מזל טוב לחנן (chalmh) על מינויו כאחראי קטגורית נושאים טכניים
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חנן הוא חבר ותיק, אשר תורם לא מעט לאתר ולקהילה.
הוא איש טכני, בעל לא רק המון ידע אלא גם המון ניסיון שבאים לידי ביטוי "בבונבוניירה" שלו, הלא היא הפונו-סטייג' המהולל פרי ידיו להתפאר.
למרבה שמחתנו, הוא הסכים לקבל עליו את ניהול קטגורית נושאים טכניים, תחום "אפור" מעט וכפוי טובה, בו הסיפוק הוא היכולת לעזור לאנשים עם בעיות טכניות אמיתיות וכמעט ללא "ביקורות ציוד סקסיים".....
אני משוכנע שהפורום והאתר ייקבלו עתה זריקת שידרוג.
המון בהצלחה ומזל טוב !
הוא איש טכני, בעל לא רק המון ידע אלא גם המון ניסיון שבאים לידי ביטוי "בבונבוניירה" שלו, הלא היא הפונו-סטייג' המהולל פרי ידיו להתפאר.
למרבה שמחתנו, הוא הסכים לקבל עליו את ניהול קטגורית נושאים טכניים, תחום "אפור" מעט וכפוי טובה, בו הסיפוק הוא היכולת לעזור לאנשים עם בעיות טכניות אמיתיות וכמעט ללא "ביקורות ציוד סקסיים".....
אני משוכנע שהפורום והאתר ייקבלו עתה זריקת שידרוג.
המון בהצלחה ומזל טוב !
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
רוב תודות לכל מברכי ולכל באי הפורום באשר הם
קצת קשה לי להתבטא בשל ההתרגשות הרבה. האמת זה בא לי קצת בהפתעה מבחינת העיתוי. מרטין "הפיל" עלי תיק לא פשוט - אתגר שאנסה להתמודד עמו ברצון ואפילו אנסה ליהנות ממנו (ימים יגידו).
ראשית אני מודה למנהלי האתר על האימון והכבוד שהעניקו לי במינוי. אני בטוח שישנם כאן בפורומים השונים אנשים נוספים שראויים אף הם לקבלת מינוי שכזה. כמי שכל חייו התנהל בצנעה, זה שינוי עבורי והתנסות שלא חוויתי על אף "גילי הצעיר".
שנית אני מודה מקרב לב לכל מברכי ואני רואה בכל משתתפי הפורומים למיניהם ידידים על אף שלעתים ניטשים בינינו "וויכוחים מרים" בנושאים שונים ועל פי רוב משונים.
אל תצפו שהמינוי יעשה אותי לאיש שיודע הכל ויש לי תשובה לכל שאלה. לא אחת אני מתחבט בבעיה שהפתרון לה נמצא אצל חבר אחר בפורום. אמנם יש לי תשובות אבל גם הן מוגבלות ואני מצפה מהמשתתפים בפורום לעזרה הדדית במתן תשובות לשאלות ולבעיות שתתעוררנה. החשוב מכל הוא שההתדיינות שלנו בפורום תהיה עניינית, חברית ולא פוגעת מילולית. הציפייה של כולנו, כך אני מאמין, היא לשמור על תרבות דיון ואני מבטיחכם שבעקבותיה ימצאו כל הפתרונות לקושיות שתעלינה.
תוכלו לפנות אלי בכל עת דרך הדוא"ל [email protected] ולהעלות כל שאלה, רעיון ובקשה ואני כמובן אנסה לעזור ככל שיהא לאל ידי. לעתים התשובה עלולה להתמהמה מכיוון שהתחייבויותיי בעבודה מעכבות בעדי ואני בטוח שתקבלו זאת בהבנה.
אני יודע שישנם בפורומים השונים "גורואים ידענים" בנושאים שונים שעולים כאן חדשות לבקרים ואני מצפה מהם כמו מכולנו, כולל אותי להוות משפחה עוזרת וחברית. הרי למה אנחנו כאן, אם לא בשביל ה-FUN?
אם תפיקו תועלת מהפורום/ים הטכני/ם ותהיו שבעי רצון - יהא זה שכרי.
ראשית אני מודה למנהלי האתר על האימון והכבוד שהעניקו לי במינוי. אני בטוח שישנם כאן בפורומים השונים אנשים נוספים שראויים אף הם לקבלת מינוי שכזה. כמי שכל חייו התנהל בצנעה, זה שינוי עבורי והתנסות שלא חוויתי על אף "גילי הצעיר".
שנית אני מודה מקרב לב לכל מברכי ואני רואה בכל משתתפי הפורומים למיניהם ידידים על אף שלעתים ניטשים בינינו "וויכוחים מרים" בנושאים שונים ועל פי רוב משונים.
אל תצפו שהמינוי יעשה אותי לאיש שיודע הכל ויש לי תשובה לכל שאלה. לא אחת אני מתחבט בבעיה שהפתרון לה נמצא אצל חבר אחר בפורום. אמנם יש לי תשובות אבל גם הן מוגבלות ואני מצפה מהמשתתפים בפורום לעזרה הדדית במתן תשובות לשאלות ולבעיות שתתעוררנה. החשוב מכל הוא שההתדיינות שלנו בפורום תהיה עניינית, חברית ולא פוגעת מילולית. הציפייה של כולנו, כך אני מאמין, היא לשמור על תרבות דיון ואני מבטיחכם שבעקבותיה ימצאו כל הפתרונות לקושיות שתעלינה.
תוכלו לפנות אלי בכל עת דרך הדוא"ל [email protected] ולהעלות כל שאלה, רעיון ובקשה ואני כמובן אנסה לעזור ככל שיהא לאל ידי. לעתים התשובה עלולה להתמהמה מכיוון שהתחייבויותיי בעבודה מעכבות בעדי ואני בטוח שתקבלו זאת בהבנה.
אני יודע שישנם בפורומים השונים "גורואים ידענים" בנושאים שונים שעולים כאן חדשות לבקרים ואני מצפה מהם כמו מכולנו, כולל אותי להוות משפחה עוזרת וחברית. הרי למה אנחנו כאן, אם לא בשביל ה-FUN?
אם תפיקו תועלת מהפורום/ים הטכני/ם ותהיו שבעי רצון - יהא זה שכרי.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
בהחלט אחד האנשים היותר מתאימים לתפקיד. ועוד נכונות שכזו לעזור בכל בעיה למרות הידע הרב?! בהחלט שילוב נדיר.
כל הכבוד
כל הכבוד
מזל טוב ,איש יקר.
הרבה הצלחה בתפקיד החדש , תאמין לי לא פשוט.

הרבה הצלחה בתפקיד החדש , תאמין לי לא פשוט.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
Eyal_W כתב:
מאמין לך ידידי. כבר היו לי הרבה דברים לא פשוטים בחיים אבל אתגר מהסוג הזה זאת התנסות חדשה בהחלט. אני רק יכול לקוות לטוב בעזרת כולם.תאמין לי לא פשוט....
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים