כ צירוף מאוד איזוטרי של כפתורים, משהו בסגנון של Ctrl + Alt + 5 וכד'. למדיה פורטל, למשל, יש פלאג אין שמאפשר להוסיף כפתורים כאלה לשליטה על מדיה פורטל. יש לו אפשרות ללמוד מה נלחץ כרגע ולשייך את זה לפעולה שאתה רוצה:
http://www.team-mediaportal.de/dateien/ ... putPlugin/...
טוב אני לא אחליף שוב מקלדת.
נסתדר עם מה שיש.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
נותר לי להמליץ על המלכה הבלתי מעורערת: LOGITECH DINOVO EDGE
מדובר במקלדת BT יפהפיה, בה משולב TOUCH PAD. קליטה מדהימה גם מ 10 מטר דרך קירות.
DOCKING STATION המעמיד אותה בניצב כפסל עיצובי בסלון. טעינה אחת מספיקה לכחצי שנה! יש לי אותה כחודשיים ועדין לא טענתי רק בשביל לבדוק את הטענה.
יש לה שני חסרונות:
1. אין לה עברית צרובה (אני מקליד עיוור אז זה לא מפריע לי)
2. יקרה! להבנתי עולה באץ מעל 1000 שקל. קניתי ב EBAY בפחות מ 100 דולר.
מדובר במקלדת BT יפהפיה, בה משולב TOUCH PAD. קליטה מדהימה גם מ 10 מטר דרך קירות.
DOCKING STATION המעמיד אותה בניצב כפסל עיצובי בסלון. טעינה אחת מספיקה לכחצי שנה! יש לי אותה כחודשיים ועדין לא טענתי רק בשביל לבדוק את הטענה.
יש לה שני חסרונות:
1. אין לה עברית צרובה (אני מקליד עיוור אז זה לא מפריע לי)
2. יקרה! להבנתי עולה באץ מעל 1000 שקל. קניתי ב EBAY בפחות מ 100 דולר.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
ואני עדיין חושב שהמקלדת הכי טובה ל-HTPC היא זו שנמצא במגירה באיזה מחסן.
אני לא רואה שום סיבה להפעיל מוצר בידורי מרכזי עם רכיב שליטה שיש עליו מעל 100 מקשים.
שלט IR קטן וחמוד (זה שמגיע עם ה-PVR150) עושה את העבודה הרבה יותר נוחה ואינטואטיבית...
אני לא רואה שום סיבה להפעיל מוצר בידורי מרכזי עם רכיב שליטה שיש עליו מעל 100 מקשים.
שלט IR קטן וחמוד (זה שמגיע עם ה-PVR150) עושה את העבודה הרבה יותר נוחה ואינטואטיבית...
You are never fully dressed without a smile
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
ואם בא לך שניה להזמין פיצה או להראות לחברים את הקטלוג החדש של ספורטס אילוסטרייטיד על המסך בסלון, אז מה ?Shed כתב:ואני עדיין חושב שהמקלדת הכי טובה ל-HTPC היא זו שנמצא במגירה באיזה מחסן.
שלט IR קטן וחמוד (זה שמגיע עם ה-PVR150) עושה את העבודה הרבה יותר נוחה ואינטואטיבית......
איך אני אמור לכתוב את ההודעה הזאת עם שלט ?
הHTPC שלי משמש אותי כמחשב לכל דבר, אני מסנכרן קבצים תוכנות וכו' עם IPHIONE, אני גולש דרכו מתכתב דרכו קורא מיילים, כותב בפורומים שונים וכו' וכו'
אני שום שלט ביקום שיכול לעשות את כל זה בנוחות,
רק מקלדת אמיתית עם עכבר
בקשר להמלצה על הדינובו - אין ספק שהיא מקלדת מעולה, אבל האקסגיין פשוט עושה את העבודה, מי שבא לו ללכת על איזה משהו מדליק ויש לו מי שיביא לו מארהב סבבה
אבל במחיר של 350 שקל בארץ האקסגיין פשוט מעולה ואין שום סיבה בעולם לקנות מקלדת אחרת,
ושוב תודה ענקית לאריאל - אין הרבה עסקים בישראל שמוכנים לעשות שמיניות כדי להוציא לקוח מרוצה, יישר כח !
הHTPC שלי משמש אותי כמחשב לכל דבר, אני מסנכרן קבצים תוכנות וכו' עם IPHIONE, אני גולש דרכו מתכתב דרכו קורא מיילים, כותב בפורומים שונים וכו' וכו'
אני שום שלט ביקום שיכול לעשות את כל זה בנוחות,
רק מקלדת אמיתית עם עכבר
בקשר להמלצה על הדינובו - אין ספק שהיא מקלדת מעולה, אבל האקסגיין פשוט עושה את העבודה, מי שבא לו ללכת על איזה משהו מדליק ויש לו מי שיביא לו מארהב סבבה
אבל במחיר של 350 שקל בארץ האקסגיין פשוט מעולה ואין שום סיבה בעולם לקנות מקלדת אחרת,
ושוב תודה ענקית לאריאל - אין הרבה עסקים בישראל שמוכנים לעשות שמיניות כדי להוציא לקוח מרוצה, יישר כח !
אני ניגש מהשלט לספורטס אילוסטרייטד, YNET ואפילו לאתר הזה (בעיקר לסקירות).Shayosef כתב:ואם בא לך שניה להזמין פיצה או להראות לחברים את הקטלוג החדש של ספורטס אילוסטרייטיד על המסך בסלון, אז מה ?Shed כתב:ואני עדיין חושב שהמקלדת הכי טובה ל-HTPC היא זו שנמצא במגירה באיזה מחסן.
שלט IR קטן וחמוד (זה שמגיע עם ה-PVR150) עושה את העבודה הרבה יותר נוחה ואינטואטיבית.........
הכל אפשרי.
אני לא חושב שתפקידו של HTPC הוא "מכונת גלישה בסלון" - שכן אז לא היינו טורחים כל כך על קודקים, רזולוציות וביצועים.
HTPC, כשמו כן הוא - תפקידו לרכז את כל חווית המדיה ולהעביר אותה למסך הגדול בסלון. גלישה בפורומים היא לא חלק מזה.
אם אתה ממש רוצה להיות קטנוני - אתה יכול להחזיק איזו מקלדת אלחוטית פשוטה ומסכנה באחסון נסתר בסלון ולהוציא אותה כאשר ממש בא לך לכתוב הודעה בפורום מהסלון (למרות שגם אז יש מקלדת וירטואלית, אבל היא לא נוחה לצורך העניין הזה).
לכל מה שקשור לתפעול שוטף: קרי צפייה בטלוויזיה, סרטים, מוזיקה, תמונות, DVD, ביצוע RIP ל-DVD או CD, צריבת קבצי מולטימדיה ל-DVD (כולל authoring) וכו' - אין צורך במקלדת. זה מסורבל, עקום ולא ידידותי בעליל.
טוב אז אם ככה ההשקפה שלי ושלך על HTPC שונה, אני חושב שהHTPC צריך לרכז הכל ולמקסם את היכולות שלו, אינטרנט זה חלק מהם, אופיס שצריך ובא זה חלק מהם
מסנג'ר זה חלק מהם
ככה זה מבחינתי
אין לי בעיה להגיד לצורך העיניין שזה לא תפקידו של HTPC, מצידי אתה יכול לקרא לזה איך שבא לך
אבל אני יכול להגיד לך של60 אחוז ממי שאני מכיר זה תפקידו של המחשב בסלון ואז זה כבר אומר ש60 אחוז כן צריכים פתרון אלגנטי ואיכותי סטייל אקסג'יין ולא שלט (שבא נוסף)
מסנג'ר זה חלק מהם
ככה זה מבחינתי
אין לי בעיה להגיד לצורך העיניין שזה לא תפקידו של HTPC, מצידי אתה יכול לקרא לזה איך שבא לך
אבל אני יכול להגיד לך של60 אחוז ממי שאני מכיר זה תפקידו של המחשב בסלון ואז זה כבר אומר ש60 אחוז כן צריכים פתרון אלגנטי ואיכותי סטייל אקסג'יין ולא שלט (שבא נוסף)
נכון, יש לנו השקפה שונה.
HTPC - home theater pC, ולא "סתם מחשב בסלון".
לא יודע מה איתך, אני הייתי מאוד מתעצבן אם מישהו היה עסוק בלכתוב הודעה בפורום כשאני רוצה לצפות בטלוויזיה.
אופיס? בסלון? במרכז הבידור של הבית? למה צריך דבר כזה?
HTPC - home theater pC, ולא "סתם מחשב בסלון".
לא יודע מה איתך, אני הייתי מאוד מתעצבן אם מישהו היה עסוק בלכתוב הודעה בפורום כשאני רוצה לצפות בטלוויזיה.
אופיס? בסלון? במרכז הבידור של הבית? למה צריך דבר כזה?