תודה למקלדת XGENE

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
המלך פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6273
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

היי
חבריה אפשר להגיד תודה לאל כי מצאתי סוף סוף מקלדת שעובדת היכן שאני צריך אותה.
אפשר גם להגיד תודה לרביב מקסיונייט שהאמין שה XGENE תפתור לי את הבעיה בניגוד למקלדת IONE.
אז מסתבר שגם במקרה זה אסור להתפשר על מקלדת זולה.
אני כבר לא האמנתי שאמצא מקלדת שתעבוד לי בסלון.

עתיד
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 324
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

מחזק בכל לשון של חיזוק
אני רכשתי מאריאל מאותה חברה את הIONE, המקלדת עשתה לי בעיות קליטה נוראיות
קולטת לא קולטת שוב קולטת שוב לא קולטת
הבעיה שהמקלדת עובדת נגיד פיקס לחצי שעה מטווחים עצומים ואז מאבדת קליטה ל10 שניות וחוזרת וכל מיני כאלו לגים (ואני עובד ממרחק של 2.7 מטר עם קשר עין למקלט)
בקיצור הייתי אצל אריאל (באמת בחור נחמד !) הוא בדק את המקלדת כמובן שמבחינתו היא היתה תקינה (הריי זה בא והולך - קשה לשחזר) למרות זאת הוא החליף לי למקלדת אחרת (IONE) הגעתי הביתה והמצב השתפר מעט אבל עדיין קיימת אותה בעיה רק שהתדירות השתנתה
כרגע המקלדת שוכבת לה בקופסא ללא שימוש חדשה דנדשה (אחרי שימוש של שעה ! אחרי ההחלפה לחדשה) ואני עובד עם לוג'יטק עם עכבר נפרד - באסה :(

מסקנה : הזול עולה ביוקר ! אני אכלתי אותה עם מקלדת ששוכבת חדשה פה בקופסא ואין לי מה לעשות איתה :(

על האקסגיין יש ביקורות מדהימות וכנראה שזה הפתרון הנכון, כל ה**** לי כמו שאומרים

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #3 

לפני כמה ימים הצהירו פה על מקלדת חדשה של XGENE
מסקרן לשמוע כי גם אני צריך מקלדת

Ariel-Xionite
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 195
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

חברים יקרים,
א. הרשו לי לחלוק על דעתכם לגבי מקלדות IONE. מדובר במוצר מצויין וייתכן שבשני המקרים מדובר על יחידות תקולות. ישנם המון משתמשים מאושרים ושמחים שנהנים מהמוצר וניתן גם לקרוא את הביקורת שנכתבה פה באתר על המוצר.
ב. קסיונייט עומדת מאחורי המוצרים שהיא משווקת וכל מוצר שנמצא תחת אחריות ואינו תקין יוחלף לשביעות רצונו המלאה של הלקוח. לכן, עתיד, צור איתי קשר שוב לצורך פתרון הבעיה שלך באופן נקודתי.
ג. לצורך הבהרת הנקודה, לא משווק דגם חדש של מקלדת XGENE אלא התווספה גרסא של אותו מוצר הכוללת שלוש שפות לטובת דוברי הרוסית (עברית/אנגלית/רוסית). כמובן שגם הדגם הרגיל ממשיך להיות משווק.
אריאל

המלך פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

אריאל תודה לך ולרביב למרות הקשיים שהיו בדרך.
אם הייתי קצת כוחני אני מצטער כי הייתי עצבני.
דרך אגב האם מקשי המדיה יוכלו לעבוד עם כל תוכנה או רק ה WMP?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #6 

המלך, אני מאמין שכן. כפתורי המדיה במקלדות הן בד"כ צירוף מאוד איזוטרי של כפתורים, משהו בסגנון של Ctrl + Alt + 5 וכד'. למדיה פורטל, למשל, יש פלאג אין שמאפשר להוסיף כפתורים כאלה לשליטה על מדיה פורטל. יש לו אפשרות ללמוד מה נלחץ כרגע ולשייך את זה לפעולה שאתה רוצה:
http://www.team-mediaportal.de/dateien/ ... putPlugin/
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

john25
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

אני מצטרף לדעות החיוביות על מקלדת IONE שמשרתת אותי נאמנה לטווחים רחוקים ובלי שום בעיות. נראה לי שהיו אצלכם מקלדות תקולות. לגבי השירות של אריאל ורביב מקסיונייט, גם אני מצטרף להמלצות :)

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #8 

john25 כתב:אני מצטרף לדעות החיוביות על מקלדת IONE שמשרתת אותי נאמנה לטווחים רחוקים ובלי שום בעיות. נראה לי שהיו אצלכם מקלדות תקולות. לגבי השירות של אריאל ורביב מקסיונייט, גם אני מצטרף להמלצות :)
...
מצטרף לדיעה על רביב ואריאל-בהחלט אנשים רציניים ומקצועים.
למרות זאת,אני חושב IONE מקלדת פשוטה ולא ממליץ עליה .
ה XGENE מצויינת!

המלך פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

pixies כתב:המלך, אני מאמין שכן. כפתורי המדיה במקלדות הן בד"כ צירוף מאוד איזוטרי של כפתורים, משהו בסגנון של Ctrl + Alt + 5 וכד'. למדיה פורטל, למשל, יש פלאג אין שמאפשר להוסיף כפתורים כאלה לשליטה על מדיה פורטל. יש לו אפשרות ללמוד מה נלחץ כרגע ולשייך את זה לפעולה שאתה רוצה:
http://www.team-mediaportal.de/dateien/ ... putPlugin/
...
טוב הגדרתי את כל הכפתורים הרלוונטיים פלוס כמה מקשים במקלדת אבל חבל שאין עוד כפתורים כמו ב IONE.
טוב אני לא אחליף שוב מקלדת.
נסתדר עם מה שיש.

עתיד
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

טוב אני מקפיץ - תודה רבה לאריאל על שירות נפלא שקיבלתי ממנו,
ועל כך שפתר לי את הבעיה באופן סופי ומוחלט - עכשיו גם אני יכול להנות ממקלדת בסלון ולכתוב לכם את ההודעה הנ"ל בצורה נוחה מהספה :)

אריאל - תודה !

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #11 

נותר לי להמליץ על המלכה הבלתי מעורערת: LOGITECH DINOVO EDGE
מדובר במקלדת BT יפהפיה, בה משולב TOUCH PAD. קליטה מדהימה גם מ 10 מטר דרך קירות.
DOCKING STATION המעמיד אותה בניצב כפסל עיצובי בסלון. טעינה אחת מספיקה לכחצי שנה! יש לי אותה כחודשיים ועדין לא טענתי רק בשביל לבדוק את הטענה.
יש לה שני חסרונות:
1. אין לה עברית צרובה (אני מקליד עיוור אז זה לא מפריע לי)
2. יקרה! להבנתי עולה באץ מעל 1000 שקל. קניתי ב EBAY בפחות מ 100 דולר.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #12 

ואני עדיין חושב שהמקלדת הכי טובה ל-HTPC היא זו שנמצא במגירה באיזה מחסן.
אני לא רואה שום סיבה להפעיל מוצר בידורי מרכזי עם רכיב שליטה שיש עליו מעל 100 מקשים.
שלט IR קטן וחמוד (זה שמגיע עם ה-PVR150) עושה את העבודה הרבה יותר נוחה ואינטואטיבית...
You are never fully dressed without a smile

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #13 

Shed כתב:ואני עדיין חושב שהמקלדת הכי טובה ל-HTPC היא זו שנמצא במגירה באיזה מחסן.
אני לא רואה שום סיבה להפעיל מוצר בידורי מרכזי עם רכיב שליטה שיש עליו מעל 100 מקשים.
שלט IR קטן וחמוד (זה שמגיע עם ה-PVR150) עושה את העבודה הרבה יותר נוחה ואינטואטיבית...
...
ואם בא לך שניה להזמין פיצה או להראות לחברים את הקטלוג החדש של ספורטס אילוסטרייטיד על המסך בסלון, אז מה ?

עתיד
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

איך אני אמור לכתוב את ההודעה הזאת עם שלט ?
הHTPC שלי משמש אותי כמחשב לכל דבר, אני מסנכרן קבצים תוכנות וכו' עם IPHIONE, אני גולש דרכו מתכתב דרכו קורא מיילים, כותב בפורומים שונים וכו' וכו'

אני שום שלט ביקום שיכול לעשות את כל זה בנוחות,
רק מקלדת אמיתית עם עכבר

בקשר להמלצה על הדינובו - אין ספק שהיא מקלדת מעולה, אבל האקסגיין פשוט עושה את העבודה, מי שבא לו ללכת על איזה משהו מדליק ויש לו מי שיביא לו מארהב סבבה
אבל במחיר של 350 שקל בארץ האקסגיין פשוט מעולה ואין שום סיבה בעולם לקנות מקלדת אחרת,

ושוב תודה ענקית לאריאל - אין הרבה עסקים בישראל שמוכנים לעשות שמיניות כדי להוציא לקוח מרוצה, יישר כח !

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #15 

Shayosef כתב:
Shed כתב:ואני עדיין חושב שהמקלדת הכי טובה ל-HTPC היא זו שנמצא במגירה באיזה מחסן.
...
ואם בא לך שניה להזמין פיצה או להראות לחברים את הקטלוג החדש של ספורטס אילוסטרייטיד על המסך בסלון, אז מה ?
...
אני ניגש מהשלט לספורטס אילוסטרייטד, YNET ואפילו לאתר הזה (בעיקר לסקירות).
הכל אפשרי.

אני לא חושב שתפקידו של HTPC הוא "מכונת גלישה בסלון" - שכן אז לא היינו טורחים כל כך על קודקים, רזולוציות וביצועים.
HTPC, כשמו כן הוא - תפקידו לרכז את כל חווית המדיה ולהעביר אותה למסך הגדול בסלון. גלישה בפורומים היא לא חלק מזה.
אם אתה ממש רוצה להיות קטנוני - אתה יכול להחזיק איזו מקלדת אלחוטית פשוטה ומסכנה באחסון נסתר בסלון ולהוציא אותה כאשר ממש בא לך לכתוב הודעה בפורום מהסלון (למרות שגם אז יש מקלדת וירטואלית, אבל היא לא נוחה לצורך העניין הזה).

לכל מה שקשור לתפעול שוטף: קרי צפייה בטלוויזיה, סרטים, מוזיקה, תמונות, DVD, ביצוע RIP ל-DVD או CD, צריבת קבצי מולטימדיה ל-DVD (כולל authoring) וכו' - אין צורך במקלדת. זה מסורבל, עקום ולא ידידותי בעליל.

עתיד
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

טוב אז אם ככה ההשקפה שלי ושלך על HTPC שונה, אני חושב שהHTPC צריך לרכז הכל ולמקסם את היכולות שלו, אינטרנט זה חלק מהם, אופיס שצריך ובא זה חלק מהם
מסנג'ר זה חלק מהם
ככה זה מבחינתי
אין לי בעיה להגיד לצורך העיניין שזה לא תפקידו של HTPC, מצידי אתה יכול לקרא לזה איך שבא לך
אבל אני יכול להגיד לך של60 אחוז ממי שאני מכיר זה תפקידו של המחשב בסלון ואז זה כבר אומר ש60 אחוז כן צריכים פתרון אלגנטי ואיכותי סטייל אקסג'יין ולא שלט (שבא נוסף)

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #17 

נכון, יש לנו השקפה שונה.
HTPC - home theater pC, ולא "סתם מחשב בסלון".
לא יודע מה איתך, אני הייתי מאוד מתעצבן אם מישהו היה עסוק בלכתוב הודעה בפורום כשאני רוצה לצפות בטלוויזיה.
אופיס? בסלון? במרכז הבידור של הבית? למה צריך דבר כזה?

המלך פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

בעיה אחת קצת מרגיזה אותי ואני מקווה שזו לא תקלה.
כשאני מסובב את הכדור הוא לפעמים עובד על ריק ולא מזיז את הסמן.
האם זו תקלה או מגבלה של העכבר?

עתיד
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

אצלי זה לא קורה בכלל עם האקסגיין - זה היה קורה לי המון עם הIONE

באופן עקרוני טרקינג בול רגישים לתנועות מהירות אז אם אתה מבצע תנונה ממש ממש מהירה אולי זאת הסיבה

אבל שוב אצלי באקסגיין זה לא קורה בכלל

המלך פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

לא נראה לי שזו בעיה של מהירות.
זה נראה לי שאם אני מגלגל חלש זה קורה.

שלח תגובה